Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szóval akkor inflációt 0,5% al magyasabb a vártnál, olaj ellátási gondok az elkövetkező hónapokban garantáltak, a külker mérlegen lassan akkor a lyuk mint a tejútrendszer és a Ft még mindig tart...
Komolyan mondom nem értem... egy nő az első aki még SEMMIT se tett, nem vétózott, + olyan államadóssággal a hátuk mögött EKB 2% ot még emel és csődben vannak . Nem értem a Röfi, hogy nem lett az első!! De biztos vagyok benne, hogy dolgozik rajta, hogy minden kétséget félretéve elérje ezt a nemes első pozíciót! Remélem rögtök utána mártír halált hal a demokráciáért!
Azért az szép... HVG komment szekció: "Nem összesen - hanem a 8000 válaszadó közül.Talán az arányok jobban szemléltetnék a helyzetet: 50% vállalná a felmondást, és 2/3 a túlmunka lemondását. (Jelenleg mintegy 40 ezer orvos dolgozik)"
Még hány embernek tudnak a tyúkszemére lépni ? Szörprájz, orvosok is letétbe helyeznék a felmondást... Szóval kezd azért alakulni valami. Diákok, tanárok, orvosok, talán még a taxisok is. Azt hiszem erre mondják, hogy "well done" na nem az odaégetett steakre gondolok.... Szóval az egyetemeken volt a röghözkötés, utána az, hogy nem kell nyelvvizsga, felesleges butaság a nyelvtudás minek az... Most volt az, hogy egészségügyben felmondási tilalom. Élhető és fejlődő magyarország. (Miért a visszafejlődés is fejlődés!! "Kuss én így szállok le!!!") https://hvg.hu/itthon/20221208_egeszsegugy_atalakitas_orvos_magyar_orvosi_kamara_felmondas
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)