Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Itt vagyok, elég szar ez a részvény, jobban mondva gagyi, nem veszi a kutya sem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire képes lemenni a saját részvény vásárlásai alatt is. Ráadásul már kevesebb, mint 40% közkéz van, nagyon gyenge, a sok beragadt hajingálja el veszteségben, csak hogy szabaduljon tőle. Igazat kell, hogy adjak neked.
A rés szempontjából nem a zárót kell nézni,hanem amit azon a napon bejárt teljes árfolyamot,és azon a napon 69,60 is volt,és másnap lejött bőven ez alá,tehát nincs rés,ezt lezárhatjuk végre.
Köszönöm szépen a tanácsodat.... Olvasni fogok, viszont akkor Te is olvasd vissza az írásaidat, hogy miért írják többen, hogy itt nyávogsz egész nap, mint egy rossz útszéli a 4-esen.... Viszont soha többet nem fogok válaszolni neked, mivel tudod valakinek mindig engedni kell! Minden jót kívánok Neked!
Senkit nem hibáztattam itt. Te kötöttél belém, amit leszarnék, csak nem birom amikor valaki a forumon keménykedik. Olvass inkább rózsfüzért, ott nem lesz meglepetés.
én hiszek a fordított sentiment erejében. amikor mindenki euforiaban ég, na akkor szokták rávágni az ajtót az árfolyamra. amikor meg mindenki pánikol, akkor fordul. még nincs akkor picsogás sem, úh fene tudja.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.