Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rockmaster csütörtök, 10:38
Előzmény: #214970  csendben
Azt én se értem, hogy meri a Tisza kormány ésszerű beruházásra költeni a zemberek pénzét. Jachtokat, Ferrarikat, Bentley-ket kellett volna venni M&M's-éknek, lehetőleg túlárazva moszkvai közvetítőkön keresztül :)
Istvan78 csütörtök, 10:36
Előzmény: #214973  Sehmet
Miért nem arra válaszolsz, hogy a tavalyi Paks korlátozás után miért nem tett semmit Orbán?
A bárkákat nem MP találta ki, igen azok egy gyors megoldást adhatnak, emelik a vízszintet kevéssel, de a komolyabb meggoldás a fenékküszöb. 
Rosszindulatú, hazug propagandista vagy, igaz-e?
Lantos Csaba, Orbán energiaügyi miniszterének kb. semmi köze nem volt az energiaügyhöz, amíg egyszercsak ő irányította azt. Banki szakember volt és mé mindenféle pozíciót betöltött. Nagyon érthetett kezdetben az energiaügyhöz, ugye. Kapitánynak azért talán mégis nagyobb közelsége volt hozzá, nem gondolod?
.
Ha már belügyminiszter! Pintér mennyire értett az egészségügyhöz vagy az oktatáshoz? Megpróbálta a rendőrségnél alkalmazott módszereket alkalmazni, kamerák, beléptetők, ennyi volt a "hozzáadott értéke", csak rontott a hozzá nem értése.
.
Orbán vidékfejlesztési minisztere miben tudott eredményeket felmutatni? Leszakadó térségek, akku gyárak, aszállyal semmit nem kezdett szinte. 
.
Ha már a pénzügyminiszterség! Nagy Márton is banki világból érkezett, de ami érdekesebb: a gazdasághoz mennyit értett? Kb. nulla hozzáértést mutatott. 
sasa44 csütörtök, 09:45
Előzmény: #214976  Sehmet
A 214919.ben a vagyonadóról írkálsz, semmi másról.
 Akkor fussunk neki MÉGEGYSZER:
"NEM a vagyonadóról kérdeztelek baszod! Hanem arról, hogy akkor kit nevezel te gazdag embernek, ha azt nem, akinek csak ingatlanból van vagy 1000 millió forint érték a tulajdonában?"
Understand?
Ez az idézet azt is mutatja, hogy én kérdeztem tőled először, hogy szerinted akkor ki a gazdag?
Hol is találom a válaszodat?
Melyik számú hozzászólásodban?
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:11
Előzmény: #214971  sasa44
A #214919 számúban, amiben azt írtam, hogy attól függ, miben van a vagyon, és utána példát is hoztam fel rá. És szerinted ki számít gazdagnak? És szerinted az EU-ban Spanyolországon kívül miért nincs általános vagyonadó. Én is visszakérdezek, ha erre nem kapok adekvát és megalapozott választ. :)
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:07
Előzmény: #214972  _Sigorszky
De gustibus non est disputandum! :) 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:06
Előzmény: #214962  szieszta
Nem hinném! :)
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:05
Előzmény: #214961  szieszta

Nem szoktam telefonálgatni, az az exhibicionisták eszköze. :) 
.
Ezek szerint Magyar Péter hülyeségeket beszél, amikor elsüllyesztendő bárkákat emleget? Miért nem hagyja ezt a kommunikációt az benzinkutakhoz üzleteket építő energiaügyi miniszterére? Hogy az még annyit sem ért hozzá? Lehet, hogy ez igaz. Látod, ilyen a szakértő kormány, a decathlonos belügyminiszterrel, az egyszer már jártam ügyvédjelöltként vidéken - vidékfejlesztési miniszterrel és a voltam bankos pénzügyminiszterrel is, aki azért valamit felszedett a szakmából az Orbán-kormány alatt. 
.
A Fidesz alatt inkább árvizek voltak. 
_Sigorszky
_Sigorszky csütörtök, 08:44
Előzmény: #214959  Sehmet
Direkt gusztust csináltál hozzá...
sasa44 csütörtök, 07:41
Előzmény: #214945  Sehmet
"Én válaszoltam arra is!"
Oké, pontosítsunk!
Hányas számú kommentedben válaszoltad meg a kérdésemet?
csendben csütörtök, 07:15
Előzmény: #214969  EURHUF500
A sok hülye (Tiszás!):semmit nem tanultak az elmúlt 16 év alatt! 
EURHUF500 szerda, 22:53
Mai legjobb komment facebookról, és mennyire igaz:
Mennyire amatőr húzás már Magyar Péteréktől, hogy Pakson egyszerűen építenek egy fenékküszöböt meg elsüllyesztenek egy kővel megrakott uszályt, hogy megemeljék a vízszintet a szívócsonknál.
Normális helyen előbb megalakulna a Fenékküszöb Építő Kft. és az Uszályelsüllyesztő Kft., a követ három közvetítőn keresztül szereznék be nyolcszoros áron, aztán mindenki genyesre keresné magát rajta. Válság van, emberek, ilyenkor kell igazán vállalkozni.
Ezek meg csak megoldják a problémát, ahelyett, hogy a zavarosban halásznának. Tiszta gáz.
EURHUF500 szerda, 21:19
Előzmény: #214960  Sehmet
Ne haverkodjál, nálad is becsuknám a szemem. :D
Mississippi
Mississippi szerda, 21:09
Előzmény: #214963  euler
 " bekövetkezett egy  jelenség", amit nem értenek. Nem hinném, hogy ilyen rejtélyes a Duna, szerintem valamit kihagytak a számitásból, de ha elégedettek akkor minden oké. Viszont Paksra a hasonló megoldás, a  végleges terv. Nem lenne jó, ha a mütárgy elkészülte után egy héttel, eltünne a többlet .
Ma délután Paksnál is ugrásszerüen csökkent a vizszint. 
chuck_norris
chuck_norris szerda, 20:56
Pincér vagy? Ne adj étel a mocsadéknak!
Zöldséges vagy? Ne adj vitamint a mocsadéknak!
Hentes vagy? Ne adj fehérjét a mocsadéknak!
Mocskos fidesz oléoléolé!!!!
chuck_norris
chuck_norris szerda, 20:55
Mocskos fidesz oléoléolé!
andras-80 szerda, 20:47
Előzmény: #214960  Sehmet
Nem hinném 🤣
euler
euler szerda, 18:41
Előzmény: #214933  Mississippi
Kicsit árnyaltabb a kép a románoknál.
Átmenetileg ott is segített, 8 cm-t emelt a három beavatkozás a vízszinten az enélkül várhatóhoz képest, az áramlási viszonyok megváltoztatásával. És legalább 1 hetet már nyertek üzemidőben. 
Egyelőre vizsgálják, hogy miért állt vissza a vízszint. Van ilyen.
.
Paksnál irdatlan mennyiségnek tűnik a kő mennyisége, még uszáLYokkal odaszállítva is. Jó buli lesz néhány dunántúli kőbányának. (Remélem a dolomit nem alkalmas erre. :)
.
Nem célszerű a világgazdaság.hu-ból tájékozódni, a románoknál az atomerőmű vezérigazgatója tájékoztat, pl. itt és így, korrektül:
https://kronika.ro/belfold/atomeromu-leallas-nagy-a-baj-a-kovetkezo-tiz-napban-nem-lehet-ujrainditani-a-letesitmenyt-az-igazgato-szerint
szieszta szerda, 18:20
Előzmény: #214951  Sehmet

Pontosan előrelátni csak orbánod tudott. Látod, most is emelkedett a vízszint. A fideszesek meg már azt ugatják, hogy mennyibe fog kerülni a küszöb. Persze ha lölö építené tízszeresébe is kerülhetne.
szieszta szerda, 17:35
Előzmény: #214951  Sehmet

Te telefonálgatsz be a rémhírtévébe is?
Orbán miért nem látta tavaly? Akkor is korlátozni kellett paksot. Csak senki nem kiabálta, hogy mennyibe kerül ez.
Közben az is kiderült, hogy az elsüllyesztett uszály sem vált be a románoknál, annyira kevés a víz. Ráadásul nem csak az  a gond, hanem 30 fok feletti vizet TILOS élő vízbe ereszteni.  Tudom, a fidesz alatt a visszaengedő csatorna felett mérték a hőmérsékletet, mert rájuk a szabályok nem vonatkoztak.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek