Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ja! :) Húzzák rá! Amúgy engem az érdekelne, hogy a visszavásárolt rv-ekkel mit akarnak csinálni? Mert az biztos, hogy nem a mi "örömünkre" veszik a rv-eket. Mindenesetre én kivárom a végét, hogy ebből mi lesz?! (Mondjuk nekem talán könnyebb ez a "kivárás", mert a 167Ft-os beker áram még messze van...)
A Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Cg. 01-10-043483; székhely: 1134
Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.; a továbbiakban: „Társaság”) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.
törvény (Tpt.) 55. §-ában és a nyilvánosan forgalomba hozott értékpapírokkal kapcsolatos tájékoztatási
kötelezettség részletes szabályairól szóló 24/2008. (VIII. 15.) PM rendeletben foglaltaknak megfelelően
ezúton értesíti a tisztelt Befektetőket, hogy a 4/2024. (05. 17.) sz. igazgatósági határozat1
végrehajtása,
valamint a Társaság Munkavállalói Résztulajdonosi Programjához szükséges részvénymennyiség
biztosítása céljából a 3/2024. (V.10.) számú Közgyűlési Határozat2
felhatalmazása alapján a Társaság
2024.05.27. napon összesen 202.500 db, azaz kétszázkétezer-ötszáz darab 0,78 HUF névértékű,
HU0000151956 ISIN-azonosítójú, Társaság által kibocsátott, dematerializált módon előállított
törzsrészvényt vásárolt 77,1785 forint átlagáron a Budapesti Értéktőzsde azonnali piacán, az Equilor
Befektetési Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.
Az ügyletek eredményeképpen, a megvásárolt részvényeknek a Társaság értékpapírszámláján történő
jóváírásával - azaz a T+2 tőzsdei elszámolási napot követően - a Társaság tulajdonában lévő saját
részvények összmennyisége 1.298.750 db, azaz egymillió-kétszázkilencvennyolcezer-hétszázötven
darab. A fentiek szerinti ügyleteket követően a Társaság által tulajdonolt saját részvények
össznévértékének az alaptőkéhez viszonyított aránya: 0,3139 %-a.
Nem leszek népszerű biztos,de ez speka rv. És ez a jelző még inkább érvényes it mint az opusra vagy appra. Aki múlt héten futott benne 1-2 kőrt az tudott vele keresni. Ez innen már lutri szerintem. Funda nincs ,csak a remény és az srv,ami szerintem nem fogja ezt felhajtani. Nem tudom kinek mit mond az hogy ma elég nagy forgalommal esett.Aki bent van (maradt) szurkolok neki. Szerintem aki kiszállt az járt jól. Sok nyerőt mindenkinek!
"Ha esetleg nem úgy lesz ahogy vizionálod ,kárpótolod azokat,akik esetleg miattad nem vesznek-vettek bele?" Nagy kő esett le a szívemről: nem hiszem, hogy valakit kárpótolnom kellene!
Sajnos megvannak még a részvényeim, nem adtam el, valamint nem is akarok többet venni belőle, csak kicsit több erőt gondoltam bele, de ez nagyon kevés.
Jó látni hogy amikor esik akkor béka segge alá várják egyesek hogy bele vehessenek. Amikor emelkedik akkor bezzeg határ a csillagos ég :D lásd múlt heti álmodozások :D
Hát csúnya nap volt, -15%. Olyan érzésem van, holnap meg folytatódik az esés, 55-60, ott csak fordulnia kellene. Én a mai napon belevettem, de valószínű korai volt.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.