Ki az a színvonalas ember aki mínuszolja Pompit? Kinek mit ártott? Örüljünk hogy rak fel.ide elemzéseket, gondolatokat, mondom ezt úgy hogy nem mindenben értek vele egyet, de örülök a hasznos munkásságának. Hihetetlen milyen emberek vannak itt.
Nem bírtad ki. Megértem! Régebben már “találkoztunk…, azóta is követem a fórumot. Megtisztelve érezném magam, ha újra tudnánk értekezni. Email-en elérhető vagyok. P.
JKS: komoly stresszteszten. Ha nem ontik vissza itt, akkor siman bennevan a 74-75 a kovetkezo hetekben. CCL valakinel radaron van? Napok ota nezegetem, de egyelore nem vettem bele. 5. hete stabilizalodik 13-14 kozott, de kisse tartok tole ha az indexek beszakadnak, akkor konnyen 9 alatt kamillazhatunk. Lehet meg kene probalni egy 12 alatti stoppal 17,6-os celarral rovidre.
4,75-ig nincs akadaly. Ettol fuggetlenul azert az 5-5,50 zonatol elegge tartok. Ott megint elkezd mindenki realizalni es zsebrerakja a maga 20% nyerojet. Masreszrol remelhetoleg nem akkor fossa ossze magat az olaj es kezd korrekciona, amikor RIG az ellenallashoz er.
Már tradelek, ezért nem tudok részletes kommentet írni. Ezt csak magamnak készítettem, nem a fórumra, de remélem a lényeg kivehető. Szerintem 720 percesen szerintem elkészült a B hullám és most megy fel egy C hullám. Es - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)
Igen pont ezek a tényezők miatt szerintem az általános piaci hangulat megfordult, vége a töretlen emelkedésnek.. a száguldó energia árak végül recesszióba fogják sodorni az egész világgazdaságot.. ha ez így lesz akkor havin megyünk MA200 alá ami 2000 alatt van softish landing esetén is illő egy 3400-3000-es korrekció, nekem ott van az első célár targetem
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.