Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Te is láttad, hogy nem kicsik vették januárban. Ők nem azért vették még (sőt a 4ig is) 1400 felett is szakmányba, mert "beépült az árfolyamba" hanem mert azt gondolják, hogy story-ba ültek. Lehet itt még csorgás lefelé, meg hónapokig semmi extra, de az is lehet, hogy bekerül egy külföldi alap látókörébe és belevásárolnak. Senki nem tudja. Hosszabb távon gondolkodnak a nagyobb befektetők, nem egy hétben vagy 3 hónapban.
https://privatbankar.hu/cikkek/tudomany-technika/az-urt-vette-celba-egy-magyar-ceg.html ez mind szép de ez már beépült az árfolyamba szerintem. Nem véletlen hogy már ilyen hírekre nem emelkedik. Sok a ha. Ha jönnek a hadiipari megrendelések, ha beindul az űripar, ha beszáll Musk. A további emelkedéshez olyan hír kell ami hozza pénzt a közel jövőben, nem 5-7 év múlva. Szerintem.
Azért nincs igazad mert csak velem foglalkozol. Más topicokban , főleg a másik 4ig topicban ha hasonló beírás van , arra nem reagálsz. Csak és kizárólag velem foglalkozol.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...