Szerintem sehogy, mert a revolut nem magyar bank. De ha van magyar banknál kártyád, akkor az annál vezetett számládra utalsz majd kártyával feltöltöd a revolutra, mindez ingyenes.
6. kérdés nem írja, hogy a nagyobb résszel. Mert meg is oszthatod. 8. kérdésnél kimaradt, hogy szétosztva több időpontban. Én pl nem szívesen teszem át egy pillanatban az egészet.
Már csak az idősek emlékeznek rá: Békekölcsön. Nem kamatot fizetett, hanem kisszámú szerencsésnek időnként nyereményt sorsoltak. És nem teljesen szabadon, önkéntes elhatározásból volt jegyezhető, hanem erősen politikai elvárásból. Remélem a Gazdasági Csúcsminisztériumban nem olvasnak wikipédiát. https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9kek%C3%B6lcs%C3%B6n
Ha a bankja kínál úgynevezett kedvezményes átváltási ajánlatot, akkor lehetséges, hogy olcsóbb neki az eurósítás, ha az ajánlat szerint váltja a banki devizaszámlájára, és a devizaszámlához hozzárendelt kártyáról vásárol be az Államkincstárban.
Ezért tartunk ott, hogy lassan bevezeti magát az euró. Vagy legalábbis a megtakarítással rendelkező rétegek egyre inkább dollár-, vagy euróalapú eszközökbe fektetnek. Te például meg tudnád mondani, milyen monetáris politikát folytat majd Varga Mihály, különösen a 2026-os választásokat követően? Milyen lesz a (be nem vallott) árfolyamcél? Mert én még csak megtippelni sem merem.
Magyar Állampapír tulajok