mert mondjuk képesek voltak 2025-ben is 4-5 hírt gerjeszteni maguk körül és a felújítási hype valamelyest begyűrűzött. itt nulla hírt ad magáról a vezetőség. nem léteznek.
A választás kapcsán egyébként emelkedés lenne indokolt tekintve, hogy a nagy tendereken általában a Neo Properties indul a B+N mellett. Ahol mondanom sem kell a B+N vitte el az elmúlt időszakban a több tíz néhol száz milliárd forintos tendereket. Ha a Tisza győzelmével a B+N kiesik a praxisból akkor piaci alaon jóval nagyobb lesz az esélye a Neo Propertiesnek. Az pedig jelentősen meg tudja nyomni az inorganikus növekedést.
Amugy mindig a legfrissebbet nézze...gondolom a 2024 est vette de utanna jott a 10mrd...25 ost nezze...a nem diluted pedig 411....Veres ha nem tartja meg eladja a tozsdei cégeit amugy......de ez dzerintem kell neki...sőt.... most kozeledve a valasztásokhoz a neo-nak megnohet a sulya..ha tetszik erteni.
könyv szerint kb annyit ér amit írtam, így erre nem érdemes mutogatni. Steinberg Úrnak nem a winget kellene flexelni, hanem mondani 1x egy állító mondatot, hogy mi a terv itt. Nem mond, nem érdekli.
...a neo-t 18,5 milliardert vette meg az akko 2021 ben, mikor feleakkora volt mint most...persze ez egy ceg ...ertékét fuggetlen becslo allapithatja meg....én 25-30 mrd koze raknám...az akko tulajdonaban levo ingatlanok pedig a hitelt betakarják...
szerintem komolytalan ilyen árakat beírni. számomra a legnagyobb kérdés, hogy 3-5 éven belül kivezetik-e a tőzsdéről vagy lecserélik a Neo-ra. Ha előbbi, akkor abban lesznek érdekeltek, hogy olcsón vásároljanak ki minket. Ha utóbbi, akkor meg a Neo eredménye a meghatározó, az meg nem fog annyi EPS-t csinálni, hogy 1000Ft legyen. A felét sem egyelőre.
Nála sztem semmi nem fura. Én már azt is kinézem, hogy 10Ft-okon próbál realizálgatni nyerőt. De kicsit túltoltam Zoli hibáztatását, tegyük azt hozzá, hogy egy normális forgalmú hiteles papírban semmit nem jelentene, hogy egy Zoli kategóriájó ember mit csinál. Csak ez nem norális papír...
az a baj, hogy lefelé még szerényebb a dolog. szerintem 1-2 kisbüfi 180Ft-ig is le tudná önteni, de szerencsére egyelőre nem teszi. de a Zoli féle skizo viselkedés sem tesz jót a bizalomnak.
Továbbra is azt tudom ismételni, hogy az Akko nem a Neo. Tulajdonolja, de ez csak papíron létezik. Az Akko mint tulajdonos csak holding, nem rendelkezik stratégiával, sem üzleti sem szolgáltatás/termék oldalon. Egy papírcég. A Zrt azt tesz el a nyerőből amit akar és azt ad át nyereségként az Nyrt-nek mint tulajdonosnak, amit akar. Ha a Neo zrt árbevétele nő és a profit rátát csökkentik, mert mondjuk új autókat vesznek a vezetőknek, akkor ez már az Akko nyrt-ben úgy csapódik le, hogy nincs profit. Ennek a holding működésnek ez a rákfenéje és ezért imádják a cégek. Úgy kozmetikázhatnak a számokkal ZRT-n belül ahogy akarnak. Ennek csak akkor lenne értelme, ha a holdingban nem ugyanazok az emberek lennének érdekeltek, akik a zárt cégekben. De a wing is zrt és a neo is zrt is egy körhöz tartozik.
Hamarosan jon majd a jelentés megtudjuk mit dolgoztak.A szavazásos dolog alatt ez van, 2025 re igy jo eredményt varok.Azert ez nem Nord, nutex.....túlzásokba ne essunk Orbitális Ur.A 2025-ös év rendkívül fontos a NEO Property Services életében, hiszen az évszámmal rímelő módon idén ünnepeljük a 25. születésnapunkat. Az elmúlt negyed évszázadban számtalan történet részeseivé váltunk, megannyi projekt, kihívás és változás áll mögöttünk. Egy valami minden mozzanatban közös – mindent azoknak az embereknek, kollégáknak, partnereknek és vezetőknek köszönhetünk, akik az épületek mögött állnak. A NEO Property Services Zrt. az elmúlt 25 évben Magyarország egyik legmeghatározóbb ingatlanszolgáltatójává vált. Országos lefedettséggel, több mint 800 alkalmazottal, 1000-nél is több alvállalkozóval szolgáljuk ki közel 300 ügyfelünket. Tevékenységeink közé tartozik a Facility Management, a Property Management, az építőipari generálkivitelezés és fit-out, valamint a társasházkezelés. A NEO folyamatos növekedési pályán mozog, terveink szerint 2025-ben is megtartjuk lendületünket. Célunk a további dinamikus, ám fenntartható növekedés.
Ha kicsit emelkedik, akkor a 200-as is emelkedik. Itt egy normális vevő forgalom kellene ami nincs. simonzoli féle ide-oda pakolok van, ami az árfolyamra nézve is káros. A cég ugyanolyan, mint az összes kamu nyrt a béten. Lassan semmiben nem különbözik, mint az Astra, Gloster, Futur, Nord, Nutex és az összes ilyen pénztemető. Talán lesz egy speka kör, amikor pár rókarudi összedoba 30M-t és felrántja 300 felé, amitől majd páran begolyóznak és beleteszik a fél házukat megint. Látványos, hogy Steinberg Úr és társai semmit nem tesznek azért, hogy ez másképpen legyen.
Akko fórum