LACI82

Regisztráció: 2023-08-22 15:30:19

Hozzászólások száma: 790

Utolsó hozzászólás: 2024-04-12 14:31


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Akko fórum péntek, 14:31
Szívemből szóltál, detto!!! Érdeklődés itt is 0 lesz.
Akko fórum péntek, 14:07
Mert úgy látom, hogy nem nagyon érdekli őket. De lehet nem is tudják, hogy a stratégiai célként megjelölt árfolyamemelkedés hol tart.
Akko fórum péntek, 14:05
Nem lehet náluk kiszámítani semmit se... én alkalmazkodom, úgyhogy lehet megint olcsóbban veszek, mint az előző héten. 
Akko fórum péntek, 13:37
tmike!
Teljesen egyetértek veled! Ha ez van a háttérben, semmi keresnivalójuk a BÉT-en! Remélem ők is látják, hogy sok idejük nem maradt...
Akko fórum csütörtök, 18:23
Szia!
Gyorsan írsz! Van véleményed is? Van egyentalán részvényed? Ha nincs, személy szerint én nem igénylem a jelenléted.
Akko fórum csütörtök, 18:16
Szia Tommanto!
Igen, egyetértek veled sokmindenben, de az igazadnak akkor tudsz érvényt szerezni hivatalosan, ha tényeken, érveken és adatokon alapuló és minden kétséget kizáróan bizonyítottan tudsz felhozni ennek igazolására. Ez egyedül és mártírként szerintem nem fog menni. Az, hogy elégedetlen vagyok, az nem kifejezés, de tudom, hogy nem visz előbbre az, ha ész nélkül mindenkit letámadok, úgy, hogy nem ismerem az álláspontját, lehetőségeit, kompetenciáját stb. Az biztosan egy negatív visszacsatolás lesz nekik a közgyűlésen, amit hallanak, az árfolyam meg elég objektív tükre a munkájuknak ezen a téren. Szerintem ez változni fog, de sem jós, sem felbeszélő nem vagyok. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok ott lenni a közgyűlésen, mert a részvénykönyv alakulása sok adattal szolgált volna részemre, előbbi megtekintést pedig a cég nem tudott garantálni (mint a közgyűlés időpontja-kifejezett kérésem ellenére), mert előző évi az utolsó megfeleltetésük (legalábbis friss nem volt az utolsó megtekintés óta), ami sokat elmond... De hidd el, rajtam lehet nevetni, ha így is lenne, csak nem éri meg...
Akko fórum szerda, 15:37
Lehet így is van. Az unottság fakadhat abból, hogy százszor jobb ötletei lennének a sok megfakult mindent is megmondó és jobban tudó .... (ide képzelje mindenki, amit akar), a tényleges vagyont birtokló tömegnél. Szerintem egyébként ő egy agilis, kimért, konfliktuskerülő proaktív személyiség, csak megondják neki, merre van az arra (lássuk be a korábbi okfejtések nyomán az irány neki is adott és hát a kosztümös csaj példája.....). Szóval amit neki mondunk, azt a villámhárítónak címezzük! (általában lepattan, amúgy meg ügyfüggő). Várok a közgyűlésig és más mederbe terelem a probléma megoldását, ha nem változik semmi. Meglátjuk.
Akko fórum szerda, 11:09
Valakit lehet, hogy meg tudok hatalmazni, de csak jövő héten derül ki, hogy tud e menni. Viszont ő is örülne, ha valaki biztosan menne és addig jelezné, mert akkor biztosan nem veszne el a szavazati jog. Az ajánlatom áll, viszont nekem is kéne jelezni az AKKO felé 04.16-ig e-mailben, hogy meghatalmazás alapján képviseltetem magam. Marlowe01, Tommanto esetleg ti?
Akko fórum kedd, 20:20
Van egy e-mail címem is, direkt erre a célra, ahol tudunk egyeztetni is, ha lesz jelentkező.
Akko fórum kedd, 20:04
Sztem lesz srv és a volumenétől függ, hogy meddig megy az árfolyam. Jó lenne egy korrekt elemzés is a cégről, sztem az is lesz.
Akko fórum kedd, 19:56
Sziasztok!
Most kaptam a hírt, hogy április 19-én halaszthatatlan programom lesz, melyet nem szeretnék részletezni. Sajnos nem tudok elmenni a közgyűlésre. Viszont szeretném, hogy a hangunk minél erőteljesebben hallatszódjon. Van köztetek olyan, aki biztosan tud menni és elfogadja a meghatalmazásom a szavazáshoz? Győr-Moson-Sopron megye, Zala megye és Budapest, ahol át tudom adni személyesen.
Toka Club kedd, 18:49
Én is tartom az Akko-im, bár az árfolyam ÷s kereslet láttán nem veszélyeztet, hogy elcsábuljak...
Akko fórum kedd, 18:05
Mondjuk előnye is van, de tényleg. Holnap a forgalom vagy stagnál, vagy meredeken emelkedik. Ha még lesz hozzá 7 láthatatlan gyertyánk, a semmiből váratlanul, meglepetésszerűen, minden irányból támadhatunk, komoly károkat okozva a "lenyomó spekák" infrastruktúrájában, harci moráljában és egzisztenciájukban. Ezzel megtörve a negatív trendet, kihasználva a tanácstalanságot és teljes elbizonytalanodást, a hegy tetejére kergethetjük őket többlépcsős védelmi pozíciójukból. Cél a feltétel nélküli megadás és a részvény önbecsülésének helyreállítása, melyet követően letehetjük annak új alapokra épülő alapköveit.
Akko fórum kedd, 17:17
Ez milyen gyertya lesz? Légüres tér gyertya?
Akko fórum kedd, 17:08
Utolsó ár 0. Forgalom 0. Volt már ilyenre példa prémium kategóriában? Ez azt hiszem komoly visszajelzés a részvényesi értékteremtés érdekében végzett munkájukról. Az értékelést meghozta a piac. Még van kőkemény 7 kereskedési nap, hogy bizonyítsák az ellenkezőjét! 
Akko fórum kedd, 13:32
Az ajánlati könyv is szinte megegyezik a reggelivel....
Akko fórum kedd, 13:29
Utolsó kötés ideje:
2024.04.08. 16:56
Akko fórum kedd, 12:37
Ahogy nézem, az egyetlen részvény, amiben ma még nem volt forgalom.
Akko fórum kedd, 12:35
Sziasztok!
Látom ma sem maradtam le semmiről idáig. Remélem valami terv van arra, hogy a kereskedést a részvénnyel hogyan indítják meg, mert az hogy egy prémium kategóriás részvényben 12.30-ig egyetlen kötés sincs, az azért felvet bizonyos dolgokat. Így nem sok értelme/legitimizációja van tőzsdén lenni. Mondjuk ha kinyit, az általában eladást jelent (és nem spekák adják). Lassan úgy vagyok vele, hogy közgyűlésig rá se nézek, mert csak időveszteség, meg úgyse történik semmi, szó szerint semmi! 
Akko fórum hétfő, 15:14
Valamit rosszul csináltam, bocs. 
A lényeg (nem tudtam linket másolni), az OPUS-nál a Lölö kiállt (portfolio mai cikk), hogy mennyit kéne érnie a részvénynek! Megtámogatva 1 célárral.
Itt csak a kötelezőt hozzák. Az SRV jó irány lesz/de bizalom nincs előre... amúgy meg plusz infó közgyűlésig nem lesz.

friss hírek További hírek