Ez csak részben igaz. 1. Engem rövidebb távon érdekel az eredmény. 2. Ha részvényekre játszol, akkor bármi lehet, ha indexre, az más, hiszen annak az összetevői állandóan változnak, ami miatt hosszú távon csak nagyon szélsőséges esetben tud csak esni.
Sziasztok!Az utobbi napokban probaltam beleasni magam a grafen temaba, ugye a 2010 es evek elejen oriasi hype volt korulotte, hiszen rengeteg mindenre jo (lehet) es sokkal hatekonyabb, jobb, mint a jelenlegi megoldasok. De utana lattak be,hogy bizony sokaig eltarthat, mire megfelelo mennyisegben es minosegben elo tudjak allitani. Ugyanakkor ugy nez ki, hogy az utobbi idoben megint elindult a hype korulutte es mar tenyleges megrendelesek is erkeztek egyes grafennal foglalkozo cegekhez. Ha valosagga valik, amit varni lehet, akkor ez a piac oriasi lehetoseget rejt magaban, csk meg kell talalni a megfelelo cegeket hozza :) Kettot emelnek ki, az egyik a HYDROGRAPH CLEAN POWER, akik talan legelorebb jarnak, elvileg az idei 500K revenue, jovore mar 10 milliora szerzodtek (az arfolyamon meg is latszik a nagy hype). A masik meg kezdetlegesebb fazisban van, a black swan graphene, szinten rallyzott az elmult idoben. Koveti esetleg valaki a grafenes cegeket? Nekem ugyan van egy kis pozim, de meg bovitesen gondolkozok, hosszu tavra.
Ha nagyon szigorúan nézzük, az USA és más fejlett piacokon gyakorlatilag a tőzsde létezése óta örök long van... :) hogy néha van 1-1 nagy korrekció - akár évekig is elhúzódó -, az csak része a folyamatnak. Bizonyára lesz az USA piacon is hamarosan nagyobb korrekció, de, hogy 10 év múlva jóval magasabban fog állni minden USA index, arra nyugodtan lehet fogadni.
2001 kornyeken volt az arfolyamsav kiszelesitese, es 2008-ban lett szabadon lebego az arfolyam. Igy ennel korabbi idopontot hullamelmelet szerint en nem szamozom. Onnan indul nalam a ciklus.
Nem hulyeseg, eleg valid varakozas az en szememben.Trendszint nalam csak ciklus 4. Hullam, es nem szuperciklus. Idealis, minta szerinti eset szerintem lejjebb lenne. Az is kerdes, hogy megismetlodik-e a 2009 es 2011-es mozgas, es kemeny ellenallas lesz-e az alj. Idealis, minta szerinti mozgashoz olyat kellene gyengulni a dollarnak mint 2003-2004 kozott. Nem elkepzelhetetlen szcenario nalam. Eurusd harmadik celzonaja lenne a vegpont, ami egy zz es egy impulzus ertelmezes mezsgyeje lenne egyben.
EUR/USD re nincs meggyőződésem, de USD/HUF mintha a Supercycle IV. -es pontjának az alját keresné. Ebben az (ideális) esetben 320 alá nem nagyon kellene mennie, onnan pedig indulhat az V-ös. (még idén) Hülyeség? Vélemény?
Naugye. Megmondtam nektek két napja hogy a Dzsekszon lyukában megmondják a frankót és 2%-al fogunk emelkedni Valaki még le is minuszolta És 2%-al emelkedünk . Amíg esést vár mindenki addig fogunk emelkedni Felkészül ukrán-orosz béke Utána Fed kamatcsökkentés
Egyébként meg miért ne lehetne örök long? Ha a tulajdonképpen végtelen p/e-s coinokat, NFT-ket veszik egymásra licitálva, akkor az 500 p/e-s részvény még olcsó is.😊
NIO-t a Morgan Stanley futtattja 2 naponta jó hírekkel, bennfentes infora gondolok még, de ha az augusztusi darabszám 20,000-hez lesz közel, akkor lecsapják újra a picsába. Folyik el a pénz, 3x tőkeemelésen van túl, 2x arabok, 3. nem tudom, probléma még, hiába nő a darabszám, a veszteség nem csökken, hanem nő.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.