Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát ez egy kemeny diktatorikus lépés ami hányinger egy normalis orszagban. Rá mutat arra hogy tobb szakma is felkeszulhet, az allami hatarzalan cumiztatasra,l. Ha nekem pl.: mint TUO jogosultsaggal rendlekezot bebasznanak a Kat.vedelemhez havi 20 orara en kovetkezo honapban elhegynam az orszagot....
az épeszű orvosok elmennek majd a négy égtáj felé dolgozni... biztos nem maradnak itt, hogy vezényelgessék őket. (még a végén az egészségügyet is Pintér alá szervezik...)
Kíváncsi leszek, ha komolyabb orvosi ellátásra szorultaok akkor is ilyen nagy lesz a szátok! Persze akkor más sperspektivából fogjátok látni a helyzetet...
Valahol élvezem én az ilyen intézkedéseket. Nagyon kíváncsian várom, hogy hol csurran túl a pohár, melyik lesz az az eszement ötletük, amelyik egy épeszűbb világban önmagában is kiverné a biztosítékot....
Már 5 éve megmondta egy itt nyaraló amerikai, hogy akinek nincs meg a havi 5 ezer dollárja az nem nagyon nyújtozkodhat. Pedig akkor az még 1,3 milliót ért most meg 1,8 at
Semmi sem szól a forint mellett. Az a ca 20 mrd eur keményvaluta, ami 7 év alatt jöhet (és ez még egyelőre nagyon feltételes mód) semmi már...a külker jövőre tovább romolhat a lanyha német gazdasági növekedés miatt, a belső keresletet fűti a béremelési hullám, ami további importkeresletet generál...és ott van még a leminősítés is mint ,,atomfegyver"...440-450 a minimális célár...
Micsoda írás az egykor szebb napokat látott Indextől. A cím: "A forint menetelését még a római légió is megirigyelné" https://index.hu/gazdasag/2022/12/18/tozsde-forint-euro-dollar-heti-osszefoglalo/ Meg bizony. Nagy menetelés volt, főleg a régiós devizákhoz képest. Semmi nem gyengült annyira a régióban, mint a forint 2010 óta, köszönhetően a Fiatal Kommunisták Szövetségnek, ami szétinflálja, leértékeli az őket beszavazó keményen dolgozó kisemberek forintjait és forint alapú megtakarításait. https://stooq.com/q/?s=eurhuf&c=10y&t=l&a=lg&b=0
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)