Akinek több szazezer magyar zsidó deportalasa belefer az értékrendjebe,annak barmi belefér. Ilyen egy "gerinces",nemfideszes,nempropagandista "jogász".
már régebben is tudtuk h nálad nem alakult ki az egészséges igazságérzet! aki a tolvajokat próbálja védeni önszorgalomból, megbízás nélkül, az milyen jellem lehet? (költöi kérdés) amugy szerinted mennyit loptak a fideszesek? lölö mint ov stromanja, mato, rogán, tibipista? szijj, garancsi, jászai? habony, lázár? konkrét összegeket várok , nem a hadovát!
A TEK akkor is TEK! Javasolnám elolvasni és megérteni az alábbi cikket "te túl okoskodó ember"! :) . „A váltás némileg ellentmond Magyar Péter korábbi
nyilatkozatának. A miniszterelnök szerdán még azt írta, hogy továbbra sem
kér megerősített védelmet, mert szeretne "ember maradni az emberek
között". Azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, hogy a TEK feladatátvétele
a védelem tényleges megerősítésével is együtt jár-e, vagy elsősorban a már
korábban bejelentett szervezeti átalakítás része.” . https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260724/a-tek-vette-at-magyar-peter-szemelyi-vedelmet-851834
Mi is volt a hazugság - azon kívül, hogy nem értettel meg belőle semmit - abban, amit írtam, illetve idéztem? Nem azt írtam, hogy hülyeségeket beszélt, amikor azt mondta, hogy majd nem kér védelmet? Nem azt írtam, hogy a Készenléti Rendőrség nem rendelkezik megfelelő szakemberekkel a személyi védelemhez? Szerintem ez nem olyan bonyolult - talán még neked sem - hogy ne lehessen megérteni. Persze lehet, hogy esetedben tévedtem! :)
Az én erkölcsi értékrendembe nem fér bele a "lopás", mert most mindent lopásnak neveznek, de tudomásul veszem, hogy ilyen létezik, még a morális felsőbbrendűséget hirdető Európai Unióban is. . Ha szerinted egy multi vezetőjének vagy egy ügyvédnek nyugodt élete van, akkor nagyon nagyot tévedsz, nem is beszélve az odavezető útról! . E fentieknek köszönhetően nem élek rossz életszínvonalon, de azért sokat tanultam és dolgoztam/dolgozom. . A "zavaros" az ügyvédeknek nem annyira rossz, mint másnak, mert abban mindenki jogi képviseletet és jogi védelmet kér, de a tiszta, kiszámítható helyzeteket sokkal jobban szeretjük. . Egyébként nemcsak hazai gazdasági és közigazgatási joggal foglalkozunk, van kapcsolatunk a Magyar Ügyvédi Kamarán keresztül nemzetközi ügyvédi irodákkal, és az Emberi Jogok Európai Egyezményének 6. cikkében védett tisztességes eljáráshoz fűződő jogok sérelme miatt többször is az Emberi Jogok Európai Bíróságához - Strasbourgba - viszünk ügyfeleket, itthon összeállítva a tényvázlatot, sokszor még a keresetet is. Ilyenkor az idegen nyelv tudása az adott jogterületen való jártasság nem szokott ártani. . Aki mindenhez ért, az nem ért semmihez, de képzeld, vannak büntetőügyeink is, amire egyik kolléga specializálódott, de ezek általában gazdasági jellegű büntetőügyek. Egyébként a szakvizsgán anno a büntetőjogból és a büntető-eljárásjogból is kellett vizsgázni, mivel az minden jogi szakterület ellátására képzettséget ad, persze minden szakterületen, amit nem gyakorol valaki, előzetesen egy-két év kell, amíg megkapod a végleges engedélyt. Nekem is a vezetői munkakör után egy ügyvédi irodában el kellett töltenem egy év gyakorlatot - ami nem is volt rossz - ahhoz, hogy a MÜK-ba felvegyenek, ugyanis csak úgy lehet ellátni az ügyvédi tevékenységet.
A Belügyminisztérium és a biztonsági szervek szakmai indokoltság alapján, a védelmi szint emelése érdekében visszautalhatják a feladatot a TEK-hez. Szívesen. Hazudozz tovább máshol.
A tiszás önkényről szóló beszélgetés végén Tuzson Bence már bírókat és ügyészeket fenyegetett
Lassan az agyukra megy, hogy felszámolják a maffiát.
A maffia ide delegált tagjai néha adjanak valami jelet, hogy ők még nincsenek sitten. Valami szokásos agymenést, "fúly tisza", "lyaly, mit tett Magyar Péter", ilyesmi, abból látjuk, hogy még szabadlábon vannak.
Összevissza hadovál a messiásotok! Először azt mondta, hogy nem is kell neki személyi védelem. Utána pedig azt, hogy azt a Készenléti Rendőrség veszi át a TEK-től a védelmét, de ez már eleve nagy-fokú hozzá nem értésen alapult, mivel erre nincsenek kiképezve a Készenléti Rendőrség emberei. Most aztán ismét a TEK látja el a személyi védelmét. :) . „A váltás némileg ellentmond Magyar Péter korábbi
nyilatkozatának. A miniszterelnök szerdán még azt írta, hogy továbbra sem
kér megerősített védelmet, mert szeretne "ember maradni az emberek
között". Azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, hogy a TEK feladatátvétele
a védelem tényleges megerősítésével is együtt jár-e, vagy elsősorban a már
korábban bejelentett szervezeti átalakítás része.” . https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260724/a-tek-vette-at-magyar-peter-szemelyi-vedelmet-851834
"Vejkó közben megkapta az első feljelentést. ..... " . récsöl és tibipista már usa állampolgárok (gondolom a magyart se dobták) nehéz lesz őket elővenni! példát mutatnak a többi gerinctelen fideszesnek hogy kell lelépni a lopott vagyonnal! . elég furcs h pár honap kintartózkodás után megkepták, valószínű ov megtalálta a megfelelő amcsi havert az intézéshez!
Nem mindegy, hogy azt javasolja, hogy: A királynőt megölni! Nem kell félnetek, jó lesz. vagy azt, A királynőt megölni nem kell! Félnetek jó lesz. Szóval bejön itt egy másik fogalom, a" felbújtás". Szvsz.
Az NKA- pénzek is le voltak papírozva, mégis jó páran visszaadták a kiutalt támogatást. Ha minden törvényes volt, és arra kérték a pénzt amire megkapták végül, akkor miért adták vissza? Mert tudták ezek a "művészek" is, hogy ezek a pénzek voltak a "hálapénzek", amiért ők cserébe felléptek egy fideszes falunapon, a DPK gyűlés színpadain, vagy egy állami ünnepség (október 23, március 15, augusztus 20.-ai rendezvényen. Vagy csak mert a facebookon toltak egy kis fidesz propagandát választási időszakban, miért is kellene Orbánra szavazni. Védekezhet Lölö azzal amit írtál, csak ott 2 gond is van: 1, miért adott 100 milliárdos ajánlatot X munkára, ha ennek az adott időszakban a piaci ára 50 milliárd volt? 2. Aki elfogadta az ajánlatot, miért fogadta el? Mert el kellett fogadnia? Kinek az utasítására? Innentől kezdve bűnszervezet, amit írtam. Lázár János államtitkára aki aláírta a szerződést, 2 ilyen autopálya szerződés miatt be fog vonulni 10-15 évre a böribe Lázár vagy Orbán helyett, mert kötelező volt a Lölönek, vagy Szíjj Lacinak, vagy Tiborcnak odaadnia az adott beruházást 100%-os túlárazással? Mindenki le fogja ülni a büntetési tételt a valódi felelősök helyett? Hát én nem hiszem. Törvényesen kapták meg a szerződést a magukra írt jogszabályok alapján? Igen. De mi indokolta a túlárazásokat? na ezeket kell majd papírokkal, számlákkal megindokolni. Nem fog sikerülni,mert látjuk milyen vagyonuk keletkezett az elmúlt 10-15 év állami szerződésekből. 5-10-15%-os nyereségrátával nem lehet szállodaláncokat, 10 milliárdos Yachtokat, stb vásárolni. Lehet a tanácsadó haverod megússza, csak mostantól, ha elzáródnak az állami csapok az ő szektorában, a piacról akkor is meg kellene élnie valahogy. Nagy kihívás lesz az sokaknak, lehet neki is.
Én csak attól félek, hogy minden le van papírozva és a saját törvényeik és szabályaik szerint nem lehet majd belekötni. Majd elviszi a balhét az az irodakukac, aki átnézte és "jónak találta" az ajánlatot. Lölö és a többi csókos azzal védekezhet, hogy bármilyen ajánlat beérkezhetett volna, nem ő tehet róla, hogy az övét választották ki. Az előbb említett barátom is ezt mondta, őt nem tudják utolérni, mert senkinek nem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy az ő ajánlata nyerjen. A tanácsadásnál meg nagyon nehéz mérni a teljesítményt és az értéket. Ráadásul azt mondta, soha senkinek nem nyomott pénzt a zsebébe, a kölcsönös segítség volt a fizettség. most én segítek, holnap te.
Varga Judit 299 millióért árulja a balatonhenyei házat, ami teljes egészében az övé lett a válás után. Úgy látszik, készülnek "Windiccsel" a szűkebb időkre. Tán még egy faesztergára is telleni fog azért...
Nem vagyok biztos benne, hogy ezt a jó barátodat nem fogja elérni majd valamilyen vizsgálat. Lehet azt gondolni,hogy kis hal, csak ha pont az is megkapargatják 2-3-4 év múlva, aki "bevitte" a buliba,mert ő már nagyobb hal, és látványos volt az elmúlt évekbeli tevékenysége, akkor lesz félni valója. Mert egy ügyészség, vagy a bíróság (vagy valamelyik titkosszolgálati szerv) elkezdi felderíteni a nagyobb hal tevékenységét, mindig a kisebbektől kezdik. Lehet hirtelen a semmiből hirtelen meggazdagodni, de ahhoz olyan innovativ tudást, céget kell felmutatni, amit tiszta piaci viszonyok között nőtt fel. Lehet megússza a barátod, baj akkor lesz, ha a "főnökéhez" elér majd valami szál.
Most még a fideszes birkáknak elég azt mondani, hogy ez tiltakozás a jogállam megszüntetése miatt és ezzel kendőzni vereségüket. Az egybites fideszimádók meg el is hiszik. Ez olyan, mintha egy sportoló nem állna rajtvonalhoz, mert most már más is indul a versenyen, pedig állítása szerint toronymagasan nyerné a versenyt. Eddig, míg nem volt kihívója, mindent is megnyert.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!