Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ja a fuxos szakadtbmw-s alig tudja lenyelni a vacsorát mert drága a víz is meg a sör is. A klotyóban meg csak meleg van. Lényeg hogy legyenek képek a faszbookra hogy milyen luxushelyen vacsizott :)
nem lesz itt gorog ut. a gorogok EU fele elkotelezett orszag voltak, a nemeteknek nem kellett nagy kockazatot vallalni, hogy megmentsek oket. plusz euro orszag. kipcsak balkanisztan ruszki szopo aruloit senki se akarja megmenteni, a forint senkit se erdekel. ha minden osszefossa magat, majd fizet a nemet multi euroban meg ennel is joval kevesebbet a magyar melosnak. a multi cegek erinthetetlenek maradnak, tudnak ervenyesulni a korrupt magyarisztanban mar most is
Anno azt csináltam hogy foglaltam 2 napot aztán ha tetszett akkor megegyeztem a további maradásról. Most 3-4 helyről is kérdezik mennék e hozzájuk a szokásos időpontban :)
palyaszallas altalaban +50-100% aron van normal falusihoz kepest, ahonnan a sibusszal, vagy sajat kocsival kell eljutni a volgy allomas parkoloig. en Lungaut szeretem nagyon: Aineck, Fanningberg
Ebben az országban már alig van racionalitás, a minősítők közül a S&P mindig kritikusabb, kissé úgy érzem, a többi leköveti őket. Ezért úgy vélem, ha az EU-s pénz nem jön, vagy csúszik (vagy éppen átcsúszik a kövi évre... ). Arra számítok, egy rendkívüli, leminősítés is jöhet, és akkor a többi is követi. Addig az egyre nagyobb, megújított devizaadósság még fedezi az árfolyam megerősítését, de egyszer elfogy, mert az EU-s pályázatokat már megnyitották, költségvetés fedezi addig... Szóval, megy a szemfényvesztés, és gyors lesz a józanodás. Addig marad az euróért megvehető eszközök...
Ha nem bírjuk ezt a kamatot, majd lesz 20 feletti, amivel kifizetjük a 18-ast. Arra vagyok kíváncsi, ki fogja fejleszteni a vállalkozását, ahol van 5%-os haszonkulcs, ha gond nélkül megkapja ennek háromszorosát.
Amióta nincs rájuk adó kedvezmény nem értem mi értelme az ilyeneknek. Régebben nekem is volt szívás volt mert a cégnél volt edenred, széchechi kártya akkor még 3 zsebbel... szóval volt 4 féle cucc amit mind máshol tudtál használni... már ez az idegeskedés megölte nekem...
Nyárra bőven 400 ft fölött leszünk. Nem azért vettek szállodákat a fiúk, hogy versenyképtelenebbé tegyék kormányzati intézkedésekkel. Ezt a jóslatomat nyugodtan el lehet tenni madeinhungarynek és a többinek, és majd az orrom alá dörgölni, ha nem jön be. (Érdekesnek tartom az örömködést azon, hogy a 18%-os kamat működik. Jaj, de jó, ha már ez sem működne, akkor tényleg irány az államcsőd lenne a következő megálló. Csak az a kérdés, hogy meddig bírjuk ezt a kamatot.)
ugy tudom, hogy egybe lett vonva az egesz es a legtobb uzemi menzan, cba-ban, stb lehet vele fizetni. Gondolom az eves 200 ezer nem tart olyan sokaig, hogy meg kotelezo legyen belole nyaralni is menni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)