Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Persze a múltban is volt, és az sem volt egy szép kör. És még lesznek is, én most nem máshoz hasonlítottam, hogy de az , meg de ő is ezt csinálta, hanem amit itt leművelt mondjuk két napja. Hozzá tenném ,hogy nem dobtam egy darabot sem ennek ellenére ,és valószínűleg nem is teszem, mivel az oltári nagy mínusz lenne. Nyilván bennem vannak az érzelmek is, hogy mellé nyúlt az ember, ami benne is van a pakliban. Kicsit erősnek érzem ezt az esést, persze van még lehetőségük javítani :)
Mult péntek záró 66,2 volt, hétfőn meg 68,2 a nyitó. Napon belül visszament 67,6-ig de 66,2-67,6 köz megmaradt. Lehet, hogy ez a kicsi nem számit résnek de 66,2-ig nem ment vissza. Ha van rés, akkor az ott van.
Akkor tarts néha egy kis önvizsgálatot kicsi cica.... és tényleg nem kell egész nap sírnod, mivel úgy viselkedsz, mintha mi lennénk a hibásak a Te döntésedért, hogy vettél Delta részvényt....
Az van, hogy ezt nem "ők" tették, hanem a piac. Kisbüfik, brókik, és az asszisztencia. Lesz még felmenet nyugi, csak találja meg az alját. Ha meglesz, akkor lehet venni és legalább tudod, hogy 86-90 körül már ugrás van.
Ha fordul akkor TA alapon magyarázható az egész, ha nem és visszamegy még szinteket, akkor nincs az a kommunikációs csapat aki lemossa a cégről azt....
Nem tudom mi volt a céljuk ezzel, de ha azt akarták elérni hosszabb távon, hogy vegyék, és egy megbízható papír legyen, akkor ezzel szépen elcseszték. Értem én a korrekciót, de megállhatott volna már jóval fentebb, és oldalazgatott volna hónapokig, még akkor is több bizalom lenne a cég felé. Ezt elég "gusztustalan" módon sikerült rendezniük.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.