vopet

Regisztráció: 2022-10-21 13:10:23

Hozzászólások száma: 163

Utolsó hozzászólás: 2023-03-15 18:05


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

MOLly tulajok topikja 2023. 03. 15. 18:05
Fél százalék minuszban nyit, de aztán korrigál, nap végére meg lesz a +3,5 százalékos emelkedés. Tutti.
EUR/HUF 2022. 12. 12. 16:44
kis játékpakknyi EUR/HUF long megnyitva, csak hogy a mai nap se múljon el kereskedés nélkül. Esést vártam mára, de nem voltam gépnél eddig. Az elmúlt két nap fejleményeinek a fényében én inkább még forint gyengülést várok, nemcsak az EU-s szarkerverés miatt, hanem a kamatdöntések okán is. De azért komoly pénzzel nem merek beszállni.
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 10. 23:02
Vagy jön a török út. 80 százalékos infláció, 120 százalékos ingatlanár-emelekedés (és még USD-ben is 30 százalék körüli növekedés!). A magasabb adókból a béreket is lehet dinamikusan növelni. Egy idő után már senki sem tudja követni az árakat és béreket. Lehet, hogy kicsit szarabbul él majd a bérből élő többség, de kibírják, talán észre sem veszik, főleg, ha Göring Tóni és emberei hatékonyan dolgoznak. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 10. 23:00
Na de ha a következő generációknak nem kell saját lakás, mert rossz befektetés az ingatlan, akkor kinek a tulajdonában lesznek azok a lakások, amelyeket majd a tömegek bérelni fognak? Nyilván befektetőké - akik viszont úgy gondolják, hogy jó üzlet. Persze lehet, hogy tévednek. A szemfülesek biztosan találnak jobb befektetést. Aztán vagy bejön, vagy nem.
EUR/HUF 2022. 12. 10. 22:57
Megmondom, mi lesz a narratíva. "Győztünk! Brüsszel meghátrált, egyetlen fillér EU támogatás sem fog elveszni, mindent le fogunk tudni majd hívni, két év alatt a fennmaradó aggályok eloszlathatók, minden teljesíthető! Nem sikerült a dollárbaloldalnak elvenni a tanárok pénzét! És nem tettünk a nemzet számára elfogadhatatlan engedményt! Megvédtük a gyerekeket a nemi átoperálásról (NB! nem baj, hogy nem kérték, erre ne térjetek ki a sajtótájékoztatókon), a muszlim fundamentalista transznemű migránsokat sem kell befogadnunk (NB! ne húzzátok a szátokat, fapofával kell mondani, be fogják venni, nyugi) nem szavaztuk meg az ukrajnai kollektív EU-s hitelt (NB! igen, persze, kifizetjük nekik, többe is fog kerülni, mert drágábban kapunk hozzá hitelt, de erről nem kell beszélni), és a mimimumadót sem (NB! azért ti tudjátok: az amcsikkal megegyeztünk, aláírtunk egy megállapodást, amelynek értelmében átadjuk nekik az összes külföldi cég adatát, így ők meg tudják terhelni a beígért különadóval az amerikai cégeket, vagyis az ilyen cégek nem a magyar büdzsébe tejelnek, hanem az USÁ-nak, de nem gond, megoldjuk, majd beszedünk ennyit a benzin plusz jövedéki adójából, amelynek bevezetését majd az EU-ra fogjuk).
EUR/HUF 2022. 12. 10. 19:58
És közben jött a hír, hogy az ukrajnai hitel ügyében is kikerülnek minket. Szóval feszíthet a csüngúhasú seggdugasz, ezzel nem tud már zsarolni senkit. Lehet, hogy nem csak jelentős mennyiségű vazelinre, de szopóálarca is szüksége lesz.
EUR/HUF 2022. 12. 10. 19:56
Igen, ha az árfolyam elindul és a lakosság is megtudja (mondjuk véletlenül átkapcsolnak az M1-ről), és beáll a pénzváltónál kígyózó sorba, akkor fog előkerülni az IMF-es kapcsolattartó névjegykártyája. Ugyebár utólag kiderült, hogy a nyáron már jártak itt. Több napi sunyítás után Varga pénzügyminiszter elismerte, hogy itt jártak, de, állította, csak azért, mert Magyarország érdeklődött náluk, hogyan tudnánk az IMF programjaiban HITELEZŐKÉNT részt venni, meg hogy elmondjuk nekik a sikerreceptet. Amikor ezt a magyarázatot meghallottam, minden záróizmom csúcsrajáratásával kellett erőlködnöm, hogy be ne csináljak a röhögéstől. https://hu.euronews.com/2022/10/15/varga-mihaly-szerint-az-imf-nek-mintat-jelenthet-a-magyar-valsagkezeles
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 10. 19:51
Én nem így látom. Egy adott népességhez tartozik adott számú ingatlan. Nyugat-Európában általában jóval magasabb a bérlők aránya, mint nálunk. Vagyis az ingatlanok nagyobb arányban van befeketői kézben. Tehát ott még inkább befektetés, mint itthon. Az sem véletlen, hogy a világon mindenhol úgy is tartják számon, és egyebek között ezért nem számítják be az ingatlanárakat a GDP-számításokba. Az, hogy nálunk valójában hányan engedhetnék meg maguknak a saját ingatlant, az teljesen más kérdés.
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 10. 19:38
A lakáshiteleket meg fogják menteni, hacsak nem inflálódik szarrá a forint, és vele az adósság. A végeredmény tekintetében nincs különbség. Teljesen kizárt, hogy tömeges kilakoltatások legyenek, ráadásu ez bedöntené az egész piacot. Ha az infláció nem oldja meg a problémát, akkor majd letolják ezt is a bankok torkán. Egyszer már megcsinálták, miért haboznának még egyszer a jól kipróbált módszert választani? A sok ostoba tahó szavazójuk még tapsikolni is fog hozzá, és megy köszönetet rebegni a békemenetre a népvezér képe alatt.
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 10. 19:35
Ha így van, akkor is jól van. A népnek mindig igaza van, ha nekik jó Orbán, nekem is, vagy legalábbis befogom a számat. Márpedig Orbán a csóró plebs (falvak, diploma nélküliek, alacsony jövdelműek, nyuggerek) körében tarult. Ha nekik jó ez, ám legyen. Nem baj, majd jönnek hozzám fröccsért, fél kiló krumpliért kertet ásni meg ilyenek. 
EUR/HUF 2022. 12. 10. 19:28
Amúgy érdekesen alakulnak a dolgok. Ha a németek is megszavazzák, ahogyan délután jelezték, akkor nem lesz könnyebb hozzáférés az EU pénzekhez, hiába is pucsít a csüngőhasú grazi beutalt. Vagyis csak sokára, és jelentős további vazelin felhasználásával lesz majd pénzünk, folyamatos csicskáztatás árán (előre várom majd a kormányinfókat, nagyon jó lesz az amúgy személyes véleményem szerint jobb sorsra érdemes Gulyás ábárzatán röhögni, ahogy összeszorított fogakkal, még a pucsítás utáni bevérzésektől sajgó seggel magyarázza a bizonyítványt, sorosorzik, brüsszelezik, satöbbi). És ez a jobb eset. Ha a felcsúti Horthy bekeményít, akkor még durvább dolgok is jöhetnek. Jelenleg nincs EUR/HUF pozícióm, még délelőtt is azt valószínűsítettem, hogy a status quóhoz képest a forintot erősítő fejlemények lesznek, de most már nagyon elbizonytalanodtam. Még sok idő van a hétfő reggeli nyitásig, de ha most kellene döntenem, adnám a forintot, szemben azzal, amit korábban gondoltam. Elég hiszterikus időket élünk, nagy koppanás is lehet a vége, ha magyar tengerek admirálisa tovább nyomatja a faszságait.
EUR/HUF 2022. 12. 10. 19:22
Höhö. Hogyan is fogalmazott Matolcsy elvtárs? Hogy be kell vonni a magyarok megtakarításait az állam finanszírozásába? Nyilván nem így értette: https://www.portfolio.hu/bank/20221210/lecsap-a-bankok-devizajara-torokorszag-hogy-erositse-a-lirat-584526
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 10. 15:31
Ma koradélután a budaörsi IKEA parkolója full tele volt, a fűvön is autók álltak. Decathlon dettó. Egyikben sem napi szükségleteket árulnak. Lehet, hogy az inflációs félelmek miatt költekeznek az emberek? Vagy ennyi megtakarítás van kint? Nem értem, de hamarosan kiderül.
EUR/HUF 2022. 12. 10. 15:23
Dehogynem. Be fognak pucsítani, a Tanács minden tagja végig megy Viktoron, aki aztán hazajön, és itthon győzelmi tort ül, mondván túljártak a sok szodomita elpuhult nyugati EUs eszén.
EUR/HUF 2022. 12. 10. 11:19
Ha ezt a bullshitet megeszik a választók, akkor úgy kell nekik, menjenek csődbe, veszítsék el a megtakarításaik értékét, és maradjanak a kontinens éhbérért dolgozó csórói. Sajnos mi is szívunk ezzel, de nincs mit tenni, igazodni kell a birkák többségéhez, akik ezt a primitív demagógiát benyelik:"
a kormányülésen foglalkoznak a Magyarországot megillető uniós források kérdésével is. A magyar kormány és a parlament minden vállalást teljesített, amiben megállapodott az Európai Bizottsággal. A brüsszeli bürokraták újabb feltételeket támasztanak, mert Magyarországra akarják erőltetni az akaratukat a bevándorlás, a szankciók és a gender kérdésében is. Magyarország teljesíti a vállalásait, de ezekben az ügyekben a kormány nem Brüsszel, hanem a magyar emberek érdekeit képviseli - közölte Havasi B" https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221210/orban-viktor-kormanyulest-hivott-ossze-szombatra-584502
EUR/HUF 2022. 12. 10. 10:08
Ja, tényleg, már én is hozzájuk hülyülök.
EUR/HUF 2022. 12. 10. 09:49
Azt szeretem Göring Tóniékban, hogy minden lehetséges forgatókönyvre jó előre felkészítik az agyhalott zombiszavazóikat. Most éppen a forint gyengülésének majdani magyarázatainak ágyaznak meg az újabb munícióval: https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/12/tamadast-keszitenek-elo-a-forint-ellen. Nyilván ez csak adalék és kapocs a már meglévő propagandakerethez: bizonyítja, hogy a Soros-Sátán által a háttérből irányított globalista liberálnáci tőke (amely el akarja törölni a nemzeteket és nemi átoperálásnak vetne alá minden gyereket) a magyar dollárbaloldallal karöltve akarja a szuverén és demokratikusan megválasztott nemzethy kormányt megbuktatni a forint bedöntésével. Vagyis ha gyengül a forint, akkor a kormány előre megmondta, már kész a narratíva. Ha mégsem gyengül, akkor meg ők győztek, visszaverték a támadást. Néha már az is felvetődik bennem, hogy nemcsak a tőkét kellene menekíteni, hanem jobb lenne mielőbb elúzni innét a hanyatló Nyugatra.
EUR/HUF 2022. 12. 09. 19:17
A Reuters máshogy tudja: Sources said EU countries could seize on Hungary's latest legal changes to conditionally approve Budapest's national recovery spending plan worth 5.8 billion euros and lower from 7.5 billion the value of other funds to be frozen. https://www.reuters.com/world/europe/eu-executive-set-reassess-hungarys-eligibility-sorely-needed-aid-2022-12-09/. De tény, hogy nagy jelentősége ennek sem lenne. Jövő héten folytatódik a harc, Viktor benyom egy tubus vazelint, bepucsít, megszavazza az ukrán hitelt, erre lesz deal, de továbbra is csak akkor utalnak, ha a magyar kormány betartja a dealt. Fogcsikorgatva, de megcsinálják, elmehábordott zsebhiterünk még elmehábordottabb lesz, és még nagyobb erővel fog dolgozni a fideszbolsi zombik EU-ellenessé hangolásán, hogy aztán kilétpesse az országot, ha utalták az utolsó részletet is ebből a költségvetésből. Addigra kb. már a zsebükben lesz az egész ország. Rohadt szemétláda bagázs. Kádárék ehhez képest tisztességesek és demokraták voltak.
EUR/HUF 2022. 12. 09. 17:19
Azt írja a Reuters, hogy egyezkednek, és talán 5.8 milliárdra viszik le a befagyasztást, de lehet, hogy csak hétfőn lesz közlemény. Nem eget rengető hír, de talán erősíti majd a forintot kicsit.
EUR/HUF 2022. 12. 09. 16:40
1.0552, EUR/USD short, nagy tétel. 

friss hírek További hírek