Ezt azért nem gondolnám, hiszen a sógora nemmel szavazott a bizottságban. Figyeltem, hogy az eskü után Melléthei-Barna Márton gratulál-e, de nem tette és szépen kivonult a parlamentből.
Ez a fröcsögés részedről: "amíg te júdás pénzért boldogan építetted az autokráciát", ami egy ostoba személyeskedés, de tényleg. Semmit nem tudsz rólam,de mivel kiderült, hogy nulla tudásod van az NVVH-ról, de bátran beszélsz róla, nem maradt más, mint a személyeskedés.
Magyar Péter megint hazudott, amikor az állította, hogy az FBI igazgatójának Kash Patelnek nincs jogi végzettsége! . Az FBI hivatalos életrajza alapján Kash Patel végzettségei: - University of Richmond: Bachelor of Arts in History and Criminal Justice (2002) - University College London: Certificate in International Law (2004) - Pace University School of Law: Juris Doctor (2005) . Kash Patel szakmai gyakorlata: - Ügyvédként kezdte meg a pályafutását Floridában; - Állami és szövetségi büntetőügyekben is eljárt; - Később az amerikai igazságügyi minisztériumban nemzetbiztonsági ügyészként dolgozott.
milyen bátor vagy monitor mögül és AI-val:) Gondolom ha hangosan fröcsögsz igazad is lesz, ugye? Nézz utána az ügyészség jogkörének AI nélkül. NVVH még egy nem létező hivatal (és nem hatóság). Látom mással is szemétkedsz, de ebben leled az élvezetedet, mit lehet tenni, pihenj inkább.
Én nekem a fidesz alatt meg tönkre a cégem, és választottam egy demokratikus országot, hogy jobb életem legyen, amíg te júdás pénzért boldogan építetted az autokráciát, és fröcsögsz: további jó vergődést a NER 2.0-hoz:)
Pontosan amiatt kellhet ilyen hatóság, hogyha nem jutnak el ezek az ügyek a vádemelésig ("elkadnak"), akkor átvegye ezeket az NVVH. Csomó ügy fel nan nagyjából tárva, csomó másik meg nincs. Persze, a kapacitás problémákat én se tudom, hogy kell kezelni. Valószínűnek tűnik, hogy bizonyos ügyek és területek terhére fog ez megoldódni.
na de hogy jön ide az orbán balázs? itt már tényleg bárki szóba kerülhet? én inkább igyekeznék kitörölni a krapekot az emlékezetemből, teljesen, fehér zászlóstul, mindenestül.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!