Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
krida
krida 2026. 01. 11. 21:40
Ha véletlenül vesztene MP, felkészül Puzsér (úgyis teljesen mindegy ki, csak legyen valaki). 
Bár, mégse jó, mer nem Péter, csak Peti lehet az üdvöske. Akkor legyen majd megin Jakab Péter a mamuszossal. Próba, szerencse... 🙂
Vali 2026. 01. 11. 21:07
Előzmény: #195838  Istvan78
Ez a nagyon demokrata koalíciós propagandista euler néha beleböffent a topikjába, majd a reakciók elől gyorsan becsukja, vagy tiltja az ellenvéleményen lévőt. Ne olvasd a végjátékost, írja be ide a kis valósághajlításait, ahol ki van téve a valósággal szembesülés esélyének. Az elvakult MP-gyűlölet mindig kibuggyan a drámai demokrácia-aggódás mögúl: Kaltenbach: "akkor inkább Orbánra szavazok". 
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 01. 11. 20:51
Előzmény: #195849  bronz
Nem tudom figyeltétek-e, hogy Fodor Gábor "Propeller" mily finoman és hercigen áll oda kinyilatkoztatásaiban a fityesz mellé. Oly pártatlan ő, mint Nagy A. Tibor, a neves mindenhezisértő...
rockmaster 2026. 01. 11. 18:49
Orbán Király Rock Opera (Paródia)
https://www.youtube.com/watch?v=MGpirx8rk8w&list=RDMGpirx8rk8w&start_radio=1
Lyrics: Tíz éve már hogy enyém lett az ország Én nem engedem be a gonosz migráns hordát Magyar Petya nem releváns,csak egy kicsi kontár Megéheztem,ide nekem sült kolbászt meg hurkàt Repülőrajt,pénzügyi védőpajsz A Megafon hadtest mindent végrehajt Így ér a Fidesz ismét célba majd Gyurcsányt sírod vissza majd Van pénz bőven,Hatvanpusztán birtok Agyatlan birkák,az irigységtől sírtok Szavazzatok rám,nem kell ide indok Szóvivőim profik,igaz szatyorfingok Vejem milliárdos,jóbarátom stróman Trump megvéd minket,de nem írásban,szóban Tíz éve hogy az ország màr a szòban Rohad az egészségügy,szarok rá azt jól van! Refr: Szállj,szállj,szállj magasra Zebraszínű narancs madár Vedd ki a nép kezéből a sajtot Hagy hízzak csak tovább Orbán Király,lesújt reád Nem lesz semmi elfelejtve Nem félünk mi Pétertől se Ki született Betlehembe Háború! Háború! Ez a helyzet ember,háború és béke Most jövök a templomból,hát hagyjál mostmár végre Elfáradtam,nagy a hasam,leülök a székre Milliárdos kastélyt veszek a Matolcsy cégre A becenevem koleszterin,nehéz a politikus léte Itt a közpénz,hol a közpénz,kapd el fuss el véle Szállj,szállj,szállj magasra Zebraszínű narancs madár Vedd ki a nép kezéből a sajtot Hagy hízzak csak tovább Orbán Király,lesújt reád Nem lesz semmi elfelejtve Nem félünk mi Pétertől se Ki született Betlehembe
Mennyire remekmű :)
rockmaster 2026. 01. 11. 18:46
Mészáros blues stílusban:
https://www.youtube.com/watch?v=nQZK7pTuBmU&list=RDnQZK7pTuBmU&start_radio=1
Mészáros Lőrinc - Stróman Blues Lyrics: Felcsút….Te felemeltél Minden veled kezdődött,s majd véget ér Hosszú az út,a NER-nek oly kék egén Magyarország már enyém.. Gázt szereltem,de nem illett hozzám Andika kellett,a híradós rosszlány Az Úr az én pásztorom,nem szűkölködöm Én luxusban élek,te csak állj a hideg kövön Jachtom is van,nagyobb mint a házatok Birtokomon zebrák,birkák és más állatok Milliárdos vagyon,igen ez vagyok én Egy stróman kit megvet,s gyűlöl a nép Refr: Oh…ez vagyok én,csak egy stróóóóman… Minden az enyém,merre szemed el lát Van villám Dubaiban,Párizs és Monacoban Míg te zsömlét veszel,én Lambót és Ferkát Mert ez vagyok én,a stróman… Nektek gondjaitok,nekem palotám és hajóm van.. Matematikus maga,miből számolta ki ezt? Hogy gyarapodom évről évre,naggyá teszem a NERT? Nem vagyok egy átlag ember,kiválasztott Isten Vagy Orbán..Különbség itt nagyon nincsen Híradóst vettem,százmilliòs táska Louis Vuitton Gucci,Hermes,Chanel,Prada Az adótokból vettem,fincsi volt a közpénz Szavazni a Fideszre,köszönöm hogy jöttél Refr: Oh…ez vagyok én,csak egy stróóóóman… Minden az enyém,merre szemed el lát Van villám Dubai,Párizs és Monaco Míg te zsömlét veszel,én Lambót és Ferkát Mert ez vagyok én,a stróman… Nektek gondjaitok,nekem palotám és hajóm van..
Óriási :)
sityaki 2026. 01. 11. 18:16
Előzmény: #195844  Sehmet
Igen, országunk remekül teljesít mindenben, Európa (vagy a világ?) éllovasai vagyunk. Csak így tovább!
geza77
geza77 2026. 01. 11. 17:27
Előzmény: #195852  sosehalunkmeg
De hát ők ilyenek! Ezt élvezik! Szerintem még fizetnek is érte!
bigyula 2026. 01. 11. 17:18
Előzmény: #195851  rockmaster
Szerintem holnapra kitalálnak egy másik szlogent, és előadják, hogy beugratták/lebuktatták a Tisza kémét a kampánystábban.
sosehalunkmeg 2026. 01. 11. 17:10
Előzmény: #195851  rockmaster
Tátott szájjal rohangálnak abban a bizonyos erdőben. Lesz egy pár rendkívüli felmondás a Karmelitában. 
rockmaster 2026. 01. 11. 16:38
Magyar Péter (Tisza párt, fb):
"Most, hogy a 2010-es MSZP kampányból lopott Fidesz szlogennel létrehozott honlap már több százezres látogatottságot ért el, teszek egy korrekt ajánlatot a Fidesznek:Felajánlom a biztos választás nevű honlapot 5 milliárd forintért az állampártnak, és vállalom, hogy a befolyó összegből 100 ezer rászoruló családnak vásárolunk tűzifát, ezzel is segítve a kormány által magára hagyott honfitársainkat.Mivel élelmes honfitársaink a .ru és a .eu végződésű domain neveket is lefoglalták és érdekes tartalommal töltötték fel, azt javaslom a Fidesz forrongó kampánycsapatának, hogy gyorsan döntsön az ajánlatról"
Egyre jobb a Tisza párt, ez kreatív lett :)
Ezért mondom, hogy a PedoFidesz csak kullog Magyar Péterék után... és mindig lemaradásban van:)
geza77
geza77 2026. 01. 11. 16:14
3szor akkora fürdőkomplexum felébe került Debrecenben, mint Győrben!  Pedofideszesek szépen loptak!
uBORKAi és dézsi után kiderülnek a dolgok! 
https://www.youtube.com/watch?v=NpsfwI96Fzw
bronz 2026. 01. 11. 16:10
Előzmény: #195847  bigyula
Nem tudnak leállni a pedofilpártiak.
Szocik ezekhez képest ócska, pitiáner kis zsebesek voltak.
Istvan78 2026. 01. 11. 16:00
Előzmény: #195844  Sehmet
Nem tudom akartál-e valamit mondani azon kívül, hogy szerinted rendben van itt minden a hatalmi ágak körül. Formálisan talán így van, de tartalmábban nem, mivel mindenhol pártkatonákat ültetett a Fidesz a kétharmad birtokában. Csak egy megjegyzés: alkotmánybírákat nem a kormányzó koalíció választ, hanem az országgyűlés kétharmada. De nézzük, mi van az Alaptörvényben, nem árt kicsit potosabban ismerni ezt. Az Országgyűlésen és bíróságokon kívül minden szervezetben a Fidesz emberei ülnek, úgy gondolták a kétharmad feljogosítja arra őket, hogy 100%-osan leuralhatják az államot.
.
"A magyar állam működése a hatalmi ágak megosztásának elvén alapszik.”Az államhatalmi ágak és a hozzájuk tartozó legfőbb szervek a következők:
  • Törvényhozó hatalom: A legfőbb népképviseleti szerv az Országgyűlés. Feladata a törvényalkotás, az alkotmányozás és a kormányzati munka ellenőrzése.
  • Végrehajtó hatalom: A végrehajtó hatalom általános szerve a Kormány, amely a közigazgatás legfőbb szerve, és felelős az Országgyűlésnek.
  • Bírói hatalom: Az igazságszolgáltatást a bíróságok gyakorolják. Legfőbb szerve a Kúria. A bírák függetlenek, és csak a törvénynek vannak alárendelve.
Kiegészítő és ellenőrző szervek:
A hatalmi ágak egyensúlyának fenntartását és az alkotmányosság védelmét szolgálják továbbá:
  • Alkotmánybíróság: Az Alaptörvény védelmének legfőbb szerve, amely megsemmisítheti az alkotmányellenes jogszabályokat.
  • Köztársasági elnök: Kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.
  • Ügyészség: Az igazságszolgáltatás közreműködőjeként a közvádló szerepét tölti be.
  • Alapvető Jogok Biztosa: Alapjogvédelmi tevékenységet lát el.
  • Állami Számvevőszék: Az Országgyűlés legfőbb pénzügyi és gazdasági ellenőrző szerve.
bigyula 2026. 01. 11. 15:47
"Meghökkentő mértékű, 5748 milliárd forintos hiánnyal zárta 2025-öt a magyar költségvetés"
.
Ez kb. 15 milliárd euró egy év alatt. És nem ez az első 10+ milliárd eurós hiánnyal zárt év zsinórban. Nem látom a fityeszpropagandistákat, hogy ezt az örömhírt szajkóznák.
.
Kérdés: hova lett/mire költötte a kúrmány a decemberben eltűnt 1500 milliárd forintot? Sehol sem találok erről infót.
Vackoros 2026. 01. 11. 13:59

https://www.youtube.com/watch?v=1DW6gbLbVQM
Ahogy tönkre tette a rohadék, rabló, mocsok fideszes szemetek Orosházát is és kiraboltak mindent. Úgy nagyon szépen az ÉRTELMES EMBEREK HELYRE TUDJÁK HOZNI!! Ehhez szerencsére az ottaniak eltakarítótrák a szemetet, így tovább mindenhol!!  
Nagyon szeretem Dél-Alföldet, és az a pusztítást amit az elmúlt 15 év narancsos férgek ámokfutása okozott PÉLDA NÉLKÜLI!! Érdekes a normális többnyire nem ostoba fideszes város vezetések szépen tudják a városokat, településeket rendbe tartani. AHOVA A RABLÓ NÉPSÉG BESZABADULT ( TISZTELET A KIVÉTELNEK) mindenhol szétbarmolt mindent IS!! 
dexter 2026. 01. 11. 13:16
Előzmény: #195830  Schmidt

A legnagyobb hallgatósággal rendelkező propaganda médium az MTVA. Vagy 15-20 TV, rádió, hírügynökség.
Ez kormányváltásná kiesik teljesen. A rémhírtv-be, mert az ostoba propagandistákba eddig is számolatlanul öntötték a pénzt, még a hívek is alíg kíváncsiak rájuk.
Szerintem emiatt kormányváltás esetén össze fog omlani a propaganda, főleg ha hoznának olyan törvényeket, hogy közterületen nem lehet lejárató plakátokat elhelyezni, ill. börtönnel büntetnék a hazug, lejárató moslék cikkeket író "újságírókat".
Sehmet
Sehmet 2026. 01. 11. 12:46

A checks and balances system nments, to limit control azt jelenti, hogy az alkotmányos kormányzatok, különösen az Egyesült Államok alapelve, ahol a kormányzati hatalom különálló ágak (törvényhozó, végrehajtó, bírói) között oszlik meg, amelyek meghatározott hatáskörökkel rendelkeznek egymás korlátozására vagy „ellenőrzésére”, megakadályozva, hogy bármelyik ág túl erőssé váljon, és biztosítva a hatalom, az együttműködés és az elszámoltathatóság egyensúlyát. Ez a hatalmi ágak szétválasztásán alapuló rendszer lehetővé teszi az ágak számára, hogy befolyásolják, blokkolják vagy megvétózzák mások intézkedéseit (pl. elnöki vétó, a Kongresszus vétójának felülbírálása, bírói felülvizsgálat) a zsarnokság elleni védelem és a tisztességes kormányzás előmozdítása érdekében. Nálunk, mivel nem prezidenciális rendszer van, ahol az elnök a törvényhozói és végrehajtói hatalomrésze egyszerre, ez fontos ugyan, azonban a nyugati polgári demokráciákban - kivéve a francia félperizenciális rendszert - nem olyan kardinális kérdés, és alapvető, hogy a győztes párt/pártkoalíció van többségben az országgyűlésben, az adja a kormányt, és választja meg az alkotmánybírákat, de ez a három testület egymástól elkülönülten működik, személyi átfedések nincsenek. 
.
geza77
geza77 2026. 01. 11. 12:27
geza77
geza77 2026. 01. 11. 12:02
"A sárvári Spirit Hotel szilveszteri menüjének egyik fogása volt a zebra hátszín Budapest módra. Természetesen ebből még nem következne, hogy Mészárosék (Orbánék) megszabadultak volna a kínossá vált állatoktól. Bevallom, én nem tudtam, de vannak vállalkozások, akik zebrahússal (is) ellátják az erre fogékony éttermeket.
A sárvári ünnepi vacsiról kapott képeket viszont azért osztom meg, mert decemberben több, megbízhatónak tűnő forrás keresett meg egymástól függetlenül azzal, hogy HATVANPUSZTA ZEBRÁIT ELTÜNTETTÉK a helyszínről. Volt, aki szerint csak máshová szállították őket, de többen az állatok levadászásáról is írtak.
Utóbbi szigorúan tilos: vadászni csak a törvényben felsorolt vadakat szabad, egyéb esetben természetesen állatkínzásnak minősül a dolog. Emiatt bejelentést teszek a hatóságoknál, hogy ugyan, nézzék már meg, megvannak-e a csíkos állatok (amik tartására ugye a Kormányhivatal engedélyt adott Lőrincnek)? És ha nem, akkor kérdezzék már meg, mi történt velük!
Visszatérve a sárvári szálloda vacsorájára: természetesen nem biztos , hogy a hatvanpusztai zebrákat készítették el Budapest módra. Ha ugyanis a zebrahús tényleg finom, akkor Orbán megtartja azt maguknak… A Mandiner nevű propagandalap mindenesetre egy korábbi cikkében hosszan áradozott a különleges csemegéről"
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1441459200675703&set=a.443185497169750
bigyula 2026. 01. 11. 11:38
 "Aki azt mondja: „Ne gondolkodj, bízz a vezérben” az nem demokrata, hanem hívő. ""
.
A tegnapi fityeszgyűlés után elmondható, hogy a fityesz programja ennyi: Higgy Vikorban, bízz Viktorban! Mindez 16 év sikerkúrmányzás után...

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek