Ebből az kiderül ugyan, hogy fejlesztenek kereskedési rendszert a volt randomosk, de az nem, hogy be is vezetnék itthon: https://www.portfolio.hu/befektetes/20250210/terjeszkedik-az-egykori-random-capitalosok-uj-cege-a-tanacsadoi-piacon-739619
árfolyam mindig ki van töltve,eladásnál a legjobb vevő árral vételnél a legjobb eladóéval.nekem az jó volt viszont vagy 15mp ig kínlódott mire elfogadta,olyan volt mint ami megfagyott.
Óriási vízfej szervezet, ahol mettinget tartanak arról, hogy mikor kegyen meeting, amin megbeszélik, hogy a másik meetingen mi legyen a téma. Lassú programozók, akik nagy része home officeból dolgozik. Vontatott ügymenet, irgalmatlan mennyiségű elköltött pénz az új rendszerre a kapitális késés miatt is. Nagy lomha nagy költséggel működő mammut! Van pénz lóvéra a központban, majd a (vidéki)fiókok droidjai kitermelik, meg a lehúzós díjak az ügyfelek felé. Nem csoda, hogy a startup cégek fénysebességgel jönnek fel (revolut, IB, Lightyear, stb.), remélem szétpréselik ezeket a pofátlanná vált grandiózus bankokat és minél több nagy ügyfelet elszipkáznak.
Meg a stop piaci vétel ... az ár nem lehet alacsonyabb mint az előző kötés ... nincs RealTime előfizetésem honnan a rákból ... amit kiír az ... arra rájöttem ha ilyenkor az árakon elkezdek kattogtatni akkor valamit betölt a háttérben és néha be is veszi az ajánlatot (a RealTime-t egy másik cégnél nézem) . A múltkor két számlán az egyiket NetBrókerPro-ból kezelem a másikat a sima netbrokerből. Ez egyiken teljesült a vétel 2500db-os készletből a másikon nem ugyan azon az áron ... jó mondom akkor visszavonom lejjebb állok mert az ár is lejjebb ment. Erre mondja hogy teljesültet nem lehet módosítani ... ehh nem látom a lezártak között ... felhívom őket most akkor mi van ... hát az vissza van vonva ... mai nap már azt mondom hurrá .. 4%-al lejjebb van az ár legalább ezen nem bukok. :-)
Bankszámla változtatás esetén, amikor visszahívnak, miféle beazonosítás lesz? Ha ma utalok és jelzem nekik, de holnap úton leszek, milyen adatokat kell magamnál tartanom?
😃😃 Az egész cég az! Valami nem jó, akkor reklamálni kell emailban! Annak nyoma van! Ha leráznak a válaszban, mint engem is a napokban, akkor erélyes hangvételű válasz újból! Ilyenkor már kivizsgálják a hibát és általában egy darabig mükszik a rendszer! :)) Ha normális válsaz jön, akkor csak hümmögök és várok pár napot, majd ha nem jó még mindig, akkor megint kezdem elölről. Sajnos ez van...:))
Nekem elég lenne, ha a xetra lépésköz működne, ha már tranzakciös díjat szednek. Beírsz 251,92-t közli, hogy lépésköz 0,05, aztán beírsz 252,95-t, elutasítja, aztán felhívnak, hogy lépésköz 0,02, aztán beírsz 252,95-t, aztán jelzi, hogy nem jó, lépésköz 0,05. Ekkor hangosan felröhögsz, hogy ennyire béna az egész netbróker, vßgül beadod 252,90-re, és 15 perc szívás után nyertél. Hja és végig kell próbálgatni eladásnál az összes tbsz-t mire rájössz, melyik szlán van amit el akarsz adni. Ez egy komplett fos tényleg.
ADÓ - ha valakinek is azt mondanák hogy céges számlához nem jár adózást segítő pdf mint magánszemélyként. Ne menjen fel a pumpa mint nekem. Sima NetBroker https://netbroker.erstebroker.hu/netbroker/Logon.aspx Információ -> Riportok -> Riportok -> Realizált eredmény és ott letudod szedni készletpárosítással az egész évet Excelbe. Persze ezt nem az ügyfél szolgálattól kell megtudjam ...
Igen betetted,írtam is rá,hogy nekem nem kell új jó ez csak működjön. De ha lesz remélem az új rendszerhez nem lesz köze a mostani farigcsálójának:) Gyenge a főnökség,ha újra és újra ugyan azok a hibák jönnek elő és sok a panasz egyszerű lenne a megoldás:)
Ezért írok emailt már:)) Na de ott is kifakadtam múltkor a válaszukon, mert semmi nem történt és ment a reagálás rá! Aztán akkor csodálkoztam el, amikor panaszkezelési vizsgálatot indítottak! hmm Nem ellenem persze. :) A vizsgálati eredmény lényegét, be is tettem ide, ha jól emlékszem! Valami olyasmi volt a lényeg, hogy hamarosan jön az új rendszer és megszűnik a probléma.. Na ja!! :)) Ebből csak azt szűrtem le, hogy a rengeteg panasz ellenére, semmit nem tettek eddig, csak ha erélyesen, "kikelve magamból" válaszóltam vissza! Az eredmény nulla így is. 🤣🤣
ilyen válasznál elég rosszul reagálnék,ezért nem is szoktam reklamálni telefonon,jobb a békesség:) most se nagyon figyelheti,hogy lassan két napja nincs megoldva.
Elárulom, neked, hogy egy időben telefonom jeleztem nekik ha gond volt. Főleg a reggeli indulásnál szokott probléma lenni. Vagy az előző napit adta, vagy semmi adat nem jött, stb! Felhívtam a madarat és mondom neki, hogy nem jön adat! Azt mondja megnézi, mert ma még nem figyelte.. hmm :))
nálam péntek este frissült így jogos,hogy tegnap óta szar:) eleve az furcsa,hogy ez mindig elő jön ha hozzá nyúlnak,de az,hogy ezt jelezni is kell többeknek még gyászabb. nem ellenőrzik kiadás előtt? meg nem fér bele a munkaidejébe,hogy minden nap délelőtt ránézzen,hogy megye a szara.
igen én is úgy láttam, hogy valami frissítés lehetett egyik reggel, de még nem omlott össze, ez meglepő! Ahol nem egész forinton megy a lépésköz, ott megáll a tudományuk és akadozik általában a kötéslista is, sőt nem is hozza, de máshol is szar..! :)) Emailt egyből nyomni kell nekik, mert másképpen nem csinálnak vele semmit! Sok panasz esetén, aminek nyoma van, tenni kell valamit...! hmm Pár év múlva....:))
kereskedelmi programjukat kellen már rendbetenni, megint előjött a szokásos hiba (aminek megjavítása kb 2-3hét) utolsó ár 0, változás semmi, max-min semmi, viszont indokolatlanul ott van az indikatív ár, forgalom (db) semm, i kötéslista üres
Szemét erste, most már tenyleg elfogyott a türelem, hogy nem tudtok egy hónapot lehozni hiba nélkül a netbroker szarotokkal elmentek ti...... Ezért nektek kéne fizetni h bárki is használja...... Szégyen amit műveltek..... Mit is képzeltek.....
Ki kell másolni, akkor bejön.. Ersteben az atm kp. felvétnek is szép díja van, 1,49%+0,6%+149 forint.. Nálam felejtős a kártya is.. ---- A Netbrókerben dobtam a Futuresben összevett Erste Megtakarítási Alapok Alapját, 1-2% hozamért nem fogok semennyit se gyűjtögetni...
Erste Értékesített lakossági bankszámlák és díjcsomagok díjai és jutalékai https://gate.erstebank.hu/ebh_internet_hird_frontend/document/download?documentId={F70F9F22-E563-42F7-A041-43C5D6221AF6} . Nem tudok jobbat, jóformán minden számlacsomaghoz elvárás a rendszeres jóváírás, különben drágább a számlavezetés. A prémiumhoz meg 12 milliós egyenleg kell, de 1458 ft./hó vezetik..
EgySzámla csomagban vagyok 325 Ft./hó a számlavezetés... 150 ezret utalok rá/hó... A Qvik utalás ingyenes.. Nekem ennyit megér, középárfolyam környékén el lehet adni az eurót.... Most 40 000 Ft díjkedvezményt kaphatsz! Az akció ideje: 2025. január 2. és 2025. március 31. https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/mindennapi-penzugyek/szamlak/online-szamlanyitas
Tudja valaki melyik folyószámla díjcsomag a legolcsóbb Ersténél? Kiutaláshoz kellene. Ügyfélszolgálatot hívtam, ők nem tudták megmondani. :) Azt mondták nézzek szét a neten.
Hamarosan fontos változás jön az Erste Banknál: minden ügyfél érintett. -Az Erste Bank ügyfelei hamarosan fontos változásra számíthatnak a George mobilbanki alkalmazás használatában. A pénzintézet bejelentette, hogy március végéig minden felhasználónak újra kell aktiválnia a szolgáltatást, ellenkező esetben nem tudják azt tovább használni. A bank mobilalkalmazáson és e-mailen keresztül tájékoztatta ügyfeleit a közelgő változásról. Az újraaktiválási folyamathoz szükség lesz az ügyfelek ún. e-Csatorna azonosítójára, jelszavára, valamint arra a telefonszámra, amelyre az aktiváló SMS-t küldi az Erste. https://www.penzcentrum.hu/tech/20250120/hamarosan-fontos-valtozas-jon-az-erste-banknal-minden-ugyfel-erintett-1173323?utm_source=dlvr.it&utm_m
Törölt felhasználó2025. 01. 17. 10:19
Az egész Erste Befektetési Zrt. egy vicc ahogy van, ha gondolkozol hogy számlát nyiss a lehúzós kampányuk miatt,ne tedd, szerintem messziről kerüljétek el! Rengeteg embertől hallom hogy sorra hagyják ott, nem jósolok nagy jövőt a cégnek.
ha munkanélküli leszek, akkor jelentkezek a magyar erstéhez szoftverfejlesztőnek, aztán a semmittevéssel lekompenzálom azokat a banki költségeket, amiket az elmúlt 25 évben rámvertek. Gondolom lesz majd pár hónap-félév, amíg észreveszik hogy semmit sem csinálok. Majd csepegtetek infókat is, hogy hogy halad a projekt - azon se lepődnék meg, ha el se indult volna, az ígérgetés ingyé' van. :)
Jól is teszed ha nem. Egyrészt 2 éveígérgetim, másrészt ha el is készül, mi lesz itt, mire "bejáródik" ? Petinél, randinál, semmi gond nem volt, Virág elvtárs gyere vissza.
Igen Van, most kaptam választ a problémára.. HAMAROSAN!! "...mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hamarosan bevezetésre kerülő új rendszerünkben hasonló problémákkal ne szembesüljön."
Alakul valami...🤣🤣 Eddig a több éve tartó, folyamatos panaszaimra azt válaszolták, hogy: "probléma továbbításra került fejlesztő kollégáink részére kivizsgálásra és javításra. Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért!" Az utolsóra az év végé felé az volt már a válasz, hogy : "Tájékoztatjuk, hogy megkeresése alapján Társaságunk ......... azonosítóval panaszkezelési vizsgálatot indított." (30 nap..)
Ez engem is nagyon érdekelne! Írtam nekik még korábban, hogy mi nem tetszik a jelenlegiben. Lehet MINDENT megpróbálnak megvalósítani a kéréseimből és azért tart ilyen sokáig? Bocs, ha ez lenne.. :)
Tegnap szegeltem be a padlás ajtót.Tele lett az ígéretekkel,nehogy a fejemre essenek. Tesztüzem folyik,de alapvető napi infók nem szerepelnek a változtatásokban.Semmi jóra nem számítok,de a beígért" I.negyedév végére" időpontot még megvárom.A saját tesztem is lefut addig. HS!!!
Deviza váltás van 17:00-ig realtime, utána valami nem tudom ... elolvastam de nem értem ... meg ha jól rémlik könyvelés is csak 17:00-ig ha eladok valami záróban a BÉT HUF-ért azt nem tudom átváltani USD-re így hiába van nyitva a Nasdaq ... semmit nem tudsz tenni. De a BÉT-en azonnal tudok venni mást HUF-ért záróban. Káosz. :-)
Én ex-randomos vagyok, onnan volt a 2019s TBSZ-em. Eddig nagyrészt csak a BETen kereskedtem a NYESZ számlám miatt, plusz egy kis kripto ETF/ETP és egyéb speka a TBSZen. A nagy banki háttér miatt nekem megfelelő a NYESZre az Erste, nem kereskedek napi szinten. De a külföldi piac valóban drága, ez miatt nyitottam nem régen TBSZ számlát a Lightyearen.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!