Trump/Musk alatt még ehhez képest is vadnyugatibb állapotok lesznek, a tôzsdézô, kriptózó kölykök nagyjából a SEC beszántását követelik (természetesen csak akkor, ha ellenük megy éppen a manipuláció). Egy rakás kis cég üzleti modelljébe beleépülhetett, hogy elô kell állni vmi jól hypolható termékkel, feldumállni/feldumáltatni a részvény árát az egekbe, utána jöhet a public offering és a bezuhanás (és kezdôdhet a ciklus újra).
Itt látszik, hogy a tőzsdefelügyelet mennyire töketlen. Már semmit nem tudnak felügyelni, mert azonnal bírósági idézést kapnak a nyakukba. Ez már ott is látható volt, mikor nem engedték a coin ETF eket és akkora háborút indítottak el ellenük, hogy végül megtörtek. Elvégre a legnagyobb amcsi befektetési bank akarta. Semmi kétség hozzá, hogy ezeknek a pénzügyi báróknak a kezében van az irányítás . Mindent el tudnak érni. Emlékszem rá, mikor egy egy coinceleb a joutubes élő bejelentkezése alkalmával csak úgy viccből elkezdte valamelyik coin pumpálását a csordájával. Fél óra alatt tízszereződött az ára. Megelégedve röhögtek egyet. Ugyan ez ment a mémrészvényeknél és élvezték, hogyan izzadnak vért a shortosok. Nem éppen erre lett létrehozva a SEC, hogy dikaprió ne lehessen a wall sreet farkasa? :-)
Mindjárt eldugulok a kis vackjaimmal, de azért nézzétek meg a BURU mai chartját, olyan vagyok, mint a parasztbácsi, azért ezt nem gondoltam volna. Nyitás után kis veszteséggel kimenekültem belőle, de elképesztő ez a manipuláció ami ma zajlott benne 129 millió részvényt megforgatva.
Köszönöm szépen! Hasonló okokból vettem Intelt, az USA-nak az háztáji chipgyártás. Vettem LAC egy kezdő pakkot. Meglátjuk. Időtáv vagy árfolyamcélotok van?
Én azt látom, hogy abból lehet többszörözős növekedési sztori, ahol van ígéret a cég részéről, LAC esetében számomra világos, hogy mi a cél, most már egyre inkább úgy tűnik, hogy van is pénz megvalósítani. És az ígéret az kézzel fogható kitermelés, másrészt tudományosan sem tudok jobbat a Li-nál, ha elektromobilitásról van szó. Szóval főleg azért veszem, mert ezt értem, sajna a kriptót, AI-t, quantum computingot egyszerűen nem értem, h miért jó. Tény, h túlhypeolták az EV-t, több autógyártó beígérte, h leáll a belsőégésű motorokkal, most már ebből kezdenek kihátrálni (pl. a Volvo is), de attól még az irány sztem megmaradt. Ráadásul ez a USA-nak háztáji Lítium, szóval érdek is.
Veszélyes vizek ezek, ennél többet inkább nem írok... Itt a topicok között keresgélve hamar rátalálsz, hogy melyik volt a korábbi tipp. Azóta a 3 havi átlagforgalom 2-3-szorosával száguld a papír.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.