Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Sziasztok! Lelkes amatőrként érdeklődnék, hogy szerintetek mi várható a napokban, nagy zuhanás, vagy esetleg ez a szint jelenthet egy új támaszt a további emelkedéshez?
Nem 600ra vártam. 3 éve 1100nál írtam hogy 600 lesz. Annyi lett. Most azt írtam 800 lesz. De már 1100-1200 körül írtam hogy tévedtem. Azt is írtam hogy ha átlépi az 1400at akkor határ a csillagos ég.
Igen eltűntél Tesó ;) 600-ra vártad...meg is lett, csak elé még tettek egy 1-est + még 300 forintot :) Esetleg még valamilyen befektetői tanács, vagy egy bocs fiúk beírás?
Madrid mester mizu? Most már érthetőbb számodra is az a Befektetői hozzáállás amely mint láthatod beigazolódni látszik: "Buy and hold" , igen akár éveken keresztül...!
Nem realizált eredmény 203,66% Még jó, hogy nem hallgattam Madridunkra, pedig a broki haver is megmondta, NER részvénybe nem fektetünk. Opusom is 106%-on áll.... Re:1840-1850 között ugrál.11,5%.
Érdekes, hogy Madridunk hogy csendben van ma. Nyilván nem hiányzik, de van egy fogadásom, hogy ahogy fordulunk ekkora emelkedés után, rögtön itt lesz az okos gondolataival. Na ezért szánalmas a számomra..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...