Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a régi NetBroker GO alkalmazás átmenetileg ismét elérhető. Az Erste MarketGo és Erste Market Pro alkalmazásokba történő belépés során ugyanakkor esetenként fennakadást tapasztalhatnak. A helyzet megoldásán dolgozunk, szíves türelmüket kérjük. A NetBroker, a NetBroker Pro és a George Investment webes és mobilalkalmazásai zavartalanul üzemelnek.
Edgeben én átengedtem. Csak a régi működik asztalin, az új nem. Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy nem lehet belépni az újba reggel óta, rácsodálkozott, hogy még senki nem jelezte ma, ekkor 10.45 volt. Rápróbálkozott ő is a megnyitással és nocsak mégkerekebbre nyílt a szeme és annyit mondott, ez tényleg nála sem működik, így jelzi a kollegáknak. Addig használjam a régit az szuperál, úgyhogy elindítottam az edgén, átengedtem. Régen szerettem ezt a felületet, de mostmár annyira testidegen.
Meglátjuk. Azért remélem lesz valami betekintés abba, hogy mi is az a csoda, amit most fejlesztenek. Annó a Randit is bárki letölthette, igaz késleltetett adatokkal, de legalább volt valami, amit ki tudtál próbálni. Ha azt nem tették volna elérhetővé, akkor töredéke lett volna a későbbi ügyfélkörük. Nekem is volt pár év, mire a Randi letöltése után ténylegesen átköltöztem volna a Randomhoz, addig csak barátkoztam vele. Erste-t viszont otthagynám kb. azonnal, ha lenne valami, akár kicsit drágább, de használható ajánlat. IBKR -re nagy tétet nem bízok, volt már velük problémám, és nem sikerült megoldaniuk.
Ezen az oldalon van régi pro, ha ezt próbálnám telepíteni, akkor kiírja, hogy nem támogatott. Ha a lap alján az új pro-s linkre megyek, akkor a webes felületre visz, ahova eddig tableten belépve egy kb. használhatatlan böngészős felületre jutottam. Itt lenne lehetőség egy asztali változatot letölteni? Most nem lehet továbblépni, hiba, hiba, hiba.
A böngészős kinézet meg gyász. Nem tudom, hogy ki találja ki ezeket, de.... Fél oldalt elfoglaló kördiagram arról, hogy mennyi részvényem van és mennyi pénzem, közben meg a figyelőlistából az adatokat tartalmazó 12 oszlopból csak 3-4 látható, és görgesd ide-oda, ha látni akarsz valami adatot. Egy olyan munkalapot meg nem sikerült összehoznom, ahol látnám a könyvet, a grafokont és a kötéslistát egyszerre. Csak külön lapokon.
Most ez komoly, nem megy a régi webes, helyette valami programot kell telepíteni? Chrome-ban nem indult el, Edgeben megfogja a Defender (de engedhető), más operációs rendszerekről ne is álmodjunk. Az átvezetés is megszünt ezzel? Mert azt most egyikben sem találom...
Hát én most bejelentkeztem ott, de nem látok pro-s utalást sehol. Se a belépés során, se már belépve. Belépett a 28 évvel ezelőtti ócska felületre. Pedig van egysoros real előfizetésem is, a régi pro-ban ez feltétel volt.
Nem kell ennyire finomkodni: Erste NetBroki szar ..... és kész. Kell egy adhoc internetes flashmon mindenki kuld nekik egy sms meg hivja oket egész nap, talán 3-4 napra rájönnek, hogy miért..... vagy nem.
Virág Feriék most egy új rendszert fejlesztenek, a Concorde rendelt tőlük egyet. Remélem lesz valami jó ajánlata a Concorde-nak, ha kijön az új rendszer.
Arról meg nem sokat tehet, hogy az Erste ide jutott.
"09:21 | jún. 12.Tájékoztató az Erste Market alkalmazásokkal kapcsolatban Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az Erste Market Go és Erste Market Pro alkalmazásokba történő belépés során fennakadást tapasztalhatnak. A NetBroker, a NetBroker Pro és a George Investment web és mobilalkalmazása zavartalanul üzemelnek. A helyzet megoldásán dolgozunk, szíves türelmüket kérjük." . De ettől függetlenül tegnap este tudtak a kollégák a Népfürdő utcában parkoló partyzni... sör, virsli. Hogy akadt volna a torkukon...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!