zotlan

Regisztráció: 2015-08-29 17:41:07

Hozzászólások száma: 754

Utolsó hozzászólás: 2019-10-15 20:48


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Uborkai takaródj! 2019. 10. 15. 20:48
#79
Közszereplő! Mond ez valamit pornóska.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 14. 22:39
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 10. 11. 15:07
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 04. 12:22
Az ukrán határ melletti telkekre, sufnikba bejelentett választók már a választási bizottságnak sem stimmelnek,Üres telkekre, ócska sufnikba, néhány négyzetméteres viskókba vagy egészen kis lakásokba vannak bejelentve akár tízen, tizenöten is Szabolcs-Szatmár-Bereg megye településein, az ukrán határ közelében. E hivatalos lakcímek alapján ezek az emberek szerepelnek a választói névjegyzékben is.
MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért! 2019. 09. 26. 10:55
Ezek vagytok ! 
Végletesen ragaszkodtok a védhetetlen politikai kategoriák merev rendszeréhez.
Amiben a fasiszta és kommunista (anti)propaganda is belefér. 
Mindezt szeretnétek kiterjeszteni a veletek egyet nem értőkre.
Ebből lehet rájönni, hogy nem vagytok tévedhetetlenek, bármennyire is annak szeretnétek beállítani magatokat!!
Tévúton jártok, de ezt erőszakos propagandával lehet csak elkerülni. 
Próbálkozzatok! Nem fog menni!
Az idők szava nem a politikátokat igazolja!
MI HAZÁNK MOZGALOM -zászlóbontás- Minden magyar felelős minden magyarért! 2019. 09. 17. 14:25

Halottak aláírásait találták a Munkáspárt és a Mi Hazánk ajánlóívein
https://index.hu/belfold/2019/09/16/halott_ajanlok_zuglo/
Történelemhamisítás után aláíráshamisítás!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 10. 14:40
...Lopnak éjjel-nappal, aztán még büszkék is rá. Ügyes trógerek, most már csak az a kérdés, hogy házon belül mekkora verseny van. – Figyelj, Lala, neked mennyi csurrant eddig? – Előbb mondd meg te, Lölökém! – Várjál, kérdezzük meg a Tiborcz Pistit is. – Jó, de akkor nézzünk a körmére a Tóninak is. – Basszus, még a végén mi leszünk a legélhetetlenebbek, Lala, hajtsunk rá, ez a szorgalom a főnöknek is tetszik. Valahogy így. Plusz a svájci óra.
Kósa Lajos szerint a magyar kormány jobb hibaszázalékkal hívja le az uniós forrásokat, mint amivel svájci óragyárak dolgoznak – derült ki az RTL Klub Híradójának adásából. Ennyit bírt mondani a Fidesz kampánykirálya arra, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala a Magyarországnak kiutalt uniós pénzek majdnem 4 százalékát, akár 100 milliárd forintot is visszakérne szabálytalanságok miatt. Ez az uniós átlag nyolcszorosa.
Hogy a büdös őzbogyóba került ide a svájci óra? Úgy, hogy ez az ember ketyeg – változatlanul, megállás nélkül ketyeg. Pontosan is, ahogyan meggyártotta magának az Orbán Viktor, mert ez a Fidesz-fenomén még ügyefogyott is. Ketyegő kettyós.
Szellemi párja Rogán Antal kabinetminiszter, aki még rá bírt tenni a pökhendiségükre: akkor sem érné kár az embereket, ha ezt mind vissza kellene fizetni. Valóban nem, ha Rogánnak rámenne a Pasa Parkos szerény kéglije; ha kiürítenék – bírói ítéletre – a bankszámláját. A svájcit is, ott van az egyik óragyár mellett. Ha a Cilikéjét is addig ráznák, amíg nem potyogna ki belőle az összes közpénz ajándék. Aztán lehetne folytatni a sort. Igaz, azt is be kellene előbb bizonyítani – bírósági tárgyaláson -, hogy minden vagyonukat kettő kicsi dolgos kezükkel, a munkától megszakadva, és nagy tudással szerezték.
Tudjuk, hogy ez véletlenül sem így van, hiszen annyira, de annyira állnak a lábunkon, hogy kinőtt a nagyujjunkon a bütyök. Korrupciós, amit csak nagy fájdalommal lehetne eltüntetni. Azt eddig tudtuk, hogy egyik Fidesz-fenomén sem érett még meg a Nobel-díjra, ám egyre jobban süllyednek vissza a IQ-létrán, és ez már szánalmas és felháborító. Így élnek a büszke magyar urak...
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 05. 18:24
Stumpf István volt alkotmánybíró, az első Orbán-kormány kancelláriaminisztere meglepően nyíltan beszélt Orbán Viktor gyakorlatilag elnöki hatalmáról, az egykori Rogán-Lázár szembenállásról, és arról, mennyire akadálytalanul lép meg bármit a kétharmados hatalom.
https://hvg.hu/itthon/20190905_Stumpf_Istvan_2010_utan_a_kormanyban_penteken_kitalaltak_valamit_hetfon_beleirtak_az_Alkotmanyba
Fáj az igazság?
Fidesz hazugsággyár 2019. 09. 04. 15:23
A lapnak Koczka azt mondta, hogy „az első igazán nagy felháborodása” tavasszal volt, amikor a frakciótársaimnak – meg nekem is, csak én nem hajtottam végre – kiadták, hogy bevándorláspártinak, szivárványkoalíciósnak, meg árulónak kell megszólítani a képviselőtársainkat.Koczka szerint ő nem hajtotta végre ezt az utasítást. „Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk, egyformák, mi pedig a keresztény konzervatív oldalon állunk. A másikat emberi méltóságában hogy lehet így megalázni. Nem a véleményét mondta el, hogy szerinte XY bevándorláspárti, hanem a nevük elé mondták, kivétel nélkül” – indokolta a lapnak, miért nem akarta végrehajtani. Szerinte „már régen nem arról van szó, hogy keresztény, konzervatív kultúra, hanem arról, hogy Hende Csabának van egy csapata, és a hatalom megtartása a cél, kerüljön ez bármibe is". „Sajnálom, hogy a többiek nem álltak ki mellettem. Tudom, hogy van olyan, aki úgy látja a dolgokat mint én, de valamiért nem mernek kiállni. Én nyugodtan alszok” – mondta az interjúban

https://index.hu/belfold/2019/09/04/kiugrott_fideszes_alpolgarmester_kozpontilag_mondtak_meg_hogy_arulonak_kell_szolitani_a_kepviselotarsakat/
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 02. 16:02
Egyhangú döntéssel támogatta a siófoki képviselő-testület a független, jogköreitől megfosztott polgármester javaslatát, hogy a város nevének és becsületének védelmében indítsanak pereket a kormánypropaganda ellen. Lengyel Róbert azután fordult a fideszes többségű önkormányzathoz, hogy pár hete a Ripost és a Pestisrácok a cikkeikben Siófokot fertőként, illetve olyan városként aposztrofálták, ahol már a gyerekeket sem merik utcára engedni, olyan szörnyű a közbiztonság.
OPUS Global Nyrt. 2019. 08. 28. 19:42
Itt bizony szisztematikus eladások lehetnek mert
MINDEN HÍRRE CSAK ESETT!!!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 08. 24. 10:29

FIDESZ és FIATALOK? Átlagéletkor kb 55 év :-)) A rájuk szavazóké meg 65 év :-))) Ez aztán a jövő!!!
NEW OPUS GLOBAL 2019. 08. 23. 18:27
++
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 08. 23. 15:43
Akár igaza is lehetne Rogán Antalnak, amikor azt mondja, hogy nincs abban semmi különös, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat. Rogán miniszternek azonban még sincs igaza, mert elfelejtette hozzátenni, hogy ezek az állam által közel félmilliárd forinttal támogatott sportrendezvények a felesége, Rogán Cecília nevéhez köthetők. És a tisztesség azt is megkívánta volna, hogy Rogán Antal azt is elmondja: a három állami cég Rogán Cecília miniszterné színre lépése előtt egyáltalán nem, vagy csak igen elhanyagolható mértékben vett részt az „ingyenes sportrendezvények” támogatásában.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 08. 23. 15:36
A tervezettnél 640 százalékkal többet költött 2018-ban az állami sportlétesítmények egyik főfelelőse, a Nemzeti Sportközpontok, amely a kormányzati költségvetési fegyelem iskolapéldája: év közben, ötletszerűen osztanak rá projekteket és az azokhoz tartozó ingatlanokat, forrásokat. Ez azonban messze nem a teljes sportra elköltött összeg a büdzsében.
Mi lesz veled Magyarország? 2019. 08. 11. 09:18
Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: "Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!" 
Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé. 
Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden...
Mi lesz veled Magyarország? 2019. 08. 10. 12:30

„Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott, hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált, ütni és rúgni kezdte őt a kopasz és egy hű társa. A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak.”


Kifejtenéd a véleményed milyen igazság az ha kitépik valaki kezéből a táskát? Mert ÍGY kezdődött!!!
Mi lesz veled Magyarország? 2019. 08. 10. 11:07

Megvertek egy fiatal nőt Bényén, mert szivárványos táska volt nála
Ahogy táncoltam egy barátommal a sátorban, egyszer csak megjelent a hátunk mögött egy ember. Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Felkapta a táskám, és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezemben tartok. Táska. Feleltem értetlenül"
A fiatal ezután leöntötte a férfit, aki erre arcon ütötte. Kurucz Boglárkának felszakadt az arcbőre, az orra pedig vérezni kezdett.„Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott, hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált, ütni és rúgni kezdte őt a kopasz és egy hű társa. A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak.”
Est média szekta 2019. 08. 06. 21:57

Nem e?
Ott 2millió részvény van és 1000 a névértéke.
Itt meg BCS van és 385 millió darab  és 0.78 ft.
Van némi eltérés :-))

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek