Te is hidd el, hogy kezditek véglegesen elveszíteni a befektetők bizalmát. Bár igaz, a kicsiket ki nem szarja le, milliárdos f*szkalapokkal meg úgyis tele vagytok.
A cég alapítói mind tanult, sikeres, gazdag emberek. Földvári évekre visszanyúlóan óriási tapasztalattal, tudással és gondolom kapcsolatokkal is rendelkezik a gazdaság, a pénz, a tőzsde világában. Szerintem tőkéje is lenne bőven megvenni az eladótól a pakkját. Mégsem teszi, hisz 960 az ár. Ezt azzal tudom magyarázni, hogy Ő tudja legjobban, hogy ennyit sem ér a cégének a részvénye. Hisz rajta kívül ki más van leginkább tisztában a valósággal? Senki. És Ő nézi, hogy eladja valaki valakinek 960-ért. És feltételezem, hogy ugyanígy nézni fogja 700 alatt is. Aztán lesz majd közgyűlés, szavazás, leértékelés, újabb kibocsátás, harmadolás stb. Holnap már be sem teszem a 950-es vételi ajánlatom, marad úgy a pakkom ahogyan van. Megszívtam. De még jobban megszívtam volna, ha hiszek az itt kommentelő "hosszú távra" vevőknek, elemzőnek, meg a főnöknek.
Ki adhatja el így? Az a kérdés 1.:valakinek kell a pénz, de akkor miért vett illikvid szart? Tehát ez kuka 2.:valakinek van belsős infója, hogy baszakodni fognak a napelemesekkel 3.:Kell a NERnek
Sok szerencsét hozzá! Az elemző fórumtárs lehet szóta nincsen magánál, hogy itt tart az ár. (Vagy akkor nem volt magánál amikor 1250-nél alul érzékeltként vételre ajánlotta?) :-)
Az ilyen NAP, Astra stb. részvényekkel csak önmagunkhoz mérten kis pénzzel érdemes próbálkozni mind rövid, mind hosszú távú céllal. Nutexet vettem 2009.11.19-én 100 db-ot 2100Ft/db áron 210000Ft-ért. Nem is nézem már régóta. Talán 13Ft/db az ára. Ennyit a hosszú távú befektetésről.
Borzasztó csalódás nekem is! Megtanultam egy életre, hogy magyar részvényeket lehetőleg kerülni kell, legfeljebb a blue chipekben van fantázia, ahol van forgalom, likviditás és ki tudsz szállni, ha nem a számításaid szerint alakulnak a dolgok.
Nekem direkt nem adnak 950-en, de lehet jobb is! Ez a szar még 700-at sem ér és az is bukni fog rajta aki most 960-on megkapja. Földváriék a névértékkel is manipulálni fognak, meg hígítanak is majd rendesen. Aki ebbe fektet a kicsik közül, az valóban bátor és nincs szüksége a pénzre vagy abba reménykedik, hogy az első speka meghúzásnál dobni fogja minimális haszonnal. Szóval ilyen céget nem szabadna a BÉTre engedni!
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf