ma is folytatódik az öntike 1000-en. vagy nullán akar szabadulni tőle, vagy olcsóbban jutott hozzá, mint a létező legalacsonyabb kibocsájtási ár????????
Hosszú távon feltehetőleg jó lesz, csak már unom, hogy folyton ez van és folyton várni, várni, várni. Jönnek a nagy ígéretek, aztán meg... Soha többé nem veszek kisrészvényt, csakis blue-t.
Ácsi, nem oktatott senki NAP részvény vételre. Max az ismerd meg önmagad szakköre gondolhatsz. Mindenki eldönti vesz vagy nem, a felelősség pedig csak az övé. És igen, a forgalomnak nem örül, az árfolyamnak igen. Igen, vett 1000 környékén. A cég is vehetné tovább, ha nincs egyelőre további projekt.
Vagy itt a lehetőség hígítani. Ti annyira ismeritek meg bíztatok benne, akkor most mi történt? Tigus is eltűnt, pedig engem oktatott mennyire érdemes Nap részvényt venni. Én a hülye kategóriába tartozom, de én vettem 1000-ért. Ő vett vajon? És ha vett, akkor most mit szól az árhoz?
Ott van nekem is, 1200 körül. Hát nincs mit tenni, ha már ilyen hülye voltam, akkor várakozás, közben meg lehet nézni, hogy mennek el a jó lehetőségek. Ilyen ez.
hja annyira nincs vevő, hogy ha az ember ki akarna szállni, még veszteséggel se teheti meg. mennyi az átlagod a 10.000db-ra, ha szabad megkérdeznem? nekem sikerült levinnem 1180-ra a szintén 10000 körüli darabszámú pakkomnál
Ha lenne ennek az illikvid fosnak legalább minimális forgalma, eladtam volna ezren mind a tízezer darabomat és pár napja 125 körül átmentem volna Opusba. Most már látszik, milyen rossz döntés lett volna. :(
"Jó" kilátások! Senki nem tévedett, senki nem hibás, csak hát az a fránya környezet; a körülmények nem úgy alakulnak..., pedig annyira tutinak látszott.
Nem akarják ideadni 950-en. (Úgysem adok érte többet.) Nemhogy örülnének, mert táláltak balekot aki ad érte annyit. Nem sokáig áll az ajánlatom, vannnak jobb részvények is.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf