Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gaguse meg hogy eltűnt. Már majdnem hiányzik... na jó nem is .... Biztos a bitkoinkáit simogatja meg nem győzi az állampapír 1M es havi kamatot mire elverni, hogy jó magyarként pörgesse a gazda(g)ságot!
Bár sokaknak nagy kockázatnak tűnhet, de szerintem sem rossz innen az eurhuf short. Én tegnap előttről vagyok nyitva, de valahogy nem aggódok egyelőre. /Mondjuk az más kérdés, hogy lehetett volna annyi eszem tegnap hogy 5 ft nyerőt elrakok, de úgy ítéltem meg lejjebb jön. Mégsem jött./ Lassan egyébként annyira szar minden hír, hogy jönni fog egy kedvező. Aztán akkor 406 lesz 10 perc alatt. Aki pedig ilyen kamattartalom ellenére long oldalra áll annak jól meg kell fizetni az árát, szóval hajrá aki meg meri venni az eurót.
Azt a nyamvadt 400-as szintet tudta már november elején az alapkamat emelés hatására.Én picit mohó voltam, mert már 405-408 között elkezdtem vásárolni(nem nagy tételeket), de 400-nál már nem vettem bele, pedig lehet hogy kellett volna, hogy picit húzzam le az átlagot. Akkor most már kivárok, mert szerintem lesz valamiféle megegyezés, de nem tudom hogy ez mennyire tudná visszahúzni az árfolyamot. Ha az elmúlt 1 hónapban nem kapkodtam, akkor ezt a 2-3 hetet most már megvárom.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)