Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
persze jo lesz azért mindenki gondolja el minek is 30 ezer műhold vagy több az égen-lehet azért bemutassanak sok mindent az égen pl ufokrol üstökösökröl meg meteorokrol hogy -ijesztgessék az emberiséget ezzel is félelembe tartani alá kovid-meg ukrán háboru stb-hnn1-meg mindenféle hazugságok.aztán mik is vannak a laborokkal? meg oltások után mekkora bajok vannak.de hajrá 4ig -meg jászai-ezek mind az egyik fenevadat usát imádják -a vatikánroma a másik.
Más ´tipusú befektetök vagyunk. Egy cégnek hosszútávon kell tudnia biztosítani a kockázattal arányos hozamot a befektetöknek. tehát engem a számok érdekelnek, hogy lássam, egy cég képes lesz erre.
Én tényleg nem értelek. A 4ig portfólium 150%-os nyereséget mutat ebben a pillanatban. Nyilván jelenleg virtuális. Szerinted érdekel engem, hogy ez mikorra terül meg? Pénzt akarok keresni, ezért vagyok itt és gondolom te is.
SpaceX tele tőkével,nem gondolnám ,hogy egy "kis" Kelet-európai cégtől várná a tőkebefektetést, nekik pénzük, 4 ig nek geo-pálya joga van+földi infra környező Balkánon is+it. szakemberek stb...politikai hátszél innen-onnan stabilan, földrajzi terjeszkedés pedig nekik is jó lehet pénzügyileg= DEAL
De azt tegyük már hozzá, hogy az űrprogram igazából a műholdak fellövéséből és az adatok értékesítéséből áll (legalábbis egyelőre ezt tudjuk). Ennek van egy kezdeti nagyobb költsége, majd operatív költsége, de persze bevétele is. A 4ig nem arra pályázik, mint a SpaceX.
Szepen hangzik,de mire ezek a dolgok penzt termelnek az sem most lesz.A mostani hiteleit sem fogja visszafizetni az elkovetkezo 30-50 evben.Most meg ujabb jon a nyakukba.A sztori jo,de egyelore ez a ceg nem egy aranybanya a profit teren.Aki benne van az oromkodjon.Ha musk beszall akkor celba ernek sokan.Sok sikert nekik.Az egyertelmu ,hogy nem a ceg teljesitmenye repitette idaig az arfolyamot.Egy kis bennfentes kereskedes is benne van azert.Valakik nagyon jol ertesultek voltak ev elso napjaiban.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...