Kerem, hogy itt osszatok meg a tapasztalataitokat a Revolut hasznalataval kapcsolatban. Nem siratofalnak szanom. Ha van aki hasznalja NYSE kereskedesre vagy Kripto kereskedesre ide megirhatja pozitiv elmenyeit.
ha már van bank fióktelepe itthon a Revolutnak, akkor nem akarnak BÉT-es részvények kereskedésére utat nyitni? Bármilyen pletyka van ezzel kapcsolatban?
Tranzakciós illeték kapcsán. Valaki el tudja mondani, hogy egy litván bankszámláról indított utalás után miért is kellene magyar tranzakciós illetéket fizetni?
Én metal előfizus vagyok, nem is kaptam levelet, nincs is váltási limit, a cikkben levő link szerint se. Ha valakinek megéri ez is egy opció.
Törölt felhasználó2023. 10. 16. 18:45
A Revolut közölte, hogy a személyes számlára vonatkozó feltételekkel összhangban 2023. november 1-től megváltoztatja a személyes számlára vonatkozó díjakat. A Standard (ez az alap, előfizetés nélküli csomag) ügyfelek esetében a díjak változatlanok maradnak a havi 350 000 forintos méltányos használati limitig. A LIMITET MEGHALADÓ TRANZAKCIÓK ESETÉBEN VISZONT A PÉNZVÁLTÁSRA VONATKOZÓ MÉLTÁNYOS HASZNÁLATI DÍJAK 0,5 SZÁZALÉKRÓL 1 SZÁZALÉKRA NÖVEKEDNEK.
Revolut