Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Közben nézem, hogy hülyeséget írtam. Lefelé áll az ék, amit az árfolyam formál. Az ilyen szokott inkább felfelé kitörni, mint lefelé. https://www.tradingview.com/x/fNjBSICI/
Szigorúan érzésre, meglepődnék, ha nem lenne legalább egy kisebb korrekció (gyengülés) a napokban. Egyrészt egy nagyon erős trendvonalba futottunk bele, amit nem szokás áttörni első kísérletre. Másrészt 2 hónapja egy felfelé irányuló háromszögben a forintárfolyam, ami inkább felfelé szokott kitörni. Harmadrész a RSI szerint időszerű egy forduló, az egyre szűkülő árfolyamingadozás is egy trendforduló előszele szokott lenni.
A tegnapi volt a szubjektív vélemény.:-) Abból adódik,hogy a range egyik széle picivel 360 alatt lehet, a másik meg picivel 380 felett. Szvsz. Amúgy itt kezdődnek a határidős ügyletek,amiket én régi kellemetlen emlékeim miatt sosem kötök.
Nem hiszem, hogy van aki megbízható választ tud adni egy ilyen kérdésre. Én is csak a tegnapi válaszomat tudnám megismételni, ami nem több, mint egy vélemény.
Itt a magyar emberek eleterol egyetlen adat arulkodik: a bezuhano, gyorsulva zuhano import. Nincs penzuk vasarolni. A kinai meg nemet multik szepen pumplaljak az exportot, lehet vele vaganykodni, de ettol a fideszes marineniknek ugyanugy le kell mondani olyan luxustermekekrol, mint a ruha meg a narancs.
Köszi szépen a választ! Most, hogy lement 368-ra, szerinted/szerintetek fog ez még lejjebb menni, és adjam el már most az eurómat, vagy várjak még néhány napot? 371-en vettem korábban és egy részét mindenképp el kell adnom a köv. kb. 10 napon belül.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)