Itt írtam, hogy fel is csút , le is csút. Az utóbbira szavaztak. A divergenciát azóta sem találom. Na, ha ez leszakad.......??? Mit tudom én. :) Kitartás.
A "nagyoknál" maradva, az Autowallis dettó, pedig ott még politikai szál, kitettség sincs, ezért talán még borzasztóbb. Sőt, ott még osztalékot sem kaptam több, mint fél évtizede, de helyette folyamatosan növelték a részvények számát. Valószínűleg ezt mondtam volna a Magyar Telekom esetében is, ha abba a több, mint egy évtizedes pöcegödörbe ragadtam volna, ami ott zajlott 2023-ig, ami teljesen irreális is volt, mégis megtörtént. Az Opusnál biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is, akik szarrá keresték magukat rajta az elmúlt évtizedben, pedig mondjuk sosem szavaztak a jelenlegi irányítókra.
Véleményem szerint (a könyv alakulását és a kereskedést figyelembe) véve ma is látszik, hogy valaki szisztematikusan gyűjti. Napi forgalom 151,3 millió volt. Az srv olyan napi ~25 millió szokott lenni. Na most akkor egy matematikai műveletet felhasználva megállapítom, hogy az srv-n kívül volt ~126 millió forgalom, az nagyon nagyvonalakban hasraüttéssel, olyan 240ezer darab részvény. Nem gondolom, hogy ez mind csak kisbüfi volt.
Akkor mit szóljon az, aki nincs vaskos nyerőben?. Az tény, hogy annál mocskosabb banda, mint amilyen az opusnál van, nincs másik a BÉT-en. Sokadszorra a lovak közé dobták a gyeplőt és tényleg nincs gazdája ennek a trágya opusnak Minden, mindenki sodródik az árral..
Nem egészen! Ami esik az még olcsóbb lesz. Ami drága az még dágább lesz. Aztán van a luser kategória, ami ott van ahol van Egy éve. - infláció, szóval bukás.
NEW OPUS GLOBAL