Szerintem ez EU-ban is olyan munkavállalók ülnek, mint a legtöbb cégnél. Legyen valami látszatja, a főnök gondolja úgy, hogy jól dolgozol (legalábbis nem rosszabbul, mint a többség), de igazából mennének az oviba a gyerekért, intéznék a nyaralóban a nyílászárócserét (munkaidőben), használnák hétvégi kirándulásra a céges kocsit, stb... legkevesebb munkával próbálják a legtöbb pénzt eltenni. Ahogy minden rendbe munkavállaló tesz amúgy.
Annyit várnak Orbántól, hogy csináljon valami látszatot, hogy utána ők is elmondhassák hogy mennyire keményen dolgoztak, hogy kiverték Orbántól ezt a látszat új valamit.. aztán hogy mi lesz 1-2 év múlva, (átb**zott ez a szemét!) az már kit érdekel. Amíg keményen b*tat a főnök, addig ők is b*tatják Orbánt, de az ellenálás az átlag hivatalnok részéről is megvan. A fizetéseket, bónuszokat felmarják és amúgy is... "porszem vagyok a gépezetben, nem rajtam múlik úgysem, sz*rok rá".
Na innentől nem lehet egy cégben/szervezetben/sehol sem érdemi eredményt elérni. Mert senkit se érdekel.
Ne legyen igazam. :)
Annyit várnak Orbántól, hogy csináljon valami látszatot, hogy utána ők is elmondhassák hogy mennyire keményen dolgoztak, hogy kiverték Orbántól ezt a látszat új valamit.. aztán hogy mi lesz 1-2 év múlva, (átb**zott ez a szemét!) az már kit érdekel. Amíg keményen b*tat a főnök, addig ők is b*tatják Orbánt, de az ellenálás az átlag hivatalnok részéről is megvan. A fizetéseket, bónuszokat felmarják és amúgy is... "porszem vagyok a gépezetben, nem rajtam múlik úgysem, sz*rok rá".
Na innentől nem lehet egy cégben/szervezetben/sehol sem érdemi eredményt elérni. Mert senkit se érdekel.
Ne legyen igazam. :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)