Nem véletlen, hogy a független sajtó egy részét nem engedték be, akit beengedtek, az sem kérdezhetett, vagy ha alamilyen csoda miatt mégis, akkor max. 1 kérdést. Ilyen gyáva alak még nem vezette ezt az országot.
Orbánnak mára már csak ez maradt, a korlátlan, gátlástalan hazudozás. Egy dolgot jól csináltak: megvették, vagy kicsinálták a média nagy részét, ezzel leuralták a nem internetes sajtót. Csak ennek köszönhetik, hogy még hatalmon vannak.
A tegnapi sajtótájékoztatót a hír tévén néztem és amint visszakapcsoltak a stúdióba, a második mondat már MP-ről szólt. Az egész sajtótájékoztatón látszott, orbán mennyire figyel, mit mondjon. Szeretem ezt az embert, aki ennyire tehetséges, hogy úgy válaszolja meg a kérdéseket, hogy semmit nem mondott. Matolcsi tolvaj bandája? "én azóta nem találkoztam vele, mióta nem ő vezeti a bankot, a kormány ezzel nem foglalkozik. " De hiszen akkor lopott, mikor ő vezette és a parlament, ahol ti vagytok döntő többségben, ehhez maximálisan asszisztált!!! Mi a véleménye a fico kormány benesi dekrétumi döntésével. Ja még nem foglalkoztam vele, nem is értem mit akarnak. De VIKTOR! Szlovákul van írva. Csak van egy tolmács, aki lefordítja és esetleg egy csapat amely értelmezi. Meg van egy magyar közpénzből orrba szájba támogatott szlovákiai magyar párt, akik csak tudják, miről szól. Ha már 15 millió magyar kormánya vagytok! https://ujszo.com/kozelet/talaltak-forrast-a-projektjeikhez
"Lényegében semmi sem volt igaz abból, amit Orbán a sajtótájékoztatóján az EU-ról mondott . Orbán Viktor hétfői nemzetközi sajtótájékoztatóján – ahogy várni lehetett – rendkívül sokat foglalkozott nemzetközi, illetve európai ügyekkel, a „Brüsszel”-t és a „háború”-t kötőszóként használta, azonban leggyakrabban általánosságban beszélt és tett utalásokat. Amikor viszont konkrétumot említett, akkor tévedett, csúsztatott vagy valótlanságot állított." . https://hvg.hu/eurologus/20260105_orban-sajtotajekoztato-eu-hazugsagok-eurologus
"Annyira beesett a magyar export, hogy negatívba fordult a külkereskedelmi egyenleg . Előző év azonos időszakához képest 8,6 százalékkal esett vissza a magyar export tavaly novemberben – írja a KSH gyorsjelentése. Ugyanebben az időszakban az import volumene 3,8 százalékkal nőtt, amivel hosszú idő után először negatív lett Magyarország külkereskedelmi egyenlege." . https://telex.hu/gazdasag/2026/01/06/kulkereskedelem-export-visszaesett
Esetleg arra gondoltál, hogy akkor nem az lmbt-t kéne a magyarokra erőltetni, meg a családot/hitet/hazát támadni folyamatosan? . Hazai téma: MP lakossági fórumon, kérdésre azt mondta, hogy Bódis Kriszta olyat nem mondott, hogy a rezsicsökkentés rossz, ezt a "propaganda" mondatja. Aztán közzétették, hogy Bódis igenis mondott ilyet :). Lol. A saját céljaikat az ellenfél "propagandájának" mondatják. . Schiffer jogosan nyilatkozta, hogy még ilyen nem volt a rendszerváltás óta, hogy egy párt (a Tisza) mindenkit fenyeget, aki a másik oldalon áll, s még az újságírókat/média embereit is börtönnel fenyegeti. Dehát ez a mai liberalizmus, kimondva. Vajon ezzel kapcsolatban fog nyilatkozni az EU (vagy a magyar liberálisok)?
Krida a tipikus fideszes szavazó. Fújja a mondókáját, amit a hír tévéből vesz és nem érdekli mások véleménye. Ha cáfolják a meséjét, arra nem reagál, kezd egy újat. Van ilyen rokonom, mikor (nagyon sokszor) kiderül, hogy nincs igaza, máris van új téma és ott bizonygatja tudományát. Egy fideszes barátom kedvenc védekezése...."nem azt mondom, nincs probléma, de...." és már jön is MP szidása. Mintha MP lett volna hatalmon 15 évig. Krida is a pedofil mosdató MP-vel jön. De most ki van hatalmon? Miért mászkálhat még szabadon egy bizonyítottan bűnös pedofil? Akkor mégis csak az orbán rendszere a beteg. Mikor romulusz zsírleszívásáról beszéltek....ez az orbán rendszerben dúló szabad rablásnak bemutatása. Egy milliócska ellopása sehol fel sem tűnik és ezt napi szinten sok sok százezer csókos műveli. Ez nem bűn, hanem tehetség. Jó barátom úgy kap évi 16 millió forintot a számlájára, hogy csendes társa a város tulajdonában lévő cég igazgatója. Ezt egy magától működő szolgáltatás felügyeletéért. Elhitetik, hogy kell a felügyelet, pedig nem. És még van 7 kft-jük.
Ki nem szarja le, hogy mit ír a Welt. Énfelőlem azt ír amit akar. Az, hogy mi van Belgiumban a svájci hadsereg volt vezérkari ezredesével szintén leszarom. Vannak a mi országunkban ettől sokkal nagyobb problémák. Mi lenne, ha inkább erről értekeznél? Hogy mi van Magyarországon. Engem ez érdekel.
Nem védte ugyan, de benne van a szövegben, hogy a nemzetközi jogot tiszteletben tartva kellene eljárni, ami közvetetten azt jelenti, hogy - amit tegnap én is írtam -, hogy a "nemzetközi, valamint a különböző országok területi integritását és szuverenitását tiszteletben tartva kellene dolgozni."
Gratula, ez egy nagyon értelmes, megalapozott, toleráns hozzászólás, ami egyébként semmi másra nem jó, csak heccelésre és propagandára! Mennyit kapsz ezért, vagy mit ígértek?
Dühöng a demokrácia az EU-ban! A Welt azt írja, hogy a Belgiumban élő Jacques Baud-ot, a svájci hadsereg volt vezérkari ezredesét, stratégiai elemzőt, aki rendszeresen szerepelt szakértőként rádiós és televíziós műsorokban, szankciókkal sújtották - mivel állítólag "az EU értékeivel szembeni árulást követett el", mert a hatóságok szerint orosz propagandatevékenységet folytat -, ami miatt tilos elhagynia az országot, számláit befagyasztották, és nem folytathat gazdasági tevékenységet sem az EU-n belül, de még a lakbérét sem fizetheti. Aki pedig segít neki, az is bűncselekményt követ el. Ő a második ilyen személy, akit szankcionáltak. Hát igen, a liberális demokrácia toleranciája és szabadsága! Erről az Euronews is beszámol. . Who are the Westerners sanctioned by the EU for spreading Russian propaganda? | Euronews
A megafonos kurzusokon ezt tanítják. A cél, hogy sose az aktuális belföldi téma, hanem a külföldi, a valósagban számunkra/ számukra teljesen érdektelen téma legyen terítéken. "Közéleti vita szabotázsa" Amennyiben pedig ez kevés, jön az Isten, család, haza, lmbtq stb. témakör, mivel erre sokan reagálnak, így az original, számukra kellemetlen témakör(ök)a fórum temetőbe kerül(nek). Jó példa a fentiekre krida sehm et tevékenysége, bár nagyon átlátszóan csinálják.
Csak annyit csinál, hogy a fórumozók ne az inflációról, ne a MÁV-ról, ne a magyarországi fideszes pedofilhálózatról, stb. beszéljenek, hanem valami tök érdektelen hülyeségről.
"nem tekintik Madurót legitim elnöknek, a venezuelai nép akaratát kell tiszteletben tartani, és minden politikai foglyot szabadon kell engedni." Te nem a tartalomra reagálsz, hanem egy előzetes narratívát építesz, vitaképtelen vagy.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!