Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Fix árat kaptam és fizettem de erre kérdezz rá mert én is hallottam már hogy árfolyam változás miatt emeltek . Per is volt ebből. Becsap a 400+ az tényleg baj.
Annyiba fog kerülni mint amikor megrendeled , októberben rendeltem Oktávai kombit januárban vettem át , közben 200 K olcsóbb lett a lista ára így is a rendelési ár maradt ,
Én készleten levő új autót vettem. Szerződéskötésnél 100ezret adtam, mondták kb 10 nap, mire odaér hozzájuk a telephelyre. Mikor odaért, szóltak, hogy fizessek, küldték a számlát. Ez volt hétfőn. Pmáp-ot aznap eladtam, másnap pénz a számlámon, elutaltam az autó vételárat. Csütörtökön hívtak, hogy forgalomba helyezés megvan, de az átírást (100valahányezer) kp-ben kell odaadjam mikor átveszem. Pénteken átvettem az autót.
Te ne törődj a kereskedő árfolyam meg ilyenekkel. Nincs ráhatásod. Tartsd alompapírban a pénzt aztán sok forinttal odaülsz a szalonban az asztalhoz ikszelsz és kérsz egy bruttó árat. eleve új autónál van forgalomba helyezési díj -százezer 200-között meg egy csomó minden. 2-300e simán elmegy erre. alkudhatsz esetleg pár apróságot pénzből nem hinném hogy engednek. Most pl érdemes rendelni köv kamat ápr 26 addigra megjön a kittudjamilesz.. számolj azzal hogy hónapokat kell várni a VW polo akció 4-5 hónap a szállítás én is 6 hónapot vártam
Cikket is olvastad vagy csak a címet? :) Mozambik = Magyarország? (talán ott még nem tartunk) Persze ha továbbra is ezek a moslékok maradnak akkor eljuthatunk akár arra a szintre is.
Sziasztok!Nagyon ritkán vásárolok eurót, tőkeáttétellel pedig még soha nem spekuláltam az árfolyamváltozásra. Most készülök autót venni, aminek az időzítésével szerintem mégis erre a számomra ismeretlen vízre evezek. A következő kérdések jutottak eszembe ezzel kapcsolatban: Új autó vásárlásához milyen támpontokat érdemes figyelembe
venni? Az elemzők milyen forint/euró árfolyamot valószínűsítenek 3-6 hónapos
időtávon? Az autó importőrök milyen mértékű euró árfolyam-elmozdulást vesznek
figyelembe a hazai fogyasztói árak meghatározásakor? Meddig érdemes
állampapírban tartani az autóvásárlásra szánt pénzt? Mikorra várható, hogy az
euró drágulása felemészti az állampapír-hozamot? Szerintetek?
Természetesen irónia. A szavazók nagyon nagy töbsége azt sem tudja, hogy mi az az ÁJEMEF. Szóval egy ilyen hír totál lényegtelen a választások kimenetelére nézve.
Nekünk nincs ilyen szarkártyánk, illetve a saját pénzemet kellett volna rárakodnom hogy megmondhassa vitya mire és mikor költhetem . Ettől sokkal jobb adóoptimalizálást is tudunk..... Viszont épp ezektől az "ebül jött" pénzektől kaptak vérszemet kishazánkban a nerkullancsok, a hülyéknek meg semmi nem drága ha épp van miből....
"lenni. Ha fideszes lennék, akkor meg csendben maradnék, hümmögnék és leszavaznék rájuk ugyanúgy - csak nem verném a nyálam, mert nem hiányzik az hogy köpködjenek felém. De attól még az elhúzott függöny mögött bizony fidesz-x." --- Hát igen, normális ember ezt már inkább szégyelli, mint hangoztatja.
Megmondom őszintén,én is csodálkozom, hogy ki az a h*lye,aki ilyen árak mellett igénybe veszi ezeket a magyar lehetőségeket!? Persze a szép kártya elfogadást mindenhol írták. Ha meg a magyar fizethet szépkártyával, akkor semmi nem drága neki.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)