Az oroszok beavatkoznak a magyar választásokba. Orbán kampányeseményén 2 orosz ügynök is jelen volt. Sikerült azonosítani őket. Az egyik Vagyim Jurcsenko katonai attasé, a másik pedig Gyenyisz Davidov orosz állami propagandista. Orbán az oroszok segítségével el akarja csalni a választásokat! https://x.com/SzabadonMagyar/status/2020582023832744168
Nem értetted amit írtam. Az egyéni körzeteket vidéken a Fidesz fölényesen nyerte 2022ben. Leegyszerűsítve írtam hogy a fideszes jelölt kapott 60%ot, ellenzéki 40%ot. Ha most a fideszes csak 52%ot kap, az ellenzéki 48%ot, az ugyanúgy Fideszes 2/3ot jelent miközben a Tiszának köszönhetően alig van különbség. Igen az egyéni körzetek döntenek. Ezért írja sok elemző hogy ha a Tisza 5%előnnyel nyer a listán az még kevés lehet az üdvösséghez. Az hogy a fiatalok a Tiszára szavaznak az sem egyértelmű. A fiam egyetemista, minden haverja, ismerőse mi hazánk szavazó a fiam szerint. Szerintem a választás nem le futott. Emlékszem 4 éve mi volt a topicban, milyen írások születtek és micsoda megdöbbenés volt a választáskor.
Akkor ajánlom, hogy kezd el összeadogatni a fővárosi, pest megyei, és a megyeszékhelyek azon belső kerületeit érintő körzeteket, hogy csak egy kb 42-44%-os tisza részvétel mellett mennyi az, ami sima ellenzéki győzelem tud lenni. Arról nem is beszélve, hogy jelenlegi részvételi kedv mellett a tiszát nem 42-44%-ra mérik azok, akik nem a pártpénzből mérnek, hanem 48-50%-ra. Tudod, jobban hiszek egy ezzel foglalkozó cégnek,mint neked! Ja, és azért mert ma a fidesztábor részvételi hajlandóságát 85% körülire mérik, nem jelenti azt, hogy ez a szám biztosan feljebb fog menni. Persze, ha csak nem lesznek a zsákfalvakban az emberek (romák, közmunkások, mélyszegénységben élő nyugdíjasok) megvásárolva, láncszavaztatva, szervezettem utaztatva, vagy határmenti település 1 lakóházába 150 ember bejelentkeztetve kárpátaljai vagy erdélyi magyarokkal . A megfelelő részt kérjük aláhúzni, hogy vajon melyik tipussal igyekezik elcsalni a választást a fidesz, ha tudja. Szóval ne próbálj meg hülyének nézni.
Szerintem pedig te vagy eltájolva, mert sok, általad figyelmen kívül hagyott vagy az előítéleteddel nem egyezés miatt irrelevánsnak minősítesz olyan, releváns szempontokat, amelyek eldönthetik a választást! Nem kell senkit meggyőzni, hanem rá kell beszélni, hogy menjen el szavazni, és aki a választási földrajzot ismeri, annak nem kétséges, hogy az egyéni választókerületekben a Fidesz fog nyerni. Lehet, hogy az egyikben csak 50 szavazattal, a másikban pedig a Tisza 5.000 szavazattal, de a választási matek miatt még a győzteskompenzáció ellenére is simán a Fidesz jön ki nyertesen! :)
Azért dislike-olnak egy tényt, mert ma egy fideszesnek szar dolog egy ténnyel vitába szállnia. Akkor inkább elhúznak, nem is látod őket a topicban 1-2 napig. Megy a sunnyogás, a kussolás, mert egy tényre, egy igazolt adatra nem sok mindent tudnak reflektálni, maximum csak hazudozni. Lásd pl. GDP adat, vásárlóerő adat, Pöcs Jancsi kamu törött lábú kislányzsarolója, Lázár "a rendőrségtőlkaptamaszemélysigéiadatokat" János, Kubatov kamu képe, stb.stb.
Én nem reménykedem, hanem biztosan tudom, hogy a Fidesz fog nyerni. A remény egyébként is egy olyan, jövőre irányuló érzelmi attitűd, amely vágyat, elvárást fejez ki egy lehetséges, kedvező eredményre, de mivel a remény bizonytalanságban születik, a jövő reális és megalapozott tények hiányában, ezért kvázi illúzió is, ami a talán és a még nem közötti térben működik, a biztos tudás olyan tények, igazságok ismeretére, amelyet például olyan bizonyítékok támasztanak alá, mint például a balmazújvárosi választás eredménye, és az ebből fakadó tudás kizárja az olyan kételyt, ami csak vágyálom és megszünteti az adott várakozással kapcsolatos remény szükségességét. :)
Egy tény közlését miért kell diszlájkolni? Ha nem tetszik egy vélemény és arra megy a lefelé mutató nyíl azt megértem, de ez egy valódi, megtörtént esemény! Aki a kettő közötti különbséget nem képes érzékelni, az tényleg egy agyalágyult propagandacsicska;)
Te sem érted,ugye? Miért is akarnád, egy buborékban élsz. 40 év alatt 10% körül van a fidesz támogatottsága a társadalomban, és még 40-50 között is a tisza szavazók vannak többen. 50-60 év között kb egál, és csak 60 felett vannak többségben a fideszes hívek. Mit akarsz te elgondolkodtatni a fideszeseket? 60-70 éves emberek fogják a 1-2vel fiatalabb nemzedéket meggyőzni? Miről? Hogy a 80% élelmiszerinfláció az nem is 80%, vagy milyen jó is az otthon start program, hogy kapsz 3%-os hitelt egy 1 év alatt 25%-kal megemelkedett vételárú panellakásra? El vagy te is tájolva, mint az összes itt hangoskodó fideszes. És azt sem érted ugye, hogy a választás az 106 egyéni körzetben dől el? Tudod te mit jelent ez?
https://hvg.hu/vilag/20260209_portugalia-allamfovalasztas-baloldali-gyozelem-antonio-seguro-chega-andre-ventura#:~:text=*%20Link%20m%C3%A1sol%C3%A1sa.%20*%20C%C3%ADmlap. Hatalmasat bukott viktátor barátja Portugáliában. Szövetség ide vagy oda az értelmes ország nem kéri a helyi elmebetegből. Nem baj bő két hónapjuk maradt vergődni és ünnepli egy bukott Balmazújvárosi választást de itt is vége hamarosan szerencsére rabló mocskoknak:)) !! Viszont azt nem tudom, hogy a szkinhed Barbie és csapata, egyes körzetekben vissza fog-é lépni a narancsos banda javára avagy sem? Mert majd ott fog kiderülni, hogy a mihasznák mennyire fiók pártja a fityesznek. Mert bizony vidék körzetekben simán vihet 5-8 vagy akár 10% is ami sokat segít a Tiszának.
https://telex.hu/belfold/2026/02/09/kubatov-gabor-nvi-balmazujvaros-valasztas-hamisitas A fideszes haverjaid miért hamisítják meg a választási oldal képeit? Miért hazudnak minden egyes állításukkal? Most éppen "Commandante" Kubatov hamisít, és állít valótlanságokat! Múlt héten Pöcs Jancsi, előtte Lézerjancsi hazudozik a nagyérdeműnek (azaz nektek fideszes tapsikóművészeknek). Iszonyat vicces nézni, hogyan hazudik a saját szavazótábora szemébe a fidesz, b@ssz@ át a fejeteket minden egyes indexes, vagy mandineres cikkel a fidesz! :) Öröm nézni, mennyire vagytok hülyék az állampárt szemében, egy stockholm-szindrómás társadalmi csoport, hogy azokra mentek mosolyogva szavazni, aki full hülyére vesz titeket. Szerencsére, napról-napra egyre kevesebben vagytok.
Dull Szabolcsnak igaza van de ha a fidesz a vidéki körzeteket 60-40 helyett csak 52-48ra nyeri akkor is 2/3 a lesz. Most a fidesznek a lényeg hogy ha minimálisan is de nyerni kell a vidéki körzeteket.. Utána lesz 4 évük elgondolkodni azon hogy eltűnt az előnyük 90%a.
Tudom pubi, abban reménykedsz, hogy a fidesz ismét nyerni fog, pedig az égről is lecsalja a fidesz a választásokat, de majd kiderül, hogy ismét a bégetők nyernek, vagy végre az észérv, és a fidesz megy a süllyesztőbe.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!