Lázár : Ukrajna a közvéleményt akarja befolyásolni, kormányváltásért.
És ezek a rohadékok mit akarnak a napi 24 órában folytató hazudozással!! Nem a választást akarják befolyásolni a néphülyítésse??? Ezt a mocskot meddig kell eltűrnünk a csürhéjével együtt??? https://www.youtube.com/watch?v=2fJofHaWWwE&t=123s Így kell kérdezni ez ellenzéki viselkedés, nem az amit 15 évig a Zellenzéki szarhalom POLELIT és médiacsótáányai tettek.
Ezekutan egy elo felvetelen nagyon megneznek egy Magyar-orban vitat,ahol nem elore megirt kerdesek vannak,hanem a felek egymassal vitaznak. Na,az lenne a vajda leszereplesenek tortenelmi pillanata.
https://fb.watch/EYuPnSOibp/ ___ Sehmetke,ennyit rólad. nem akarsz a propagandáddal eltűnni végre? Ekkora pofára esést,amit ezek művelnek,te atyaúristen. egy párszor ezt a videót is be fogjuk ide másolni, csak a kedvedért :D
Propagandista, az nem távozott szakértő volt, hanem beépített Pedofidesz ember. Valószínűleg van még pár, akik áprilisig fognak távozni és körbe haknizni a pedofilfidesz médiákat.
Ezek provokatív kérdések (értsd,tudja, hogy igazad van,de nem fog a fideszre rosszat írni,mert szuperobjektív és tárgyilagos), így ezekre nem kell választ várni. A másik ruszki topicban megkritizálta azt másban,amit itt ő személyesen leművel: Sehmet csütörtök, 15:12Előzmény: #79037 Robben#79043Ő úgy gondolja magáról, hogy mindent is jobban tud, és a tudálékos okoskodásával szénné égeti magát, mert összekeveri a fogalmakat, és csak demagógia szintjén lehet vele kommunikálni, mert vita csak azok között van, akik értik is, hogy mit írnak! :) _ szigorúan a tisztánlátás kedvéért fogjuk ezt itt keringtetni majd.
Lázár utasítaná a MÁV-ot, hogy adjanak a cigányoknak WC kefét, vagy azt nekik kellene megvenni? Mit mond a munka törvénykönyve erről? Kinek kell a munkavégzéshez szükséges munkaeszközt biztosítani? u.i.: a törvényi részét ismerem, az a rész költői kérdés :)
Nem pedofilok kitüntetése. Nem is a KATA eltörlése. Nem a kiskereskedelmi adó emelése. Nem a fuvarozók útdíjának drasztikus emelése. Nem az értékpapírügyletek megadóztatása. Nem pedofil bűncselekményekben elítéltek börtönből kihozása. Nem hamisított aláírásokkal készült hamisított dokumentumok készítése.
Tényleg, mikor szabadul a börtönből a fidesz gyermekvédelmi szakértője, aki annyira példamutatóan végezte a tevékenységét, hogy orbán viktor állami kitüntetésre magasztalta fel, közvetlenül az előtt, hogy az évtizedes pedofil bűncselekményei miatt letartóztatták?
Szőlőő utca miért zárt be hirtelen? Ja,merthogy a fidesz úgy old meg dolgokat, hogy ha kiderül valami,akkor gyorsan megszűnteti,nehogy baj legyen. Én tuti rájuk szavazok,meggyőztek.
A fidesz választási programja annyi, hogy a kormányzó pártnak ilyet nem kell írni,mert ő kormányoz. Kössz bmeg, már egy folytatjuk-ra sem telik a szarháziaktól. Érdekes módon nagyon erőlteted a fidesz tégla szavait, de még mindig nem tudjuk, hogy ki az a zsolti bácsi, hogy hova tűnt a 650 milliárd, meg a tiborcz hogy adte el 600 milliárdért a 300at sem érő irodaépületet (ez alapvetően sztem sok év letötendő önmagában,vizsgálva sem volt). Ha meg a csak első fokú ítélet van arról, hogy az anyag nem valódi, akkor a fidesz tégla álhír terjesztésért szintén börtönbe kerülhet. Ja,más gond itt nincs,meg hogy neked ez kb a legfotosabb,jó propagandistaként.
De még mindig nem tudom, hogy mi az, amiről a Tisza állítólagos programjáról nem szabad a választásokig beszélni, mert akkor az áprilisi bukta már most jönne, és mi az a minden, amit választások után lehet meg lehet tenni! Ezt nem én mondtam, hanem Tarr Zoltán, a Tisza alelnöke. Azt sem én mondtam, hogy a megjelent 600 oldalas "szakértői" anyag valódi, hanem a most távozott Tisza-szakértő, aki szerint a publikus program nem ugyanaz, amit az EU-nak megfelelő, 600 oldalas szakértői anyag, amit majd végre kívánnak hajtani.
A fidesz az onreflexion kivul a felelossegvallalasban is egy kalap szar. Barmelyik allamtitkar feladat koret atveszem,ha elrontom,rafogom.mondjuk.egy itteni agitpropra. Problem.solved.
No persze, ez se lenne igaz, nem azért esett vissza vagy nem növekszik a születésszám. De eleve abszurd állítás: nem az idős falusi nénikék nem akarnak szülni, akik elhiszik a háborús riogatást.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!