Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HHHBBalazs84 hétfő, 22:49
Előzmény: #206162  HHHBBalazs84
Csak idézni tudom magam a választások napjáról: 
"Pattogatott kukorica, gyerekek!!! Nem csak ma estére, hanem a következő évben is, annyi minden lesz itt, csak moziznunk kell. :D Szopórollerezzen a Fidesz meg a narancskárosultak!!! "
Hát ez csemege, ami megy. 
Istvan78 hétfő, 22:48
Előzmény: #209470  maxwax
Persze, fél  börtöntől és próbálja puha magatartásra bírni az új kormányt. Azt mondja, odaadom a vagyonom egy részét, de annyira szeretném megtartani a maradék több tízmilliárdot és ne kelljen börtönbe mennem. Röhejes. Arra a mozzanatra se tér ki, hogy hazugságot terjesztett, segített félrevezetni egy egész népet, ezzel mérhetetlen kárt okozni millióknak, elvenni az életüket, a jövőjüket. Ez az "apró" mozzanat nem jut eszébe.
Titkon még azt is reméli, hogy cégeivel segítheti az új kormánynak propagandát terjeszteni. Csak nem hut eszébe, hogy a Tiszának nincs szüksége propagandára, sőt az egyik fő igérete a propaganda megszüntetése volt.
Bandita hétfő, 22:45
Mezőgazdaság a b-terve.
Balásy, csak szeretnél kapálni, csak szeretnél. 
A kurva anyádat.
Mehetsz börtönbe dolgozni. 
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 22:36
Előzmény: #209496  chuck_norris
Ez az egész kezd 1789-es francia forradalomra emlékeztetni. Ott mondjuk 5 év elég volt az embereknek, hogy végül kinyírják Robespierre-t, itt talán 16 év után elindul valami.
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 22:33
Előzmény: #209495  offshort
Neki már épp elég, hogy látja ezt az egészet.
Lassan felfogja talán mekkora egy hazaáruló szarházi!
Megy szépen a politika szemétdombjára a többi nekem már mind1.
offshort
offshort hétfő, 22:27
Előzmény: #209494  dexter
igaz! 
remélem a dagadt is horogra kerül!
de szvsz a nyáron (vb ürügy) megpróbál lelépni az usa-ba! 
(ne legyen igazam!) 
dexter hétfő, 22:22
Előzmény: #209489  offshort
Remélhetőleg mindegyik sorra került. Ha az egyik elkezd beszélni, hogy mentse az irháját,, akkor szerintem az összes dominó el fog dőlni és még a dagadtra is rá fognak vallani.
qpec hétfő, 22:19
Előzmény: #209474  Peterbond
Nehogy már a jövőben száraz kenyéren és vizen tengessék napjaikat és hideg lakásban rongyokkal takarózzanak.
A dominóeffektus kicsit korán indult be,de hamarosan felgyorsul.Nincs megállás,mint nagytudású ügyvédek már kifejtették a vádalku intézménye egy jól működő lehetőség.
Cinikusan azt is mondhatnám ezek után:Ki korán kel Aranyat/enyhébb elbírálást/ nyer.
Szép álmokat,folyt.köv.
dexter hétfő, 22:17
Előzmény: #209476  Heisenberg

Valóban, még 1 hónapja én sem gondoltam volna, hogy ilyen sebességgel fog összedőlni az orbáni kártyavár. Egyre jobb a műsor és mi jön még. :)
Balásy azt hitte, hogy az értéktelen cégeinek, és a lopott pénz töredékének visszaadásáért cserébe büntetlenséget fog kapni?
16 évig szolgálta az orbáni mocsokságot, lopta meg az embereket. Retteg, teljesen jogosan. Remélhetőleg hamarosan bíróság előtt fogjuk látni. 
offshort
offshort hétfő, 22:14
Előzmény: #209490  szieszta
hehehe ... 
sztem senki ne tudja élvezni a fidesz által biztosított ellopott vagyont! 
minden elkövetőt, kollaboránst elszámoltatás, vagyonelkobzás és börtön illetne!
szieszta hétfő, 22:11
Előzmény: #209485  offshort

Én biztosan senkit nem bántanék, de az ellopott vagyont ne tudják élvezni.
Mikor például borkai lelépett a színpadról, felszabadulva verte az ellopott pénz, élvezve sok generációra összeharácsolt vagyont.  Ez neki nem büntetés volt, hanem felszabadulás.
offshort
offshort hétfő, 22:10
Előzmény: #209487  szieszta
igy van ahogy írod! 
de én a nagyobb halak elszámoltatását várnám elsősorban! 

lölö(ov) mato, tiborc, 
szijj, garancsi, jászai, rogán, lázár! 
.... stb! 
dexter hétfő, 22:06
Előzmény: #209454  kucsum
"Az EU elsődlegesen francia és német nyomásra sok pénzt fizet azért, hogy Mo.-on a gazdák kivágják a szőlőültetvényeket és ne telepítsék újra"
Ezt most nem igazán értem, leírtam hogy Franciaországba ezt történik éppen, erre válaszul beírtad, hogy nem, mert Magyarországon történik. Ez most egy érvelés? Van bármi linked erről, érdekelne."

Az értő olvasás nem nagyon megy. Sehol nem írtam olyat, hogy "erre válaszul beírtad, hogy nem". Sehol nem írtam olyat, hogy Franciországban nem csökken a terület, sőt beírtam, hogy mennyivel csökkent az elmúlt 25 évben. Azt jeleztem, hogy Mo.-on jelentősen jobban csökkent a megművelt terület az elmúlt 25 éveben, elsősorban EU-s nyomásra. Most is lehet szerkezetátalakítási vagy átállítási EU-s támogatást igényelni, ha valaki kivágná a szőlőt és a területen más tevékenységbe kezdene (ill. akkor is, ha újratelepíte más fajtával).

"Nem csak újgazdagok vesznek meg borászatokat, covid előtti ingatlanboom előtt szarér húgyért vágtak hozzád vidéken szőlőt, pincét, bármit. És mostanra szembesülnek vele sokan, hogy mennyi meló van vele, de azért a támogatásokat felmarkolják, minőségtől függetlenül."

Biztos vannak ezen a területen is ügyeskedők, kalandorok, de a nagytöbbség a területen küzd a megélhetésért, és nem az általad vízinoált "trend" miatt foglalkoznak ezzel, hanem mert évtizedek óta ezt csinálják. Sokat csökkent a szőlőtermelők gazdálkodók száma, mert a kiöregedő termelők helyére rendszerint nem jönnek fiatalok (még családon belül sem) pont a sok munka és nehéz megélhetés miatt. Vannak néha támogatások, de azt nem adják pacsira, mint a NER-es előadóknak az 5-10-100MFt-okat. Szigorúan ellenőrzik az elköltött pénzt többször, visszatérően is a támogatási időszak alatt véletlenszerűen. Sőt rendszeresen jönnek a NAV-osok is ellenőrizni gyakorlatilag bejelentés nélkül.

"Bocsánat, lehet nem jártam utána hogyan is megy a pénzek elsíbolása, adó/illetmény kedvezménynek, vagy eus támogatásnak hívják amit elcsalnak. A lényeg, hogy ott van a szőlő, és bemehetsz művelni és leszüretelni, de egyébként a tulajnak nem áll érdekében foglalkozni vele (beteg részek kivágása, újratelepítés, átoltás népszerűbb fajtára stb), csak a "síbolás" miatt van még ott.
Ez annyira szerintem nem okés. Majd legközelebb, ha ott szüretelek megkérdezem pontosabban, hogyan is lopják ki a pénzeket."

Látszik, hogy nincs rálátásod a területre, mert olyan dolgokat vízionálsz, ami nincs. Nyilván vannak ügyeskedők, ill. csalók itt is, mint minden területen az életben, de a nagytöbbség nem ilyen, ill. ez nem erről szól. Te ismersz egy helyet, ahol szüretelsz, ahol lopnak, csalnak, és ezt rávetíted az egész ágazatra. Ez olyan, mintha egy boltban vásárolnál ahol nem adnak számlát, majd kijelentenéd, hogy minden boltos csaló, mert egyik sem ad számlát.

"Azt meg nem tudom, hogy jön ide a művészet, de igen, ha tehetségtelen író vagy, akkor nem az a megoldás hogy állam felvásárolja a könyveidet. Vagy addig verik a fejed a pénzkötegekkel, hogy írjál vazze, mert X írónak muszáj írnia Magyarországon, mert az nem lehet ennél kevesebb a számuk. Ez sokkal inkább gátja a minőségi fejlődésnek."

Úgy jön ide, hogy néha az államnak olyan dolgokra is költenie kell, aminek látszólag nincs értelme.

(de a továbbiakban nem offolnám szét a topikot, mert nem vág a topik témájába)
szieszta hétfő, 22:05
Előzmény: #209485  offshort

Balásynak akkor nem csuklott el a hangja, mikor futottak be a meg nem érdemelt milliárdok a számlájára.
Adja le   a vagyonát és ülje....esetleg dolgozza le a kamatait, meg  a hiányzó részt.
Volt 16 jó éve, dorbézolgatás, hát most legyen egy kis megszorítás is nála.
Meg kell adni a lehetőséget, akik felelőtlenül élvezték a fidesz rabló politikáját, ledolgozhassák azt, a köz érdekét szolgálva. Egy kis málenkij robot jót tenne mindenkinek.
sityaki hétfő, 22:00
egy kis (?) oknyomozás:
rentry.co/zzu83q63
offshort
offshort hétfő, 21:57
Előzmény: #209483  szieszta
igy van! 
de attól még kulákok! ujkulákok! 
szóval ..... hm .... fára velük! 
szar tolvajok!  
ennyit még nem loptak m.o. történelmében, mint a fidesz!! 
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 21:51
Előzmény: #209482  chuck_norris
Jobban belegondolva sok lelki fájdalmat kívánok neki és lassú szenvedést!
Ami felgyorsíthatja a további szarháziak összeomlását is. Az utcára se lesz lassan kedvük kimenni, mert olyan nézéseket kapnak mindenhonnan. Nem tudja körbevenni mindegyik magát fideszes seggnyalóval, ez talán csak ov-nek sikerült még pár hétig.
szieszta hétfő, 21:48
Előzmény: #209477  chuck_norris

Én a gyerekeket sajnálom, de gondolom eddig tejbe vajba voltak fürösztve. Meg biztosan van elrejtve egy jelentős vagyon, ha minden kötél már el is szakadt.
A kulákok nem loptak, csaltak, sokan a tehetségükkel rakták össze vagyonukat, mégis meghurcolták és nem voltak senkire sem figyelemmel.
Azt azért tudjuk, hogy itt se tehetség, se tudomány, csak seggnyalás és brutálisan sokat loptak. Teljesen féktelenül, észtelenül. Lehetett volna egy kis lelkiismeret furdalásuk, de a kapzsiság minden féket felülírt.
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 21:48
Előzmény: #209481  gazmber
Nem azért csinálja mert ezt akarta, itt valami olyan van a háttérben amiről nem tudunk. Majd ő is rájön, persze későn, mint ahogy az összes ilyen gennyedék szokott, hogy a pénz nem boldogít!
gazmber hétfő, 21:46
Előzmény: #209467  chuck_norris
a bindzsizé + rogáni maffia volt 'embere', aki most lehet bef@sott a törvénytől(?), de azzal nem számol, hogy az a pénz amit átmenetileg nála parkoltattak, valójából nem az övé, hanem a maffiáé - amről csak úgy nem szokás a 'strómannak' lemondani...ez a kétségbeesettnek tűnő lépés nem lett sztem eléggé átgondolva... a maffia 'vendettájától' a törvény még lehet mindig egy jobb opció...??☺ szvsz   

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek