kfredd

Regisztráció: 2010-01-08 21:21:06

Hozzászólások száma: 6 584

Utolsó hozzászólás: 2021-12-02 17:58


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "OPUS elemzesek" topikból

A moderálás a "OPUS elemzesek" topik #1027 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Pimaszkodasra keress mas topicot.
Eleg volt.

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-09 18:38-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-07-16 09:23-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ne idiótázz, légy szíves
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-09-03 18:52-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Szemelyeskedes
Moderáció:
Felfüggesztés a "Opus Global Nyrt Forecast" topikban - 2018-09-24 20:49-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Opus Global Nyrt Forecast" topik #12295 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Szem..kertem
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-03-29 18:53-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "OPUS elemzesek" topikban - 2019-06-14 10:52-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "OPUS elemzesek" topik #902 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
EZ volt az utolos szemelyeskedesed.
Legkozelebbi hasonlonal torolve leszel.
Ez OPUS temaju topic, nem OTP. Nem 4IG.
Es nem a szemelyeskedees, vagy egyeni sertodottseged kifejezesenek helye.

utolsó 20 hozzászólás

4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 17:58

Még utoljára! Erre esetleg egy korrekt válasz?
Te most komolyan! Kit akarsz meggyőzni vagy miért csinálod, amit csinálsz nap mint nap? Miért fröcsögsz itt minden egyes nap ? Egy korrekt, egyenes választ várok/unk!!! Shortolod, vagy lent akarsz venni, vagy egyszerűen unatkozol, vagy élvezed, hogy másokat bosszantasz?
4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 17:57
Hát barátom kettőnk közül lehiggadni neked kéne. Egyébként nem kell nagyon visszamenned, pont neked írtam tegnap előtt válaszként, hogy én nem várok ezret és ez nekem így nagyon jó.... Hogy is szoktad másoknak mondani? Már megint hazudsz... De nem baszom szét egy ilyen ember miatt a topikot, én befejeztem... Szép estét és nyomjad, ahogy csak bírod.
4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 17:51
Ez az Madrid, nyomjad! Abba ne hagyd, sőt én a helyedben még ma egy jó párszor leírnám.. Egyébként te ezeket elmented és időnként bekopizod? Mert mintha ezt már olvastuk volna egy párszor. A lányoddal mikor beszélgettél el? Javaslom, hogy ne halogasd, mert ha nem azért csinálod, hogy mások idegeit tönkre tedd, akkor bizony a pszichében kell keresni az okot.
4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 17:39
Te most komolyan! Kit akarsz meggyőzni vagy miért csinálod, amit csinálsz nap mint nap? Miért fröcsögsz itt minden egyes nap ? Egy korrekt, egyenes választ várok/unk!!! Shortolod, vagy lent akarsz venni, vagy egyszerűen unatkozol, vagy élvezed, hogy másokat bosszantasz?
4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 17:34
"Sosem lesz már 600..." Azért amikor a fejéhez vágod az 1200-at minden nap, ezt is említsd már meg..
4IG Nyrt reszvenyesek. csütörtök, 17:32
Na, csak nem a broki havertől jön az infó? Mert az 600-nál is azt mondta, "nem is érti hogy ezt ki veszi és hogy neked miért van még belőle." Ja, és hogy ez ner részvény, nem szabad venni, nem is veszi senki...
4IG Nyrt reszvenyesek. szerda, 17:32

"Az a baj hogy sokan nem tudnak szöveget értelmezni és azt látják bele az írásaimba amit ők akarnak."
Szerintem nincs még egy ember a fórumon, aki annyi minuszt gyűjtene be a hozzászólásaival és olyan szinten idegesítené a fórumtársait, mint te. De akkor levonom a konzekvenciát: ezek szerint itt mindenki hülye, senki nem képes szöveget értelmezni... Aha értem, ennyi hülyét, és mind szembe jön...
4IG Nyrt reszvenyesek. szerda, 17:28
Azért néha te is szembesítsd már magad a korábbi hozzászólásaiddal a nagy mellveregetés közepette. Ez már sosem lesz 600, pl, csak hogy emlékezz..
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 20:15
Respect a hozzászólásod, másképp nézek rád...  Valószínűleg tévedtem veled kapcsolatban és ezért bocsánatot kérek. Gyógyulást, a covid kb. 10 nap és szabadulsz. Hidd el. fog ez még felfelé menni, ha nem sürgős a dolog, akkor nyugalom. Nem kell ezt mindennap lesni, mert csak felidegesít. A napi mozgást nem mi határozzuk meg, de ha fundás alapon fektettél ebbe bele, akkor nincs miért izgulni. Persze tévedhetünk, ez Magyarország és a BET.... Itt sajnos minden megtörténhet, lsd. opus. Benne vagyok, de az egy nagy átbaszás volt és ezért nem hibáztatom magam. Elfogadom, majd máshol behozom. De a 4ig szerintem nem ez a történet.. És még egyszer, bocsánat, hogy téged találtalak meg, de ez a mindennapi hiszti itt a fórumon engem nagyon idegesít.
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 18:12
Akkor az egy átmeneti pánik lesz, majd egy hónap múlva meg minden vissza megy a helyére. Na akkor kell észnél lenni, ott lehet majd sokat keresni. Akinek esze van, tart arra az időkre némi municiót mert érdekes lesz az április.
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 18:08
Maddrid! Én nem tudom, te hol vetted? Azt tudom, hogy te ki-be szálltál, én pedig egy fix adagot tartok longra, kis részével mozgásban vagyok. Nekem nem célom, hogy 1000 vagy a fölé menjen, egyenlőre nekem ez tökéletes. (Jelenleg a portfoliom 4ig. tagja 86% pluszt mutat). De nekem nem is sürgős, ráérek. Már korábban is írtam, hogy engem nem izgat, ha esik pár %-ot, nem nézem napi szinten a számlámat, mert nem szerencsét próbálni jöttem ide , hanem azért van a pénzem egy része ide befektetve, mert hiszek benne és egyenlőre az látszik, hogy nem tévedtem. Nem tudom sajnálni az olyanokat, akik ide jönnek és ha 3 nap alatt nem csinálnak plusz 10-20 %-ot, akkor moroognak és hisztiznek. Persze 960-on vesznek, mert el nem olvasnak semmit, de mivel itt 1000-et vizionálnak, akkor minden ismeret nélkül hajrá.Aztán van 20 forint mínusza és már dobja is, majd ha újra hepi lesz a topik, akkor megint bele vesz, mindegy mennyi az ár. Most meg mindenki szar, mert mínuszban van... Ez nem tőszdézés, hanem pénzégetés.
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:52
Én tényleg skoszor megfogadom, hogy elengedem, nem érdekel, csinálom a magam stratégiáját. De olvasgatom ezt a fórumot és az agyam elszáll. Madrid sokszor kiveri a biztosítékot nálam, pedig szerintem okosabb, mint látszik, de hihetetlen pesszimista. De most ez a NagyPe  megjelent, semmi köze az egészhez, kapkod össze vissza,  ( ez látszik a beírásain), 600-on nem vesz, de 960-on igen, majd morog, hogy megint mínuszban van, ennek ellenére szerintem az egyik legtöbb hozzászólás tőle van. Hallgasson, tanuljon, aztán ossza az észt. Szerintrm normális embernél ez a sorrend. Ígérem, holnap megint hallgatok, de van egy határ, ami nálam kiveri a biztosítékot. De nyilván velem van a baj. Nem baj, kimorogtam magam :) és én igen is elégedett vagyok a mai nappal és nem is írtam soha, hogy 1000 lesz.
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:43
És az opus holnap mit fog csinálni? Mire ment ma 6 %-ot? Figyeled a mozgását? Tudod honnan jött le ? Tudod mi történik ott egyáltalán vagy csak mert Madrid ezt hozta fel, ezért te is ezt nyomod?
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:38
Hát ha te elkezdesz napizni , akkor a pénzedre keresztet is vethetsz. Ez csak baráti jó tanács: te ne tedd, az egy nagyon veszélyes pálya. Ahhoz egy pár dologgal tisztában kell lenni...
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:35

Van aki az optimizmusa ellenére realistán látja a dolgot és nem fogadja el feltétlen, hogy egy "akkora über nagy cég ami nemzetközi babérokra tör és mindent megveszünk a növekedésért..." nem képes megtartani egy szintet és vissza kell egy nap alatt csúsznia.
ű
Te érted is, amit írsz? Szerintem holnap add el, majd két hét múlva vissza veszed. Lehet, hogy olcsóbban, lehet, hogy drágábban. Szerencse kérdése...
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:33
Madrid, te tényleg annyira hülye vagy ehhez az egészhez, hogy az már elviselhetetlen. Elég régóta itt vagy a regisztrációd alapján és elég sokszor láthattad, ha valami egy nap alatt ment 10%-ot , az utána vissza is adta legalább a felét. ( ne gyere a masterplasttal!) Jelenleg emelkedik és fundásan igen komolyan alakul a cég. Neked, meg az ujdonsült társadnak ( nagy hozzáértésről tesz tanúbizonyságot) mégis mi lenne elég? Minden nap 20 % ? Te azért ennél komolyabb ember vagy! Jelenleg emelkedünk, 2 hónapja még a 600 is elérhetelen távolság volt szerinted. Most 900.... Türelmetlen ember ne tőzsdézzen, ez is egy alap szabály!
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:22
Azért te is itt lógsz egész nap valamiért..
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:19
Éppen mostanában függetleníti magát a NER-től, de te egy percig ne izgasd magad, csak nyomd a szokásost..
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 13:13
Akkor én rosszul tudom, hogy az informatika már kész... Ezt is valami nagy tudású mondta, ha emlékeim nem csalnak :)
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 13:11
Nagyon várom a következő barlangrajtzot, az azért beszédes lesz összehasonlítva a korábbiakkal....  És már sokszor leírtam, hogy nem vonom kétségbe a tudását, de még egy ilyen természetű, önkritika nélküli lény nincs a fórumon, mint Ő.

friss hírek További hírek