Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha lesz időd találkozhatnánk, mielőtt elköltözöm. Nekem van egy vállalkozási tervem, hátha tudjuk egymást segíteni. Majd írok a másik topikba elérhetőséget.
Óbudai panel árából te semmit nem veszel 15-20km-re :) Minimum 80km-e arréb! Szentendrén ami az a távolság amit Te írsz, drágábbak a tömblakások, mint óbudán :)))
Elnezest, ha valakit megsertettem a panel peldammal. Mondjuk a vilag nagyvarosaiban a panelekben, ahol van ilyen, a szegenyebb retegek elnek. Londonban csak a gettokban vannak panelhazak, tobbsegeben a benefit lakasok azok. De tudom Magyarorszag mas. Megegyszer elnezest. Megjegyzem orban volt aki a panellakokat leplorizta. Most meg ezek szerint a legnagyobb szavazoi
amelyik lentebbi árfolyamokra mutat és el is hozza azokat!! 330 alá, hisz az ekb áll mögöttünk( úgy hallottam)!! vagy inkább az ereszes jóska?? (mert úgy érzem)!! mivel akció után vagyunk és nekem már bent volt mélyen, az sem baj ha a rudi végére egy kukoricaszemet rajzolsz, mivel olyat ettem előző nap és a nemzeti hovatartozás jelképe miatt, mert szerintem hungarikum ;)
Az MNB-nek 200 mrd-os hiánya keletkezett. Miért? Zöldhitel program. A bankok könyörögtek a jegybanknak, hogy legyen ingyenhitel. Ezért gyengül a forint, a bankárok miatt. Ők is bűnösök. Mindenki benne van, hogy ide jutottunk. A pénzügyi-gazdasági-politikai elitet le kellene cserélni. Miért nem tudott választást nyerni az ellenzék? Mert a hazai elitek nem akarták. Nekik a zorbán kell.
szerintem a te elemzésed alapján írták a cikket!,mert ahogy nézem sok hozzáértésük nekik nincs a témához! Tőlünk veszik az ihletet a gazdasági újságírók... egy lankadt szerszámot nem tudnál ráhúzni a csártra? kb 250 et iránynak venni hátha megfordulna!!!
Ezt megerősítem. Komoly dilemmát okoz számomra is hosszútávon a panel - agglomerációs családi ház téma. Falun nevelkedtem, a családom jórészével együtt, másból sem állt az életem, hogy 3 különböző portán nyírhattam a füvet, csiszolhattam/festhettem a kerítést, vághattam a fát, hordhattam a szenet, javíthattam hol a tyúkól, hol a fatároló, hol a terasz tetejét... Természetesen rokonsági alapon egy ebédért cserébe. :) Most panelben lakom, hála istennek elég jól is hozok haza de sosem éreztem jobban magam az olcsó kis panelomban mint most. A hátam közepére sem kívánom egy jó pár évig a kertes házat, főleg nem 80 millióért. Semmi sem fekete-fehér.
Sajnos nem. Az agglót is felzabálta a pénz. Egy jó panel árából 40-50M csak ott kapsz házat ahonnan már fizikai fájdalom bejárni. Dunabogdánytól kifelé max. Szűk aggló nagyon drága. 30kmen belül .
Szerintem azt senki sem mondta, hogy az óbudai panel árából óbudai házat veszel. De ha a paneltől 15-20km-rel arrébb nézelődsz ház után, akkor működik...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)