Bocsi, de ezt egy templomba járó barátom mondta, hogy nem is érti, miért vagyok ennyire a vallás ellen, mikor sokkal keresztényebbül élek, mint a templomba járók. Erre mondtam neki, hogy éppen ezek közé nem akarok én tartozni, akik végig "bűnözik, hazudják" életüket , aztán beülnek a templomba, az első sorba..... és nem szakad rájuk a templom teteje! Ahogy Te is hinted a gyűlöletet, a hit mögé bújva. Semmi szégyent nem érezve, nem félve a Mindenható haragjától.
Háááát....... Azt senki nem tudhatja, melyik kémprogram, milyen adatokat gyűjt. Egyszer nálunk betörtek az iskolába és elloptak több számítógépet. A rendőr parancsnok azt mondta, amit csatlakoztak az internetre, már be is tudták mérni és így lettek meg a gépek. Ez még a covidpánik előtt. Egy ismerősöm mesélte, hogy nem messze tőlük volt egy rabló gyilkosság, mikor egy házaspár ölt meg egy házát áruló férfit. Hihetetlen, de a hirdetésre bejelentkeztek és mikor a tulaj azt mondta, hogy már eladta a házat és meg is kapta az összeget, egyszerűen szíven döfték. Mivel nem találták a pénzt, csak a kocsi kulcsait meg egy két dolgot, csak azt vitték el, többek között a pasi telefonját. Ez alapján találták meg a tetteseket. Az ember nem is gondolná, mennyi helyről figyelik. Mostanában a facebookon már nem is kell rákattintani semmire, csak ha nem rögtön pörgeted át, már hasonló tartalmakkal bombáznak. A hűségkártyákon keresztül még azt is tudják, mit eszel, mi a hobbid. Szintén egy ismerősöm mondta, azért épült a kicsi városunkban egy bevásárló központ, mert a helyi lakosok sokat vásároltak egy nagyobb városban abban az üzletben. Nem kell közvélemény kutatás, magunk "áruljuk" el az adatainkat, szokásinkat egy egy hűségpontért.
Mivel egy kicsit homofób vagyok, lakatost sem szeretem nagyon. De arra hivatkozva, hogy azért nem vizsgálják az ügyet, nem hallgatják meg a gyanúsítottat, mert már elévült az ügy , de ennek ellenére bűnös, ez megint csak az orbán diktatúra beteg rendszere. Nem védekezhet, mert elévült, nem fognak vele foglalkozni, de azért bűnös! Nekem ez jött le ebből a cikkből. https://index.hu/fomo/2025/04/15/lakatos-mark-botrany-rendorseg-nyomozas-elevules-abraham-robert/ Még egyszer leírom, engem is egy picit irritál ez az ember, de ateistaként sokkal keresztényebben élek, minthogy a fidesz propagandagépezete által hazudott cikkek alapján ítéljek el valakit. Krida, te meg nyugodtan ítélkezzél az Istened helyett. Csak előtte gyűlölközve olvasd el a tízparancsolatot!
ez még nem baz megye Hatalmas jólét az ország legmagasabb pontja alatt. NYOMOR ÉS KILÁTÁSTALANSÁG! Előbb ezt kéne felszámolnia a pedofidesznek! '''A nyomor a bűn melegágya" - Hiába a drogellenes kormánybiztos, a helyzet változatlan
Kontroll
134 E feliratkozó
66 802 megtekintés 2026. jan. 9. #kontroll#gyöngyös#kontrolltv
2025 tavaszán a kormány hajtóvadászatot indított a kábítószerkereskedők ellen. Kilenc hónappal később ellátogattunk Gyöngyös városába, Horváth László kábítószer-kereskedelem felszámolásáért felelős kormánybiztos körzetébe, hogy megnézzük, milyen változások történtek. A témában egy szakértőt is felkerestünk, Sárosi Péterrel, a Drogriporter alapító szerkesztőjével, drogpolitikai szakértővel beszélgettünk.' https://www.youtube.com/watch?v=b9gBjlldUZw
OV a sajtótájékoztatón elmondta, utoljára matolcsival akkor beszélt , mikor még a MNB elnöke volt. Azóta mi történt, azt ő nem tudja. Ezzel világossá vált, hogy a rablásról pontosan tudott, mert az akkor történt. mikor a parlament a 2/3 os fideszes többséggel arról szavazott, hogy az alapítványokba kiutalt pénz elveszíti közpénz jellegét, így a csókosok zsebébe juttatva az egész összeget.
Krida szeret központban lenni, bármi áron. Róla minden lepereg, de egy névtelen fórumban ez normális. Kíváncsi vagyok, mikor a fiára rányitott "olyan állapotban" vajon megdorgálta, vagy segített neki. Csak azért érdekelne, mert annyit emlegeti a pedofil támogatókat, mintha sáros lenne az ügyben. Ezüst brutál shortja már biztosan óriási vagyonokat hozott, a mai 6% os emelkedés után. Szerintem ő valójában tisza szigetes, a magas labdákkal támogatja MP-t. Orbánnak is csak olyan kérdést lehet feltenni, amire jó csattanós választ tud adni. A sajtótájékoztatón gulyás gyorsan az orra alá tolta a választ, mikor a szlovákiai paraméter kérdezett a benesi dekrétumokról. Gondolom a többi kérdést is előre le kellett küldeni a propagandairodának.
Pedofidesz legalja. Felmentették Romuluszt, a betli után indítottak gyorsan egy új eljárást. Most komolyan, magyar rendőrök, meddig asszisztáltok még a Fidesz aljasságához??? https://www.facebook.com/reel/1940998496826503/
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!