mert mondjuk képesek voltak 2025-ben is 4-5 hírt gerjeszteni maguk körül és a felújítási hype valamelyest begyűrűzött. itt nulla hírt ad magáról a vezetőség. nem léteznek.
A választás kapcsán egyébként emelkedés lenne indokolt tekintve, hogy a nagy tendereken általában a Neo Properties indul a B+N mellett. Ahol mondanom sem kell a B+N vitte el az elmúlt időszakban a több tíz néhol száz milliárd forintos tendereket. Ha a Tisza győzelmével a B+N kiesik a praxisból akkor piaci alaon jóval nagyobb lesz az esélye a Neo Propertiesnek. Az pedig jelentősen meg tudja nyomni az inorganikus növekedést.
Amugy mindig a legfrissebbet nézze...gondolom a 2024 est vette de utanna jott a 10mrd...25 ost nezze...a nem diluted pedig 411....Veres ha nem tartja meg eladja a tozsdei cégeit amugy......de ez dzerintem kell neki...sőt.... most kozeledve a valasztásokhoz a neo-nak megnohet a sulya..ha tetszik erteni.
könyv szerint kb annyit ér amit írtam, így erre nem érdemes mutogatni. Steinberg Úrnak nem a winget kellene flexelni, hanem mondani 1x egy állító mondatot, hogy mi a terv itt. Nem mond, nem érdekli.
...a neo-t 18,5 milliardert vette meg az akko 2021 ben, mikor feleakkora volt mint most...persze ez egy ceg ...ertékét fuggetlen becslo allapithatja meg....én 25-30 mrd koze raknám...az akko tulajdonaban levo ingatlanok pedig a hitelt betakarják...
szerintem komolytalan ilyen árakat beírni. számomra a legnagyobb kérdés, hogy 3-5 éven belül kivezetik-e a tőzsdéről vagy lecserélik a Neo-ra. Ha előbbi, akkor abban lesznek érdekeltek, hogy olcsón vásároljanak ki minket. Ha utóbbi, akkor meg a Neo eredménye a meghatározó, az meg nem fog annyi EPS-t csinálni, hogy 1000Ft legyen. A felét sem egyelőre.
Nála sztem semmi nem fura. Én már azt is kinézem, hogy 10Ft-okon próbál realizálgatni nyerőt. De kicsit túltoltam Zoli hibáztatását, tegyük azt hozzá, hogy egy normális forgalmú hiteles papírban semmit nem jelentene, hogy egy Zoli kategóriájó ember mit csinál. Csak ez nem norális papír...
Akko fórum