Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem az felezodniwfog 5 even belul. Mar most siman 20% engednek az arbol. En nem latok jo befektetest Magyarorszag on , igazan kulfoldon is nehez. De lehet, hogy en latom tul borusan a magyar csodat
Igen, az állampapírban én is látok fantáziát, csak hát már az is van bőven elég, az össztőkém 15 százaléka abban csücsül. És az össztőke 70 százaléka magyar ingatlanban (aminek több mint harmada a lakóingatlan). Túl nagy a magyar kitettségem, ez most nagyon nem jó. Legalább 30 százalékot ki akarok menteni innét, mielőtt összedől a kártyavár. Nem biztos, hogy össze fog dőlni, de már látok rá esélyt.
Van magyar ingatlankezelo is, nagyon rendes . Tudsz mindent ellenorizni, minden a telefonodon van appon. De ez csak egy otlet. En egyenlore pribalom a forintomat kimenteni, de nem lesz itt csoda, fedezem eur longgal de a forint infla kicsinal. Sokan viszik ki a penzt es csak most fog felguorsulni a folyamat. Szerintem Magyarorszag nak vege
USA meg aztán nagyon tàvol. Mioir kint voltam, néztem egy condot 350.000 USD áron. Ma olyan 600.000 USD lenne. De akkor se bánom. Ennyit az itthoniak is hoztak. Én a többi ingatlant tartom.
na, közben óráson el is érte az ellenállást a forint. Ha kitör, akkor 417 körül van a következő megálló. Én most kivárok, fáj a reggel lezárt bukó, óvatosabb és gyávább vagyok a szokásosnál.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)