Én attól tartok, hogy ezt részletszabállyal megoldják. Pl. azt mondják, hogy az éves SZJA bevallásodban ha a szolgáltató nem vonta le, akkor köteles vagy önadózással befizetni a kasszába.
Szerintem csak a vételre van. Mondjuk az nekem nem teljesen világos, hogy most ez csak a magyar papírokra vonatkozik-e (én eddig úgy értettem, hogy igen), és hogy pl. az IB értintett-e.
Erre marha kivancsi leszek, hiszen eddig is a magyar szolgaltatok voltak a legdragabbak. Most pedig kapunk bele plusz 0,3-at. Ravagjak ezt vetelre is es eladasra is? . Ez a barom Nagy Marton azt mondja tegnap, hogy vizsgalni fogjak az atharitast. Erdekes. Mert azt valahogy kizartnak tartom, hogy a befektetesi szolgaltato lenyelne minden kotesem utan 0,3-at. Ergo minden kereskedes utan, ahol mi visszunk vasarra a borunket (penzunket), ott meglopnak 0,6-tal. Rezsicsokkentes. Az. Hat inkabb lenne dragabb a kibaszott gazszamla. Rohadekok.
"Az értékpapírügyleteknél a tranzakciósilleték 0,3 százalék, de legfeljebb vételenként 10 ezer forint (eddig legfeljebb 6000 forint lehetett). A tranzakciós illetéket kiterjeszti a kormány a Magyarországon határon átnyúló szolgáltatást végző személy a Magyarországon határon átnyúló szolgáltatásként végzett műveleteire (például a Revolut) ..." Magyarazza meg kerem mar valaki, ha en mondjuk 1 nemet.bankon keresztul tozsdezek azoktol hogyan szedik be atranzakcios illeteket? Bar mar a revolut eseten sem ertem.
Mert egyedi elővilága van és óvni akarják a szennyeződésektől. Kutyákat se szabad beleengedni, emberek se mehetnek bele. Persze mindig vannak, akiknek csábító, vagy nem ismerik a szabályt.
En nem vitatkozom az esessel meg egyebekkel de tovabbra is azt gondolom hogy nem jo folyton valtoztatni az indikatorokat muatokat. Eddig te magad is tobbet hasznaltad a p/e-t. En a magam reszerol megmaradok annal. Ket ugyanakkora sales-sel rendelkezo vallalat ugyanolyan erteku? Ugye hogy nem? Sokkal erdekesebb ugyanezen vallalatok haszontermelo kepesseget osszehasonlitani egymassal hiszen a megtermelt haszonbol ruhaznak be abbol fizetnek osztalekot stb stb.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.