Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem lennék a helyébe - az effajta terjeszkedés és pénzcsinálás sok rosszakarót szül. Előbb utóbb ő is valami Budai garázs szerelőaknájába lesz bebetonozva.
Ez olyan, mintha havazás után egy vasárnapi napon felmennél a Kékestetőre, ami természetesen éppen tele van és ez alapján azt mondanád, hogy akkor biztos mindig tele van, pl. még szerda reggel is. Jó esély van rá, hogy aki a plázába megy, az ugyanabból az okból választja az időpontot, mint a legtöbb ember, ezért fog velük találkozni. Aki egy tök random időpontot választ az teljesen mást tapasztalhat.
Csak bízni tudok benne, hogy ez nem megy örökké és egyszer össze szakad alattuk. Akkor lelépnek a strómanok meg koppannak, mert rossz esetben ők viszik el a balhét...
Érzik ám, hogy ez már nem mehet sokáig. Ezért amit lehet addig, még gyorsan összeharácsolnak. Lásd. Kirgizekkel is haverkodunk. Ők is ismerik a dörgést, jó komák lesznek!
Szerintem Taigetosz nem volt egy rossz ötlet.. kiterjeszteném a felnőttekre is pl miniszterekre ha olyan mértékben károsítja meg a népet... karlevágás ezeknek nem segít
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)