Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
az exportőrök röl most keves hallik. 380 nal az volt tomeges csod lesz. Itt is szakertett par ebben a targykorben. Akik 410-420 nal zsakoltak és azt mondtak 410ert ajandek es mar soha nem lesz 400alatt hamarosan öccaz..azok most nem annyira boldigok ha jol gondolom. Szóval nyugi. Szorgos nepetek győzött elvezzetek ki, kesobb majd en jovok. :)
Na mi van csajok. Huf tetszik? Persze persze...gondolom magyarpeti miatt van..ahogy a gazdasagi novekedes is..az iranyultak ezt gondoljak.. Es mi van ha csak azert,hogy a NERes brigad jol tudja atvaltani a penzet? ,) mp vegul is neres volt. Milliardos uzletet kotott diakhiteles vezetokent a siros balasival. Sogor is bene van a kormanyban..Es meg csak 1 hónap telt el. Izgatottan es varakozassal teli varom a kovetkezo 7honapot. :)
csak hajvago a ferencieken 5k, pár évvel ezelőttig havonta 1x mentem, leszoktam és 2 havonta megyek. netto 7 perc kb ami alatt lenyirnak. csak azért nem magam vágom géppel, mert tekintettel vagyok a feleségemre. neki jobban tetszik ugy hogy nem egyenmeretre vagja egy gep. Ennyi pénzt hajlando vagyok kidobni a kedvéért.
Varga Mihály fideszes KISZ titkár és MNB elnök elkezdhetné vágni a kamatot így csökkentve az állam kiadási terhein. Persze, ha azt kapta parancsba Orbántól, hogy szívatni kell az új kormányt, akkor értem a tétlenséget.
Valakivel összekeversz! Tiszára szavaztam. Mindig is orbán gyűlölő voltam. Keress egy kommentet ahol nem! Hajrá! És ne személyeskedj! Főleg ne hülyeséggel!
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-A 375-ös szint letörése óta semmilyen vételi lehetőséget nem mutat a görbe. A forint tudja egyelőre tartani az erőt, így valószínűleg még hetekig alatta maradhat az árfolyam ennek az ellenállásnak. A rövid célárak a letörés előtti mintából a 355 és 351,5-re jöhetnek ki. Ennek a teljesítése még előttünk van, így tartható, hogy ezeket a szinteket még elérheti a mozgás. Ellenállások: 375; 382,8; 390,6. Támaszok: 355; 351,5.
Hát ez kb a 16 Euro. Ami persze nem feketén van , de hát az egyik Bp , a másik meg egy 15e kisváros Ausztria. Különben falun is most emelt az ismerős és szabadkozott is . De 3.500-4.000. Nem szamolgatja a % ot. Különben étteremre kifejezetten kíváncsi vagyok majd a szezonban itthon. Kint cukrászda eper kehely 8,8 itthon 3250. Zárul az olló a 360 és forinttal nagyon gyorsan. Ráadásul Ausztriában a munkanélküliség 7,5%. Kezd látszani is. Egyre több lehuzott roló. Sajnálni nem kell őket, de azért feltűnő.
Talán nem kellett volna szétverni a Forintot az elmúlt 16 évben és akkor nem magasabb áron lenne számolva minden. Most már hiába nyomják le mesterségesen a magas kamattal, a cégek többsége beállt 400-ra ezért felesleges volt a Varga-féle pálfodulás, mivel túl későn jött. Feleslegesen fizették, a 6,5% O/N-ot az elmúlt 1 évben.
Oahu.Honolulu, Waikiki beach. Étterem szervizdij 16-20-22% tipp. Burgerek a jobb éttermekben 25usd, sör 9, pohár bor 15usd. De Happy Hour ideje alatt 30-50% discont.Streetfood burgerek 15usd-tól.
"Luxus"rompaneleket lassan lehet eladogatni Árából lassan kijön valami sz:r tengerparti házikó:) Szerintem kellene emelni az alapkamaton ....A Ft erősebb lesz a dollárnál:)
Tegnap elmentem automoso, megkerdeztem mennyi a verdát pucc parádéba vágni, mintha új lenne. Külső, belső, karcok eltávolítása, vax, kárpit tisztítás. Azt mondja az emberem, hogy hát 4 nap és 300e. Mondtam, hogy köszönöm még meggondolom.
melyik szigeten vagytok, voltatok? usa-ban az etterem pofatlanul draga es az elvart 30% borravalo, amugy ki lehet hozni a boltbol otthon az apartmanban fozve barmit ugyanannyibol, mint a pesti aldibol. plane ha van costco vendeg kartyad es mondjuk 2-3 hetet tudsz maradni egy helyen, mert akkor nagyon megeri.
A más betegségével saját magát mosdatni próbáló, sok nickes Tisza rettegő nem volt még itt provokálni, hogy a piac beárazta a pedodil maffia távozását és immár 359 Ft egy euró?
A ft erősődése miatt a következő árakkal találkoztam Hawaiin a Walmart-ban, az USA 2. legdrágább tagállamában. Wrangler farmer:7300ft, tojás:90ft/db, jázmin rizs:500ft/kg, Listerine szájvíz:1800ft/l !! Mennyi lehet a szegényebb tagállamokban? Itthon lassan 2x túlárazás zajlik ez a ft árfolyam mellett!
Igen ne feledjük, hogy a Zsolti bácsis pedofilbarát FIdesz-KDNP csürhe miatt már végleg elbuktunk 2 milliárd eurót és ketyeg továbbra is a napi 1 millió euró büntetés, így már közel végleg elbukott 3 milliárd eurónál járunk. Megkérném a pedofilbarát leköszönő kormány tagjait és rajongóit, hogy fizessék be az államkasszába ezt a cirka 1100 milliárd Ft-ot, amit végleg elbukott Magyarország miattuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)