Halljuk EU szenved, fő piacokon visszaesés vámháborúk Kína felé, USA felől. Geopolitik.... Németország Franciaország politikailag is gazdaságilag is...finoman szólva látott már szebb napokat. Járműiparban erőltetett elektrifikálás és ésszerűtlen, érthetően alacsony lakossági fogyasztással. Azon gondolkozom mi lehet az oka annak hogy a rossz hírek ellenére november vége óta felfelé van irány Európa részvénypiacain. (Bár épp ma volt az első gyengébb nap ha jól látom azóta). Annyira mélyen van EU részvénypiaca hogy technikailag aljat fogtak? Utóbbi hónapok ereszkedésének korrekciója zajlik? Vagy van valami reménykeltő rumor amit már vesznek? Ha van, én ezt még nem találtam meg. De az ellenkezőjébe meg mindenhol belebotlunk. EU szenved ..köhög stb. Keletkezett így egy ellentmondás amit magam nem tudok most még feloldani...hacsak nem a fenti TA korrekciókkal. De nekem még nem kellően erős magyarázat. Viszont nem tudom hogy a piac mit és milyen mértékben hogyan súlyoz. Fórumtársak bennetek is van ilyesféle ellentmondás? Szerintetek mit látok vélek rosszul?
Umac chartja tökéletes volt, de ma nem voltam gép előtt, lemaradtam.
Pdyn nagyon gyenge, 2.6 körül merek venni belőle.
Rcat mintha fordulna, épp ideje volt, 50%-kal bővítettem a pakkom 8.3 és 7.1 között. Hétfőn afterben beállok majd a lepattanó részvényekért 7 alá.
New Jersey, New York államokban ismeretlen drónok stresszelik a lakosságot, az usa se követni, se azonosítani nem tudja őket. Hatalmas blama! Kurva nagy szégyen. Már csak emiatt is ezerrel rá fognak állni a drónokra.
Kinross szuper ötlet! volt 2022 nyarán, $3-ért, most felment 10 fölé ami több mint +200% Inkább short ötletként fontolnám meg, de én nem nagyon shortolok semmit.
Kicsit félek, hogy lehet most kellene adni RCAT-ból és ONDS-ból, mivel előbbi jelentésére (függetlenül attól, hogy ténylegesen milyen lesz) ki tudja mi lesz a piaci reakció. Többet kellett volna vennem 7 alatt tegnap, most már zöldben lennék. Mindegy, a drón sztoriban még van kakaó és lesz jövőre is.
Emlékszem, aznap adtam el a fizikai aranyat, amikor Putyin először fenyegetett nukleáris csapással és az arany meg esett. Akkor azt mondtam, ha ez nem viszi feljebb, akkor nem tudom, mi fogja. Persze a végtelen pénznyomtatás feljebb vitte végül.
Nem latom LMT-ben rovidtavra sem a stabilizalodast. Lehet, hogy 1-2 het mulva csinal egy aljat, de legalabb annyi esely van hogy a 320-400 savig is eshet. Egyelore beken hagynam.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.