mi a fene folyik ennél a cégnél? cybergnél láttam hasonló eladói nyomást és tudjuk, annak mi lett a vége. Most már megszólalhatnának a vezetők, jöhetne valami tájékoztatás
"nekünk" kéne megvenni, ha már egyszer ilyen jóárasítva van, de már a kutyának se kell. Már én se veszem, vettem én már magasabban eleget, de gondolom általános, hogy az embernek vagy már nincs szabad kockáztatható tőkéje vagy inkább valami jövedelmezőbbe rakja, mert látja, hogy ez halott, csak esni tud már jó fél éve, még egy kisebb speka felhúzás se volt. Láthatóan a cég is lemondott már a saját papíráról, úgy tűnik, nekik mindegy mi az árfolyam és a kisbefektetőket is magasról...
Valaki annyira fél tőle, mint ördög a szentelt víztől. Tényleg szólhatna már Földvári úr valamit, mi szerinte az oka, hogy a nagy inflációs, meg magas kamat környezetben a jól működő cégje papírjait ezerért osztogatják és még neki sem kell ennyiért? Nekem az az érzésem, hogy ravasz terve lehet a jövőre nézve, de az nekünk kicsiknek nem jelent jót. (Lehet, hogy már ő az eladó?)
Nah! Bele se vettem, mégis esik a nagy Opus? A Portfólió meg "érdekes módon" ma reggel beültető színezetű cikkben tukmálta. Nagyon észen kell itt lenni, mert semmi nem az aminek látszik. És ha nyertél valamivel 20 százalékot, akkor fogd a pénzt és fuss! "Befektetői szemlélet" ; "hosszú táv" számomra értelmetlen fogalmak. Voltak ilyesmik régen, de ma csak egy a biztos, ez pedig a változás!
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf