Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
babo-lapat kedd, 09:30
Előzmény: #209516  Vackoros
ebből kellene egy netflix sorozatot csinálni :) biztos nagyot menne mert erre az egész világ kiváncsi. :) mi meg jót szorakoznánk.
DAXHU kedd, 09:28
Előzmény: #209516  Vackoros
Szerintem a következő önkormányzati választásokon már polgármesteri címet sem fognak nyerni. Orbán megjelenése a médiában felér egy rémálommal.
sztaniol
sztaniol kedd, 09:26
Előzmény: #209513  user01

Nem tudtam, hogy a demokratikus választás hirtelen államcsíny lett.
Vagy most már mégsem volt demokratikus a választás mert nem ők nyertek?
user01
user01 kedd, 09:20
Előzmény: #209515  ________
Játékelmélet: meddig ér valamit a bűnösnél lévő információ, meddig lehet az alapja egy vádalkunak? Ér az még valamit, ha egy másik bűnöző már bedobta vádalkuba?

Nagy lehet most a zavar a NER-ben... Vajon ki készül vádalkuba ajánlkozni? Lehet, hogy már "készül rólam a jegyzőkönyv"? 
Lesznek lemaradók, lesznek kimaradók, akik ha kicsit ha,arabb léptek volna, akkor az sok évnyi börtönt spórolt meg volna nekik. 
Balásy elég magasra tette a lécet. Ha ő részletesen kitálal, akkor sok, úgynevezett senkinek a páncélban őrzött fénymásolata válik értéktelenné. 
Vackoros kedd, 08:59
Előzmény: #209504  babo-lapat
Szintén, és jókat mulatok a vergődéseiken:))  Remélhetőleg néhány hónap múlva a fidesz mint olyan szitokszó lesz a társadalom köreiben és egy hányingerrel fog felérni. Cél 5% alatti fidesz 2029-re már és az unióba se jussanak be. Nincs szükség az elmebeteg idióta pártcsaládra! 
https://www.youtube.com/watch?v=sNnnP9J1yh0
Nagy-nagy tiszteletem az ottani emberekért aki a rohadék, hazug, mocsok, gusztustalan hatalom ellen így kiálltak! Rájuk olyan szükség volt mint egy falat KENYÉRRE! 
________
________ kedd, 08:54
Előzmény: #209506  Istvan78
Lassan kiderül, hogy o1G-nek csak érdekbarátai, és cinkostársai voltak
user01
user01 kedd, 08:24
https://24.hu/belfold/2026/02/19/szentkiralyi-alexandra-kampanyvideo-valosag/

Szentkirályi feleljen ezért, büntetőbíróság előtt! Ő volt az, aki ezt a mocskot a magyar gyerekek elé tolta. A gyermekvédelem nem csak arról szól, hogy üldözzük a pedofilokat, hanem olyanoktól is meg kell őket védeni, mint ez a nő. 
Van ennek gyereke? Milyen környezetben nőne az fel, ha az anyja ilyen beteges, kamu képeket tol sokszázezer gyerek elé, ha akarják, ha nem. Mástól azért akarták a gyermekét elvenni, mert az krétával rajzolt a járdára. Mit érdemel ez a nő?
user01
user01 kedd, 08:14
https://444.hu/2026/05/05/huth-gergely-a-balasy-gyula-interjurol-ami-most-zajlik-az-nem-egy-demokratikus-aktus-hanem-egy-jo-elore-eltervezett-allamcsiny

Még mindig nem akarják megérteni, hogy mi jön. Nem akarják érteni, hogy egy bűnszervezet felszámolása indult meg a napokban. 
Igen, bárki lehet a következő. A bűnszervezet tagjai közül. 

u.i.: fölösleges a papírozással bajlódni. Ki nem sz.rja le, hogy mit nyomtattatok a papírra? A mögöttes, valós tevékenység az, ami alapján meg lesztek ítélve.
chuck_norris
chuck_norris kedd, 08:13
Előzmény: #209511  vittore
Hány patkányt kell kiirtani az elmúlt rendszerből, hogy elégtételt kapjunk?
5-10 közé teszem az én limitem, különben új börtönöket kell felhúznunk. 
vittore kedd, 07:32
Érdekes àllapot lehet amikor ràébred, hogy isten pénze se elég a proli pofàjànak üzemmódban él 2010 óta, de az újabb és újabb milliàrdra ràtett szőrös mancs nem vàlt màr ki semmiféle dopamin reakciót a borsóméretű agyàban, de azért még próbàlkozik
kugel624 kedd, 06:55
Előzmény: #209509  szieszta
Az AKG-s támogatásnál madárodúkat kell kihelyezni. Meghatározták, mennyit, milyet (3-4 féle méretűt), minimum egymástól milyen távolságra kell kihelyezni. Többször segítettem a fiamnak kirakni ezeket és ekkor láttuk mások hogyan oldották meg ezt a feladatot: volt több olyan, hogy az odúk csak fel voltak aggatva egy rakásra a kerítésre, mégis megkapták a pénzt.
szieszta kedd, 06:37
Előzmény: #209502  kucsum

A terület alapú támogatásoknál tényleg elég nehéz a csalás, mert azt már műholddal centire is meg tudják mérni. A pályázósnál viszont elég sok olyan tényező van, amit nem lehet kiszűrni. Például  egy építkezés ára, vagy a gép ára esetleg a fejlesztés valós értéke.
Abban igazad van, hogy a kisebb gazdáknál keményen ellenőriznek, de a csókosoknál?
Meg ott is folyamatosan szűkül a lehetőség, mert lassan már csak  a speciális dolgokkal foglalkozók kapnak támogatást. A zöldségesek nagy előnyt élveznek, igaz, meg is dolgoznak érte. Ezeknél sokan nagyobb odafigyelés és szakértelem kell, a költségek sokkal nagyobbak, de a bevétel is brutális. Azt nem is gondoltam volna, hogy a paradicsom közel 87 tonnát terem hektáronként, de  a sárgarépából is elérik az 50 tonnát.Természetesen a gazdák nem annyit kapnak érte, mint amennyiért már a pultokon van, de biztosan többet, mint a búzáért.
Shortelek kedd, 05:41
Előzmény: #209507  hekki
https://24.hu/belfold/2026/05/04/magyar-peter-radnai-mark-reakcio-balasy-gyula/
Látod így kell ezt csinálni, ez orbánod mûve, reméljük a többi szar is követni fogja balásy példáját.
Istvan78 hétfő, 23:48
Fico, az utóbbi egy-két év nagy szövetséges Orbánnak, aki miatt még a magyarok érdekeinek képviseletét is feladta a Benes edekrétumok ügyében, ez az ember már így beszél:
"A három testőr a negyedikre és a V4-ek újjászületésére vár", MP-re célozva. Orbánt már el is felejtették ők is.
Fico egyébként Ukrajna EU csatlakozásával kapcsolatos ellenkezését is feladta. Pillanatok alatt omlik össze minden, amiről Orbán azt hitte, egy piramis.:)
babo-lapat hétfő, 22:54
-hanem
babo-lapat hétfő, 22:53
Nemtudom ti hogy vagytok vele de én áprilsi 12 óta olyan nyugodt vagyok :) Végre nincs az a tudatalatti stressz hogy már megint mi a faszt fognak hazudni és mikor röhögnek a kamerában hanem lekezelő megnyilvánulással mintha ők szarták volan a spanyol viaszt. Ehelyett ilyen szép dolgok történnek hogy esik szét a szarváruk :) Nekem elégtétel lenne ha opus-t 4ig holdingot teljesen kicsinálnák Traktorost elkapnák tiborcotz matolcsyt visszaráncigálnák az országba és bilins bilincs rács rács :)
Istvan78 hétfő, 22:53
Előzmény: #209470  maxwax
Én se gondoltam, hogy ilyen gyorsan omlik össze a rendszer. Azt gondoltam, hogy lassabban, bizonyítékok, vádalkuk miatt fog összeomlani, de szinte magától roskad össze. Ahogy Orbán külföldi reputációja, úgy belföldi hatalma is gyorsan eltűnőben van. Ahogy elvesznek sok pénzt Orbán hátországából, a propagandára se lesz elég pénz.
kucsum hétfő, 22:52
Előzmény: #209488  dexter
Nem szó szerint írtad hogy nem, de írtam egy állítást, te meg leírtad az ellenkezőjét. Szerinted a magyar gazdák nem élnek vissza ezekkel a pénzekkel, és mindenhol szigorúan ellenőrzik őket. Az állam megfelelő támogatási rendszerrel, felelősen bánik az ágazatba pumpált forrásokkal. Hát nem tudom az ország melyik részét látod, maradjunk annyiban, hogy bárcsak én is azt látnám.
offshort
offshort hétfő, 22:49
Előzmény: #209497  chuck_norris
hehehe ... 
jo a példa! , dehát akkor a járatlan utat probálták felfedezni! 
minden erő másképp képzelte az egyenlő és igazságos demokráciát,
(ami egyébként a feudális rendszerből a felszabadulást jelentette) 
ami a jelentőssége, hogy megszüntette a nemesi előjogokat, és létrehozta szekularizációt! 
(a vallások kidobása az államirányításból, .... jogalkotás, törvényhozás a vallási elvárások nélkül!)

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek