nekem a zsebem! ha látom, hogy aki kormányoz az a láthatatlan kezével folyamatosan belenyúl és először kisebbeket, majd egyre nagyobb mértékben növekedve csapolja ami ott van és oda érkezne, miközben az előre menetelből jobb esetben helyben járás, rosszabb esetben hátrafelé menet lett az elmúlt években...
ezt képzeld el úgy, mintha egy futószalagon sétálnál ami jó hosszú és elindítják, miközben te haladtál előre az adott irányba és egyre nagyobb sebességi fokozatra kapcsolják, miközben te esetleg próbálod a lépteidet úgy igazítani, hogy lehetőleg előrébb maradjál, mint ahogy felszálltál rá! Közben meg oldalra nézel és az eu-s társaknak látod, hogy különböző mértékű sebességgel halad hátrafelé a futószalagjuk, de mindenképpen sokkal lassabban, mint a miénk. Persze ők képesek "valamiért" nagyobb sebességgel haladni a szalagon, mint mi. Azt tapasztalja a magyar, hogy egyre hátrébb kerülünk és már mindenkinek a hátát nézzük!! szerintem már a Bolgárokét is!! Ez nem egyezik meg azzal a narratívával ami moslékként ömlik mindenhonnan. És én sem hiszem el, hiszen tapasztalom a bőrömön és érzékelem a valóságot!!
Legyen az infláció, népNEMzatthy vhalutha romlás bármi...
csak egy ékes példa ha már eurhuf rovatban vagyunk:
Mi a lényeg??? Mennyi egységet tudunk venni a nettó átlag órabérünkből!!
nettóátlagórabér / diesel/lit = liter
osztrák 15 eur / 1,76 = 8,52
magyar 1870 FO$rint / 699 = 2,67
Van kérdés, hogy HUN van a gond? Nem ársapka kellett volna, hanem erős FO$rint és európai bérek!!!
AZ 1,76 EURÓS GÁZOLAJ 410EL 721,6 DE 350EL SZÁMOLVA CSAK 616!!!!!!!
adott időtávon a lengyelek romlottak 2,84%ot MI 15,5%-ot a többiek +0,28% gyengülés és -0,54% erősödés ben vannak.... Te miként érzed??? szankciók? SOROS? Prüssszel? gyúcsááány? https://imgur.com/a/nFUimsf
ezt képzeld el úgy, mintha egy futószalagon sétálnál ami jó hosszú és elindítják, miközben te haladtál előre az adott irányba és egyre nagyobb sebességi fokozatra kapcsolják, miközben te esetleg próbálod a lépteidet úgy igazítani, hogy lehetőleg előrébb maradjál, mint ahogy felszálltál rá! Közben meg oldalra nézel és az eu-s társaknak látod, hogy különböző mértékű sebességgel halad hátrafelé a futószalagjuk, de mindenképpen sokkal lassabban, mint a miénk. Persze ők képesek "valamiért" nagyobb sebességgel haladni a szalagon, mint mi. Azt tapasztalja a magyar, hogy egyre hátrébb kerülünk és már mindenkinek a hátát nézzük!! szerintem már a Bolgárokét is!! Ez nem egyezik meg azzal a narratívával ami moslékként ömlik mindenhonnan. És én sem hiszem el, hiszen tapasztalom a bőrömön és érzékelem a valóságot!!
Legyen az infláció, népNEMzatthy vhalutha romlás bármi...
csak egy ékes példa ha már eurhuf rovatban vagyunk:
Mi a lényeg??? Mennyi egységet tudunk venni a nettó átlag órabérünkből!!
nettóátlagórabér / diesel/lit = liter
osztrák 15 eur / 1,76 = 8,52
magyar 1870 FO$rint / 699 = 2,67
Van kérdés, hogy HUN van a gond? Nem ársapka kellett volna, hanem erős FO$rint és európai bérek!!!
AZ 1,76 EURÓS GÁZOLAJ 410EL 721,6 DE 350EL SZÁMOLVA CSAK 616!!!!!!!
adott időtávon a lengyelek romlottak 2,84%ot MI 15,5%-ot a többiek +0,28% gyengülés és -0,54% erősödés ben vannak.... Te miként érzed??? szankciók? SOROS? Prüssszel? gyúcsááány? https://imgur.com/a/nFUimsf
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)