SPY daytrade meglepetesre az (C) pont ala letort. Negalta az eddigi ABCDE varakozast. Innentol egy "tartalek" elso elkepzeles az lehet, hogy nem ABCDE alakzat van, hanem ABC, es most a (C) hullam alakul, megpedig egy ED formacioban. Meglatjuk.
Azèrt ennek a Quantum örületnek mèdia is megágyazott règen keresgèlnem kellett cikkeket ha el akartam mèlyülni a Quantum gèpek mükődèsèről. Pl Arqq kapcsán. Mostanában csak úgy sorjáznak a cikkek vagy a kínai hekkerekről, Google Quantum csoda cuccáról, vagy az izraeliek gèpèről.
Amenyiben ez a NUKK csap egy korrekciót, vagyonok füstölnek el percek alatt.. bele nem mernék venni még gép előttt ülve sem, vagy csak 1-2k USD-vel amiért nem annyira kár aztán vagy bejön vagy nem.
Jó lenne tudni, nyilván egyre veszélyesebb ez a hype, a gép előtt ülve beugorva 1-2 órára jó napizni nagyobb összeggel bár ez szubjektív. Inkább azokat venném hosszabb távra amik most estek. pl.: Redcat.
Hogy látjátok amúgy a quantum őrületet, mehet még egy darabig? NUKK -t nem tudom trade-lte e valaki. 11 X - ben is volt, azért ez nem mindennapi. QUBT -ben vagyok érdekelt.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.