nem mert sulyok nem irna alá semmit-és visszadobná-és akkor csak az idő menne.itt most nem érünk rá -mindenki ki lesz rugva.fentől lefelé-lassan de biztosan-lépésről lépésre
Nekik sem volt fontos, csak a "nagymagyarkodó" fideszes propaganda mást sem harsogott 16 évig, mint hogy a "gonosz multi kitalicskázza a profitot, ezért emeljünk fel egy magyar tőkés osztályt, aki majd itthon minden megépít, munkahelyek tízezreit teremti,és visszaforgatja a profitot is a magyar gazdaságba". Nos, ez volt az évtized hazugsága! Látjuk mit tudnak a nagy magyar cégek: több 10 éves szakmai tapasztalat hiányában szar műszaki tartalommal megépített projektek, offshore számlákra kitalicskázott milliárdok, yachtok és magánrepülőgépek, és választási vereség után állami pénzek, megrendelések hiányában életképtelennek tűnő cégek tömkelege. Nézzük meg majd 1 év múlva ilyenkor a 2026-os pénzügyi beszámolóit a Mészáros, meg Tiborc, Jászai cégeknek! Hülyére vették a magyar emberek jó részét ezzel a fos dumával. Most meg remeghetnek a Balásy meg Mészáros cégnél dolgozók, hogy karácsonykor kapnak-e majd fizetést.
Szomorú látni, amikor amúgy értelmes idős emberek nem képesek felismerni, hogy döglött lovon ülnek, és mindenféle internet segglyukakból merítenek hópiumot, hogy ne kelljenszembesülniük, hogy eddig totális tévedésben éltek, és a világképük handanbandákra épült.
Pontosan ezt akartam írni. Majd jönnek a kínaiak és egy éjszaka alatt kibővítik az M1-est, fele áron. Csak akkor orbánpapa nem arany áron fogja tudni eladnia dolomitját. Nem tudom, hogy a fideszeseknek miért fontos, hogy magyar ember kapja a sokszorosan túlárazott megrendeléseket, ha azt a NÉP már soha többet nem fogja látni. Ez megint csak a fidesz propaganda műve, lehessen tömni a NER zsebét.
Én itt nem az autópálya és hídépítésre gondoltam, mert ott nagyon sokszor alvállalkozók dolgoztak, lölö csak lefölözte a tejfölt, gond nélkül 50%-os nyereséget kihozva. Itt sokkal kisebb munkáról volt szó, vonatpótló autóbuszokra szerződtek, ha jól tudom 2 évre. Emiatt nem fog ide jönni egyetlen külföldi cég sem, belföldi meg nehezen tudná ezt bebiztosítani.
"Nem az elvárásodnak szeretnék megfelelni." Nem azt írtam, hogy az én elvárásaimnak kell megfelelned, persze nem csodálom, hogy nem érted... Azt írtam, hogy a hozzáállásodon kellene változtatnod. Do you understand?
Semmi gond, majd jönnek lengyel meg horvát cégek utat, vasutat és hidakat építeni. Mitől lesznek rosszabbak, főleg ha alapjáraton lehet hogy 30-40%-kal olcsóbbak lesznek, és nem lesz rajtuk 50%-os nyereség? Mert nem itthon marad a lóvé? Melyik lóvé, amelyik 40 milliárdos Yacht-ba le kimentve? Hát köszi,így, ilyen feltételek mellett ne is építsen magyar cég akkor.
Az obudai ugyben is mar 3 Fideszes politikust is letartoztattak. Ez egyben magyarazat arra is miert nem intezkedett a Fidesz a szoci korrupcioval szemben amig hatalmon volt. Lasd meg parkolasi maffia.
Igen erre legjobb pelda hogy ha hidat kellene epiteni barhol az orszagban mar nincs ceg aki ezzel foglalkozik csak a Meszaros fele V -Hid. 16 ev alatt teljesen kioltek a konkurenciat es mivel piaci alapon hidat senki se epitett igy esely se volt mas cegnek tulelni. Mert amugy se konnyu allami megrendeles nelkul epitoiparban megmaradni de azert nem lehetetlen. Vannak piaci nagy projektek. De pl vasutepitest vagy hidepitest csak allam rendel meg es ugye 16 ev keziiranyitas utan nem lesz hirtelen 1 honap alatt ceg aki elvegezze es nem NERes volt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!