Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dexter hétfő, 10:45
Előzmény: #203122  wgl

Egy normális országban ez lenne az a végső pillanat, mikor Szijjártót hazaárulásért bilincsbe kellene elvinni.
Ugyanis normális országban a nemzetbiztonságot nem a kormány felügyelné és nézne el ilyenek miatt.
kjanek
kjanek hétfő, 10:41
Előzmény: #203138  bronz
Pont ezt néztem én is, oroszokkal van tele a fórum, úgy tűnik a KKM elfoglalása után már mindenhova beszivárogtak. :)
bronz hétfő, 10:37
Mínuszolnak ám a digitális (ruszki) harcosok
user01
user01 hétfő, 10:36
Előzmény: #203133  Heisenberg
https://telex.hu/belfold/2026/03/23/nagy-janos-helyettes-allamtitkar-masodfoku-itelet-korrupcio-foldugyi-palyazatok-korrupcio

Lehallgatott telefonbeszélgetés, börtön. Szijjártó anyagát majd ki kell kérni az érintett országok bűnüldöző szerveitől. 
bronz hétfő, 10:36
Előzmény: #203132  dexter
Hol van ilyenkor a Láczi féle új ÁVH SZVH és III/III-as Horváth József?
bronz hétfő, 10:34
Előzmény: #203130  user01
3 hét múlva eltakarodnak, már így is elég kárt okozott az országnak, de még rátesz egy lapáttal a hitelből történő osztogatásra.
Fiatalok szavazatait már rég elvesztette ez a ruszkibérenc.
dexter hétfő, 10:33
Előzmény: #203117  kjanek

PetiKÉM ezentúl nem jelenthet a gazdájának, Lavrovnak.
Remélem ezt a hazaáruló szarházit életfogytiglagra ítélik.
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 10:33
Amúgy az ellenzéki média is tök hülye. Most nem azzal.kellene foglalkozni, hogy a Panyit lehallgatták, meg hogy petikemet szabadott volna- e lehallgatni, hanem arról, hogy mit is kert petikém Lavrovtól? Egy uniós, nato tagállam választásába caló beavatkozást kért KONKRÉTAN .
A telex reggeli élő adásában ez a rész úgy kimaradt, hogy mondhatnám nagyon ciki volt.
dexter hétfő, 10:25
Előzmény: #203111  csendben

Nem elég, hogy az oroszok segítik a dagadttat, az izraeliek is.
Ilyenkor hol van orbán híres szuverenitása?
user01
user01 hétfő, 10:19
Előzmény: #203127  Heisenberg
Ruszkiknak jelentett? Tudjuk. Tudtuk. 
Nemsokára indulnak a maffiaperek. Az ilyenek sokkal tovább fognak ülni, mint a fideszes pedofilok.
user01
user01 hétfő, 10:17
https://www.portfolio.hu/bank/20260323/nagy-bejelentest-tett-orban-viktor-az-otthon-startrol-meg-tobben-vehetik-igenybe-a-programot-825966

Mostantól azok is igénybe vehetik a magyar adófizetőkre óriási terhet rakó osztogatást, akik nem Magyarországon adóznak. 
Minden forint, ami támogatásként kifizetésre kerül, azt a magyar adófizetők állják, a nevükre vesz fel hitelt orbán, az ő adóikat emelik tovább.
Fsociety
Fsociety hétfő, 10:10
Előzmény: #203128  Istvan78
Realisan nezve itt egy ilyen utan  normalis orszagban akkora tuntetes van,mint Csehorszagban volt most. Nalunk mar a lakossag teljesen le van szedalva agyilag,legalabbi a narancs oldala. En tovabbra is ket verzioval szamolok a valasztasokon,hogy ne lepodjek meg..de az lathato,hogy ha a fidesz nyer,akkor ismet udvozolhetnek minket a Szovjet Unioban,mert az europaiban mar nem fognak. 
Istvan78 hétfő, 09:47
Szerintem az egyre vadabb orosz befolyásolással csak rontanak a helyzetükön Fideszék. Csak a nagyon tudatlan hívők hiszik el ezeket, de ők ezen befolyásolás nélkül is rájuk szavaznának. A már bizonytalankodók, a mostanában már a politikával többet foglalkozók számára kontraproduktívak ezek. Kezdenek utánanézni a kamuvideóknak, híreknek, már nem hisznek el minden blődséget az ukrán fenyegetésről, az orbán elleni merényletről. Viszont látják, hogy SZP hazaáruló módon kémkedik az oroszoknak. Ez a hazaárulás már nagyon sok kell legyen, akiknek csak az utóbbi idők botrányai, a Szőló utca-gyermekvédelem, akkugyár szennyezés nem lett volna elég.
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 09:23
Előzmény: #203124  pogacsa
Ez a magyar szuverenítás....
"Szijjártó Péter: – Hello Szergej, itt Péter. Köszönöm, hogy beszélsz velem. Ha jól értem, Münchenben vagy a konferencián, ugye?
Szergej Lavrov: – Igen, Münchenben vagyok.
SzP: – Nem akarlak zavarni, de a Miniszterelnök kért meg rá, mert lenne egy egészen nagy kérésünk hozzád. Ahogy tudsz róla, választások jönnek Szlovákiában február 29-én és számunkra kulcsfontosságú, hogy az ottani koalíció folytatni tudja. Megértem, hogy ez furcsának hangozhat magyar konzervatívoktól, de a szociáldemokraták [győzelmében] reménykedünk, mivel ők az egyetlen racionális erő a szlovák politikában, akik külföldi befolyás nélkül működnek. Az összes többit gyakorlatilag Soros pénzeli. Ha az ellenzék nyer, az tragédia lenne a közép-európai együttműködésnek. Az is fontos, hogy a házelnök Danko Szlovák Nemzeti Pártja átlépje az 5%-os küszöböt. Reméljük, hogy sikerül nekik, de az egyetlen esély a koalíció folytatására ha a kormányzó párt megnyeri a választást. A miniszterelnök Pellegrini itt volt tegnap, és azt mondta nekünk, hogy ha a ti miniszterelnökötök vendégül látná őt akár csak fél órára, az nagy segítség lenne a választások megnyeréséhez. Azt mondta nekünk, hogy ez sokkal fontosabb a [szlovák] társadalomnak, mint egy washingtoni út. Ezért megkért minket, hogy kérjünk meg téged, de magunktól is erre kérnénk, hogy meg lehetne-e szervezni egy ilyen dolgot, hogy a te miniszterelnököd vendégül látja a szlovák miniszterelnököt Moszkvában valamikor februárban...
SzL: – Ez egy nagy kérés, de átadom a miniszterelnöknek.
SzP: – Megértem. Nagyszerű lenne, ha sikerülne megszervezned. Pellegrini a segítségünket kérte ebben az ügyben, mivel tudja, hogy milyen jó a kapcsolatunk, és hogy az elnökeink közt is jó a kapcsolat. Ezért bízott meg minket ezzel.
SzL: – Péter, továbbítom ezt a kérést még ma, és kapcsolatba lépek, amint van bármi fejlemény.
SzP: – Köszönöm. Hadd hangsúlyozzam még egyszer, mennyire fontos nekünk, hogy a koalíció [Szlovákiában] folytatni tudja. Ha nem tudnák folytatni, nincs esély pragmatikus együttműködésre Közép-Európában, és rengeteget veszítenénk.
SzL: – Megértettem.
SzP: – Nem is tudod, mennyire hálás vagyok ezért a beszélgetésért. Ez a barátság jele. 
SzL: – Bármikor, barátom. A legjobbakat.
*
A fenti, 2020 februári beszélgetésben Szijjártó Péter arra kéri barátját, Szergej Lavrovot, hogy segítsen az akkor Peter Pellegrini miniszterelnök vezette szlovák szociáldemokrata-nacionalista választási győzelmében, azzal, hogy Pellegrinit az utolsó pillanatban meghívják Moszkvába – ami az oroszbarát szlovák szavazók szemében egy jópont lehet.
A fenti beszélgetést egy európai uniós ország nemzetbiztonsági szolgálata rögzítette, annak tartalmáról pedig már 2024 márciusában írtam egy cikkben (kommentben linkelem). Igen, tényleg így zajlik a magyar-orosz diplomácia.
*
Ma reggel a Mandiner publikált egy köztem és egy forrásom közt zajló beszélgetést, melyet a jelek szerint valakik lehallgattak. Ezzel a forrással azért beszéltem, mert már évek óta gyűjtöm az anyagokat és bizonyítékokat arra, amit nemrég a Washington Post is megírt: hogy Szijjártó Péter folyamatosan szivárogtat Szergej Lavrovnak és az oroszoknak európai uniós tanácskozásokról.
Ahogy a Washington Post megírta: előfordul, hogy Szijjártó a tanácskozás szünetében kimegy, és gyakorlatilag élőben tájékoztatja a teremben elhangzottakról orosz kollégáját. Ez gyakorlatilag teljesen köztudott a legfelső európai politikai körökben, mivel Szijjártó ráadásul nyílt vonalon beszél Lavrovval. Magyar kollégái hiába figyelmeztették évek óta, hogy ne nyílt vonalon beszéljen, Szijjártó mégis ezt teszi.
Ezekbe a beszélgetésekbe így – mivel az EU-tanácskozások szigorú biztonsági körülmények közt zajlanak – számtalan európai uniós nemzetbiztonsági szolgálat bele tud hallgatni.
A nyomozásom során ilyen bizonyítékokhoz próbáltam hozzájutni, melyekből kiderül, hogy Szijjártó az oroszoknak bizalmas EU-s információkat ad át. Ahogy egy európai uniós ország nemzetbiztonsági tisztviselője fogalmazott: ez a típusú információátadás megítélése szerint politikai hírszerzésnek minősül.
A Szijjártó szivárogtatásával kapcsolatos információkra már hetekkel ezelőtt rákérdeztem magyar nemzetbiztonsági szolgálatoknál, így ők is pontosan tudták, hogy készül erről anyagom. A mai magyar hatalmi rendszerben azonban a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok csupán kiszolgálják a mindenkori kormányt, így nincs hatalmukban például kémelhárítási vizsgálatot indítani egy miniszter ellen. 
A Mandineren megjelent mai cikk egy elővágás, amivel a Szijjártó orosz információátadásairól szóló nyomozásomat próbálták átkeretezni. 
A Mandiner állításával szemben például nem azért tudják európai nemzetbiztonsági szolgálatok lehallgatni Szijjártó és Lavrov beszélgetéseit, mert én Szijjártó Péter számait odaadtam nekik. Ahogy a fent közzétett beszélgetés-leiratból is látszik: már 2020-ban is rögzítette egy európai szolgálat Szijjártó és Lavrov kommunikációját, amikor épp a szlovák választásokkal kapcsolatban machináltak.
Amiről a Mandiner által közzétett beszélgetésben a forrásom és köztem valóban szó volt, az a következő: elkértem a forrástól azokat a telefonszámokat, melyeken Szijjártó és Lavrov egymással kommunikálni szokott, hogy ezeket összevessem egy európai ország nemzetbiztonsági szolgálatától kapott információkkal. Kicsit bonyolult, de a lényeg, hogy azt próbáltam kideríteni: valóban csak azon a két telefonszámon zajlik-e Szijjártó és Lavrov közt a szivárogtatás, amit Szijjártó saját környezete tudomása szerint használ. Vagy esetleg létezik-e egy harmadik szám és harmadik eszköz, amin érzékenyebb, úgynevezett ügynöki kommunikáció zajlik, és amiről Szijjártó saját környezete se tud.
Az erről szóló oknyomozó cikkem a finisben van. Ha jól számolom, a munka során összesen kb. hét európai uniós ország tisztviselőjével beszéltem, akik megerősítették: tudnak róla, hogy Szijjártó Péter folyamatosan bizalmas információkat ad át Szergej Lavrovnak és más oroszoknak.
Egyikük Gabrielius Landsbergis, Litvánia volt külügyminisztere. Vele 2024 körül egy NATO-ország képviselője osztotta meg a szivárogtatás tényét. „Folyamatos a kommunikáció Szijjártó Péter és Szergej Lavrov között, mondta ez az illető. Azt is állította, hogy konkrétan az EU Külügyi Tanácsának üléseiről szivárognak ki információk – vagyis a tagállamok közötti érzékeny diplomáciai egyeztetések Lavrov kezébe jutnak” – mondta nekem Landsbergis.
Lehallgatás és elővágás ide vagy oda, a nyomozásomat csak azért is be fogom fejezni. 😎"
Panyi Szabolcs most tette ki...durva
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 09:16
Akkor Szabolcsot MÉG nem vitték be, örülünk! Remélem nem is fogják zargatni, erősen kontraproduktív lenne szerintem....
bronz hétfő, 09:12
Előzmény: #203115  totoro
Igen, egyre nagyobb a tömeg, míg a felcsúti ruszkibérenc hazaárulóra buszoztatás nélkül a kutya se lenne kíváncsi 
pogacsa hétfő, 09:04
Előzmény: #203120  Heisenberg
Muszáj támadásba lendülniük, mert ez a kis felröppent hírecske eléggé aláásta az általuk felépített "szuverén kormány" képét. Annyira szuverének amennyire Moszkvából engedik.
________
________ hétfő, 09:02

LEHALLGATTÀK?????
ONLINE KÖZVETÌTETT
.
a fiút hamarosan kitiltják Brüsszelböl (IS)
wgl hétfő, 09:00
Nem semmi balhé kerekedik!!
..
https://www.facebook.com/panyiszabolcs/posts/pfbid0KBPzirBtuFVfX8PnHCubZNcVoqVWGLrJUyqAH9TbpYj73uSbDXVT9jtp1Ae4qKCPl
..
.. csak azt nem értem: Szíjjártó milyen mobilszolgáltatón keresztül beszél bárkivel pl. eu konferencián, tanácskozáson?   
Nem lehet onna fidelték és 5-6 éve tudják: spion a rohadék!
wgl hétfő, 08:46
Előjel?
Baloldali győzelem Szlovéniában
Privátbankár.hu
..
De egyedül semelyik párt nem fog tudni kormányt alakítani.
Száz százalékhoz közelítő feldolgozottságnál is vezet Robert Golob kormányzó balközép Szabadság Mozgalma (Gibanje Svoboda) a vasárnapi szlovén parlamenti választásokon, közölte a szlovén választási bizottság.
A részleges eredmények tükrében a 90 fős parlamentben a Szabadság Mozgalom 29, a Janez Jansa korábbi miniszterelnök vezette jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS) 28, az Új Szlovénia (NSi), a Szlovén Néppárt (SLS) és a Fokus közös listája 9, a Szociáldemokraták (SD) 6, Anze Logar Demokratái 6, a Levica és a Vesna közös listája, valamint a Resni.ca egyaránt 5 képviselői helyet szerezhet

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek